Puţin TRANSUMANISM, aşa cu pipeta, să nu se sperie lumea

Telefoanele mobile pe care le folosiţi acum, au tehnologie de fabricaţie de 7nm, scrie în prospect. Sars-Cov-2 are dimensiunea de 180nm. Deci cu actuala tehnologie, se poate construi la comandă, un coronavirus din părţi componente, aşa cum se construieşte un telefon mobil. Pentru ca acest coronavirus să poată fi răspândit la distanţe mari, cu o viteză de 10 ori mai mare ca în cazul unei gripe obişnuite, se folosesc după cum bine ştiţi, măştile de bacterii (BFE) împotriva virusurilor, impuse acum pe stradă obligatoriu, de medicii masoni, de parlamentul format 90% din satanişti(masoni). Prin aceste măşti neconforme, se împroaşcă stropi infestaţi, conform legii Bernoulli, la distanţe mari, asemenea dopurilor de la şampanie ce sar prin porii măştii de 2500nm diametru. Odată ajunşi aceşti stropi la distanţă, pe o altă mască, sunt inhalaţi imediat în organism prin inspiraţie, prin acelaşi fenomen al dopurilor de şampanie, apoi covidul se inmulţeşte normal ca orice gripă, dacă imunitatea e slabită de la panica indusă de mass-media aservită, plătită cu 40 milioane de euro din banii contribuabililor pe timp de criză. Deci de la frică indusă, apoi de la aerul poluat cu reziduuri metabolice, excreţii şi CO2 crescut de peste 20 de ori în mască, timp îndelungat, puteţi face covid.


Ulterior pătrunderii prin căile aeriene, coronavirusurile sunt transportate în toate cotloanele organismului, dar pentru acest scop, coronavirusul trebuie să fie cuplat cu o anumită moleculă dedicată acestei funcţii, cea mai potrivită fiind hematia(globula roşie). În felul acesta, coronavirusul ajunge oriunde în organism, la plămâni, la creier, glande şi organe, iar hematia nu mai transportă doar oxigen la ţesuturi, ci transportă şi Sars-Cov-2. De oameni sănătoşi şi responsabili, nepanicaţi, cu autoeducaţie şi imunitate bună, ajutată de suplimente naturale, oxigenare şi aspirină anti-coagulantă, covidul nu se prinde decât în forme uşoare, generatoare de imunitate.

Pentru ca acest coronavirus de tip biotehnologie să funcţioneze ok într-un organism, mai trebuie încă două tipuri de nano-componente. Nişte relee locale, introduse sub pretextul anumitor vaccinuri, sub formă de nanoparticule metalice, depistate deja prin microscopie electronică, de un medic italian pe nume Stefano Montanari. Apoi, ca să fie aliniate toate acestea şi să poată transforma întregul organism, prin transumanism, la noul corp umanoid semi-robot, bun executant al oricăror comenzi, ca să nu ne mai complicăm cu costisitoarea manipulare mass-media şi cu falsa competiţie politică ce ţine mintea prostului ocupată, unitatea centrală de comandă şi a treia componentă necesară, va fi implantată sub forma unui CIP biometric sub piele, În două forme testate la ora actuală, unul ca un bob de orez injectat sub piele, iar altul ca un tatuaj cu legături nano-tehnologice până la nivel de ADN şi ARN pe care le poate modifica aşa cum se fac acum mutaţii genetice la plante şi la animale. Pe mână sau pe frunte/ceafă va fi acest CIP.

Expertul de la Harvard, arestat recent de FBI pentru furt, spionaj, transfer de cercetări spre Universitatea Wuhan, Dr. Charles M. Lieber, ce avea şi lăgături cu Universitatea Tel Aviv unde se produc de vreo 40 de ani arme biologice genetice, era tocmai specialist în "nanoelectronic devices for cell/tissue". Aceste CIP-uri de comandă şi calcul, se vor alimenta cu biocurenţii umani şi vor primi instrucţiuni wireless de a induce gânduri, holograme, emoţii şi acţiuni, de la antene 5G şi modemurile 5G pe tot globul şi din toate locuinţele. Până şi telefoanele mobile pot fi încărcate wireless la ora actuală, deci asta nu e o problemă.

Sistemul 5G este în acelaşi timp şi o tehnologie de cartografiere, captând imagini din orice locuinţă, orice sertar, cu absolut orice, oameni, fapte, obiecte, gânduri, emoţii, acestea fiind înregistrate toate, asemenea unor filme ce vor fi folosite la novoie. Deci dacă vrei kamasutra, cineva se va uita la tine la o rezoluţie foarte bună de 8k cel puţin, din absolut toate unghiurile, de la distanţă, de aproape, sau chiar din interiorul corpului, fără camere de filmat, fară ca tu să-l poţi împiedica. Chiar dacă pare o glumă, asta e doar ceva banal, în realitate libertatea ta şi a gândurilor tale va tinde la zero. Tocmai de aceea, în producţia de vaccinuri anti-covid, sunt implicate firme de IT la ora actuală, precum Moderna lui Bill Gates, deşi această firmă nu a produs vreodată ceva care să aibă legătură cu medicina. Dar ei sunt siguri că vor vaccina cu miliarde de doze.

Să vedem acum, în conformitate cu recentele decizii ale iresponsabililor noştri conducători, ce se va întâmpla în următoarele 3-4 luni, pentru ca oamenii să intre în panică şi ceară aceste vaccinuri, CIP-uri, soluţii tehnice prezentate tendenţios, în curând şi deja existene în proiecte ale parlamentului 90% mason(satanist):
Deci fiţi atenţi, masca e acum obligatorie pe stradă, vine frigul! Ce înseamnă asta? Oamenii vor sta în case cu termopanele închise. Asta înseamnă o creştere a concentraţiei de CO2, din normală la o valoare de 0,04% adică în jur de 400-700ppm, va creşte şi va rămâne câteva luni până la primăvară, la o valoare crescută, de 2500ppm în apartamente. În timpul acesta, oamenii ies pe stradă, obligaţi să poarte masca pe nas, de criminalii de la putere, deşi nu e nevoie. Mai grav este pentru sănătate să porţi masca atunci când nu e cazul, dar pentru asta nu te amendează nimeni. Adică nu-ţi vrea nimeni binele de fapt. În acest caz, CO2 inhalat din mască, este de cel puţin 5000ppm până pe la o medie 30000ppm, teoretic el ajungând cam până pe la 60000 ppm în aerul expirat. Apoi iar vin acasă la 2500ppm CO2 fără mască şi cu termopanele închise. Apoi iar ies afară la 30000ppm şi tot aşa până la primăvară. Adulţii sănătoşi se mai descurcă, întrucât mai ştiu să se oxigeneze regulat, dar ce te faci cu copiii ascultători care nici măcar nu fac covid, ce te faci cu pensionarii, cu adulţii hipertensivi, hiperglicemici, cu cancere incipiente, cu probleme renale, cu anumite moşteniri genetice? Vor fi decimaţi în 3-4 luni până vine primăvra şi vor putea deschide din nou ferestrele cu termopane!

Dezastru! Şi pentru ce? Că doar cei bolnavi stau acasă, în pat, se tratează, nu poartă mască, iar cei de afară sunt toţi sănătoşi, non-transmiţători, nu tuşesc, dar sunt obligaţi să poarte măşti neconforme şi cancerigene! De ce ni se impune asta, dacă suntem sănătoşi? Este echivalent cu a spune, că atmosfera pământului devine dintr-odată de 50 de ori mai poluată cu dioxid de carbon(deci nu cu 20% ci cu 5000%), iar oamenii imunizaţi deja, oamenii sănătoşi şi numai ei, sunt obligaţi să respire în aceasă atmosferă cu 5000% mai poluată cu CO2! Asta după 3 luni, înseamnă hipercapnie, acidoză respiratorie PÂNĂ LA INACTIVAREA CENTRILOR RESPIRATORI CE NU MAI ŞTIU SĂ INTEGREZE OXIGENUL ÎN ORGANISM, moarte prin infarct miocardic, accident vascular cerebral, diabet, blocaj renal, cancer etc. exact ce se întâmplă acum cu personalul medical din spitale, fiind doar la început. Pe asta mizează ei, pe 3-4 luni de îmbolnăvire intensivă, la o creştere a concentraţiei de dioxid de carbon cu 5000%, mizează pe faptul că oamenii vor fi disperaţi şi vor cere CIP-area şi vaccinarea obligatorie, cu toate rahaturile din vaccinuri, neverificate de autorităţi şi de parlamentul mason 90%, fiind minţiţi şi crezând că de la covid li se trag toate aceste boli, covidul fiind de fapt pentru sistemul imunitar, doar o banală gripă ce se imunizează natural foarte uşor!

Mască proiectată special pentru a opri frontal aerosoli, bacterii, virusuri.

Prin ce se deosebeşte constructiv de măştile sintetice cancerigene made în China/Turcia şi alte afaceri marxiste? E timpul să purtăm o discuţie serioasă, cu concluzii şi mai serioase!

Această mască, chiar dacă nu e proiectată pentru virusuri, pentru a fi totuşi o soluţie ieftină împotriva coronavirusurilor, e proiectată şi construită conform unui scop, deci ţinând cont de legi ştiinţifice cauză-efect. Exact aşa cum nu fac arafaţii atunci când debitează numai prostii, de parcă ar avea tărâţe în loc de creier. Mă mir cum de arafaţii nu poartă măşti cancerigene şi pe urechi, să protejeze trompele lui eustachio de coronavirus, că în rest, arafaţii cu urechi de Dumbo, arată de parcă au ieşit din clipul Thriller al lui Michael Jackson.

Pe scurt, masca pe care eu o folosesc, are central un tub cu filtru carbon, mascat de o valvă, pentru ca jetul de aer umed, după ce a fost filtrat prin câteva mii de straturi, la dimensiunea aerosolilor de 300nm, să fie 100% oprit de acest capac valvă, să nu sară coronavirusul frontal, precum sar dopurile de la şampanie prin clasica masca cancerigenă, la distanţe mari, în ambele sensuri. E gândită să fie utilă la ceva.

Oamenii bolnavi stau în pat şi nu poartă mască, de ce să poarte mască doar oamenii sănătoşi? Suntem cumva în război să ne protejăm de arme chimice de duşmanul de după colţ care nu există de fapt? Nu aici e duşmanul, ci în TRANSUMANISM! Sunt gesturi absolut inutile, ca cineva să aibă pretenţia că sunt ştiinţifice! Sunt mâna stângă a magicianului ce-ţi distrage atenţia, pentru a opera eficient cu dreapta fără ca tu să vezi. Transumanismul. Precizez faptul că eu sunt sănătos şi logic nu am cum să infectez pe cineva, ca să fie nevoie să mi se impună mască atunci când intru în contact cu alţi oameni sănătoşi. La fel nu-mi pot impune arafaţii, să-mi pun preventiv piciorul în ghips atunci când ies afară, de frică să nu-mi rup ulterior piciorul! Sau aşa cum nu pot să mă oblige arafaţii să-mi pun preventiv un buncăr anti-atomic deasupra capului, de frică să nu-mi cadă în cap un avion defectat în timpul zborului. Este povestea lui Creangă cu drobul de sare, rescrisă de arafat fără nici o bază ştiinţifică, care arafat fără să-şi dea seama evident, joacă în rolul proastei satului. Auzi la el arafat, medicină de dezastre împotriva gripei, ca să se ducă banii contribuabililor pe apa sâmbetei! Auzi la el arafat, "medicină de dezastre", contra "aspirinei" ce previne orice efect secundar al covidului, fără nici o sirenă măcar! Ca să vadă toată lumea ce înseamnă să fii arafat bandit mason şi agent mossad pe deasupra!

În plus, deşi nu sunt un anarhist şi respect formal legea proastă, prefer în majoritatea timpului să respir aer curat, să evit hipercapnia şi acidoza respiratorie, responsabile de alte boli cronice mult mai grave, conform studiului TED2010 făcut de Bill Gates, care cerceta încă de acum 10 ani efectele măştilor pe termen lung. El ştie exact ce boli vor exista în următorii 10 ani şi ştie exact ce va vinde în următorii 10 ani! Şi mai auzi câte un prostănac, că ce deştepţi sunt anumiţi alogeni! Da, ei pe termen foarte scurt au o lăcomie de neam prost, dar ei sunt proşti de dau în gropi, veşnic, le-a promis-o Cuvântul Veşnic, galileanul Iisus, pentru cine nu cunoaşte Biblia. Iisus i-a umilit şi nu le-a vorbit niciodtă în ebraică, ci doar în canaanită, El fiind Preot în Veac, după rânduiala lui Melchisedec canaanitul, aşa cum scrie în Biblie.

Eu prefer să mă imunizez în continuare pe cale naturală, cu toate datele ştiinţifice pe masă, la fel şi după ce vor da cu Sars-Cov-3 ce va afecta inclusiv copiii, aşa ca 99% dintre cei care am făcut-o deja, conform statisticilor ascunse de moiseguraniştii ce au primit bani nemunciţi doar pentru panică şi pentru jumătăţi de adevăruri spuse mincinos sub formă de panică. Nu le vrea nimeni răul, dar Dumnezeu e mare şi vede caracterul lor infect, să nu zică că nu au ştiut, că acuşi îi ajunge din urmă propria viclenie după bani marxişti nemunciţi.

Deci după o succintă prezentare tehnică, recunosc faptul că, pentru sănătatea mea şi a apropiaţilor mei, eu arareori port chiar şi această deşteaptă mască, împotriva covidului. În schimb, folosesc totuşi această mască mai des, acolo unde există riscuri mai mari, antrax, ebola, sau atunci când verific butoaiele cu varză murată!

Vizualizări: 60

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Noiembrie 3, 2020 la 11:48am

"Noi toţi, filozofi, oameni de ştiinţă şi simpli oameni, trebuie să fim capabili de dialogul despre ce este universul şi de ce există el. Dacă găsim răspuns la aceste întrebări, acesta ar reprezenta triumful raţiunii umane, pentru că atunci am cunoaşte raţiunea lui Dumnezeu.” (Stephen Hawking)

Este exclus aşa, strict din punctul meu de vedere. Şi Einstein se înşela cu celebrele lui aforisme savante la nivel de clasa a 6-a. Am să dau un exemplu, pentru că ce cred eu este nesemnificativ, nu am nici faima lor, nici nu o doresc, dimpotrivă.

Eram în urmă cu vreo 25 ani la o sfinţire. Nu a putut veni preotul paroh, dar a trimis un alt preot pensionar să ţină slujba. Imediat după ce acesta a ajuns, şi-a făcut rapid treaba ca un roboţel, mai cânta şi fals pe deasupra, apoi s-a mai destins după ce s-a aşezat la masă. Precizez că avea o înfăţişare de toată mila, slab, cadaveric de parcă era mort, cu nişte ochelari cu lentile groase pe ochi etc. Dar era foarte glumeţ în schimb. A ochit o sticlă de coniac bun de pe masă şi după primul păhărel cu care a fost servit, a început să-şi mai toarne singur vreo câteva, în timp evident, invocând un junghi în spate care nu-i mai amorţea. În fine, o scuză de beţiv. A mai dat peste cap de vreo două ori şi păhărelul cu coniac din faţa dascălului, mustrându-l în acelaşi timp că bea deşi e în slujba bisericii şi tot aşa, mai vorbind auiurea, de una, de alta. Toţi se uitau unul la altul cu ochii cât cepele şi nu le venea să creadă ce ţepuiţi am fost cu sfinţirea. Mai ales că era prinre noi şi o persoană foarte educată şi cultă, profesoară de filosofie, care, deşi era întotdeauna sufletul petrecerilor, de data aceasta încremenise cu un nod în gât. În fine, s-a ridicat preotul de la masă, după ce a mâncat şi a băut, apoi, înainte de plecare, a lansat tuturor următoarea întrebare: "Ei, ce părere aveţi despre mine, ce notă îmi daţi?" Gazdele au început să bâiguie politicos câte ceva, după care preotul, cum eram aşezaţi toţi în cerc, a început să recite în dreptul fiecaruia, ce discutaserăm noi înainte cu câteva ore, propoziţii întregi, fraze întregi, cu punct şi virgulă. Profesoara de filosofie a rămas efectiv cu gura căscată. A întrebat în cele din urmă, părinte de unde ştii dumneata lucrurile acestea, că e imposibil aşa ceva. Răspunsul a fost următorul: "Aşa-i că dumneata te consideri o persoană deşteaptă? Eşti ultima de aici care ar putea înţelege ce înseamnă să fii creştin. Ai putea totuşi să faci ce fac eu, în ziua în care îţi vei putea folosi mintea fără să te gândeşti la nimic, fără nici un gând!" Apoi şi-a luat rămas bun de la fiecare, purtând cu el toate secretele şi rugăciunile noastre, după care a plecat.

Cam asta e calea de care vorbea şi Hristos. Oamenii sunt în general prostănaci şi urmează calea diavolului, muncind pe brânci muncile veşnice pentru faimă, imagine bună, puterea gândurilor, deşi în felul acesta se îndepărtează de Dumnezeu, cu atât mai mult dacă se cheamă Hawking, Einstein etc. Dar e doar părerea mea, fiecare e liber să facă ce vrea.


Aici sunt de acord şi eu, de parcă ar conta, deci totul e vid sau electricitate de vibraţie înaltă, sau atunci când nu se poate, e materie de vibraţii joase. Iarăşi cred că Einstein se înşela, cu furăciunea lui E=mc2, mai degrabă Tesla era pe aproape când spunea să privim totul prin unde, energie, vibraţii. Dar şi asta e tot Creaţie, energiile necreate sunt altceva.
Mitocondriile sunt cele descrise în manuale. oamenii nu se mântuiesc pentru că au mitocondrii, la fel cum nu se mântuiesc maimuţele pentru că au mitocondrii.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Noiembrie 2, 2020 la 11:50pm

https://www.ucsf.edu/magazine/control-brains-genes

Aduc câteva puncte de vedere din articolul menţionat mai sus:

V-ați putea imagina că, în viitor, nu vom fi supuși ADN-ului pe care îl moștenim de la părinții noștri, dar putem schimba efectiv genele noastre într-un mod țintit… ingineria de linii germinale, ar permite transmiterea modificărilor genetice, terapeutice, etc. generațiilor viitoare… Simt o responsabilitate să explorez cel puțin ce ar fi nevoie ca știința și etica să fie într-un loc în care acest tip de editare este sigur și responsabil… Ar trebui să încurajăm o discuție deschisă: Cine este pro și cine este contra? Ce tipuri de aplicații ar fi considerate responsabile? Cum le reglementăm? Cum vom plăti pentru ei? Cine decide persoanele care să le folosească și când?” (Jennifer Doudna) “Cetățenii de mâine se vor simți obligați să obțină implanturi de stimulare a cogniției și să editeze genele copiilor lor pentru a-i proteja împotriva astmului, cancerului sau a deficitelor de învățare?”

Oamenii cu CIP în creier care spun: „mă simt ca o păpușă electrică.” (tot din acest articol - Frederic Gilbert, despre un pacient cu CIP implantat)

Întrebare: Dacă este o discuţie deschisă de ce nu a fost acceptată de nimeni Teoria Mitocondrială a Creaţiei, Evoluţiei şi Involuţiei?

Notă: Această teorie o puteţi citi doar pe acest site, care ne permite orice „discuţii deschise”:

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/teoria-mitocondrial-...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor