RL%20articol-Pilda%20aluatului.doc

Pilda aluatului

 

Motto:“Asemenea este împărăţia cerurilor aluatului pe care, luându-l, o femeie l-a ascuns în trei măsuri de făină, până ce s-a dospit toată.” (Matei 13.33) “Cum nu înţelegeţi că nu despre pâini v-am zis? Ci feriţi-vă de aluatul fariseilor şi al saducheilor. Atunci au înţeles că nu le-a spus să se ferească de aluatul pâinii, ci de învăţătura fariseilor şi a saducheilor.” (Matei 16.11-12)

Înţeles-aţi toate acestea? Zis-au Lui: Da, Doamne. Iar El le-a zis: De aceea, orice cărturar cu învăţătură despre împărăţia cerurilor este asemenea unui om gospodar, care scoate din vistieria sa noi şi vechi.” (Matei 13.51-52)

 

Deoarece acest site, Reţeaua Literară - pe care eu public şi comentez din 2009, este acum singurul site din lume care mă acceptă, cu scrieri bune şi rele, vă mai deranjez cu nişte informaţii despre comentariile mele adresate recent unor oameni de ştiinţă cu privire la descoperirea moştenirii ADN-ului mitocondrial paternal alături de cel maternal, despre care eu spun de mai bine de 12 ani că sunt cărămizile biologice atât ale creaţiei omului pământean cât şi ale împărăţiei cerurilor: RAI şi IAD.

 

Pe acest site am publicat la sfârşitul lunii mai “Teoria mitocondrială a creaţiei, evoluţiei şi involuţiei”, articol prin care îmbin ştiinţa cu credinţa şi pe care l-am transmis Facultăţii de Medicină din Chişinău cu speranţa că mă vor accepta să-l prezint în octombrie 2020 cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înfiinţare (1945).

Nu am fost acceptat.

 

Deşi există în lume multe cărţi de acest gen, din care amintesc doar două pe care le-am citit cu atenţie (Bazele biblice ale ştiinţei moderne, Henry Morris, Societatea Misionară Română Wheanton, Illinois, USA, 1993 şi Science and Ortodoxy, a necessary dialogue, Basarab Nicolescu şi Magda Stavinschi, 2006), până acum nu există în lume un dialog raţional între ŞTIINŢĂ, a şaptea candelă divină care ne va duce la tot adevărul, şi MARILE RELIGII: Creştinismul în general, Iudaismul, Budismul, Hinduismul, Islamismul şi Ortodoxismul român, care are “putere mică” (Apocalipsa cap. 1, 2 şi 3).

Conform Apocalipsa cap. 4, negocierea celor şapte mari religii va avea loc sub cupola Bisericii Ortodoxe Române, dar data acestui eveniment nu este precizată în BIBLIE, aşa cum nu sunt precizate nici momentele evoluţiei şi involuţiei, deşi fenomenele sunt foarte raţional descrise în Biblie.

 

Dar să revin la subiect, Pilda aluatului, pe care l-am transmis recent unor oameni de ştiinţă tocmai pentru faptul că ei au descoperit lucruri genetice noi care există în drojdie de când lumea.

Eu nu sunt genetician, dar doar vreau să atrag atenţia oamenilor de ştiinţă să caute în visteria informaţională a umanităţii (un fel de History Docket utilizat în Managementul Cunoaşterii Calităţii Totale a Vieţii) şi în niciun caz nu vreau să mă laud că am descoperit lucruri neştiute şi noi pentru mine citind şi prin lucrările noi dar şi prin cele vechi, combinându-le raţional.

 

Redau aici doar mailul meu transmis după ce un singur cercetător m-a contactat.

Restul, inclusiv articolele la care fac referire, îl găsiţi tradus în anexă.

………………….

Răspuns lui John Vissing: Deoarece eu sunt inginer specialist în radio-comunicaţii şi am un punct de vedere propriu asupra seminţelor, mailul meu este doar o opinie despre genetică şi eu nu spun că este ADEVĂRUL. Din acest motiv, eu aştept cu răbdare descoperirile biologice despre mitocondrii şi propunerea mea nu este “ceva urgent”. Ea este doar o piesă de puzzles în baza de date a umanităţii şi aştept cu răbdare confirmarea genetică a ei.

 

Motto: “Moleculele mtDNA paternale sunt nededectabile după după fertilizare începând de la stagiul patru până la stagiul opt. Inspirația cu privire la ce gene să caute ar putea proveni din analizarea genomului drojdiei, deoarece moștenirea paternă a mtDNA este frecventă în aceste celule.” (John Vissing - https://www.pnas.org/content/116/5/1475) “Sinteza ATP eficientă are nevoie de funcţii coordonatoare ale proteinelor şi ARN-ului produse de ambii genomi: nuclear şi mitocondrial. Ca rezultat, integrarea acestor genomi este esenţială pentru generarea ATP (adenosine-tri-phosphate).” (Timothy M. Healy - https://www.pnas.org/content/117/12/6616)

 

În condiţiile actuale ale confirmării moştenirii mitocondriilor maternale şi paternale, eu aştept cu răbdare confirmarea ştiinţifică a prezenţei Eve mtDNA şi Adam mtDNA în apendicele xifoid.

Dacă ne ducem la Biblie, aşa cum ne-a recomandat Daniel (12.4: “Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa.”) găsim aceeaşi informaţie recomandată de John Vissing: “Asemenea este împărăţia cerurilor aluatului pe care, luându-l, o femeie l-a ascuns în trei măsuri de făină, până ce s-a dospit toată.” (Matei 13.33) Nota mea: aluatul pâinii se produce cu ajutorul drojdiei.

Pentru a căuta şi a găsi în “coasta” corpului uman aceste bio-traductoare electro-magnetice necesare bio-comunicaţiei extrasenzoriale, eu vă recomand să le căutăm în apendicele xiphoid, acolo unde Pavel ne spune că se întâlnesc sufletul viu şi duhul dătător de viaţă: “Căci cuvântul lui Dumnezeu e viu şi lucrător şi mai ascuţit decât orice sabie cu două tăişuri, şi pătrunde până la despărţitura sufletului şi duhului, dintre încheieturi şi măduvă, şi destoinic este să judece simţirile şi cugetările inimii.” (Evrei 4.12)

După această aşteptată descoperire genetică: “Acesta este aşezământul pe care îl voi întocmi cu ei, după acele zile - zice Domnul: Da-voi legile Mele în inimile lor şi le voi scrie în cugetele lor.’ Şi adaugă: ‘Iar de păcatele lor şi de fărădelegile lor nu-Mi voi mai aduce aminte’. Unde este dar iertarea acestora, nu mai este jertfă pentru păcate.” (Pavel, Evrei 10.16-18)

Felicitări pentru cercetări!

Eu ştiu că un record va fi valabil până în momentul când va fi doborât” (Yogi Berra)

Cu stimă, Alexandru Coşciug

Vizualizări: 55

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Iulie 23, 2020 la 11:01pm

 

Vă mulţumesc domnule Adrian pentru încurajare!

 

Dacă mă întorc în timp, în 2008 am lăsat la Biblioteca Mănăstirii Frăsinei prima mea carte: “Scurtă istorie a creaţiei omului. De la Adam la judecata de Apoi”.

Călugărul care era prezent acolo m-a întrebat: “Ce ai scris în carte?”

Eu: “Am scris ştiinţific despre Dumnezeu.”

Călugărul: “Nu e bine… nu e bine… Şi ce aştepţi?”

Eu: “Aştept confirmarea de la oamenii de ştiinţă.”

Călugărul: “Nu de la oameni trebuie să aştepţi confirmarea, ci de la Dumnezeu.

 

După multiplele mele încercări din ultimii 12 ani, adresate raţional oamenilor de ştiinţă "să deschidă ochii", fie direct prin viu grai, fie indirect pe diverse siteuri de ştiinţă, care din 2018 au blocat şi au şters toate comentariile cititorilor, acum sunt convins sută la sută că acel călugăr a avut dreptate…

 

Comentariu publicat de Adrian Scrimint pe Iulie 23, 2020 la 11:01am

Am parcurs acest text. Sper ca într-o zi să se deslușeacă temeinic însemnătățile cifrate ale Bibliei, scrisă ori empiric, ori extrem de indescifrabil. Până atunci... vă urez să vă bage în seamă câți mai mulți academicieni! Succese în toate!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor