Recital de Gelu Vlasin en Libreria La Fugitiva (Madrid)

La Fugitiva Librería Café

Recital de Gelu Vlasin
El sábado 8 de abril, a las 20 horas, recibimos al escritor y poeta rumano afincado en Madrid Gelu Vlasin, quien ofrecerá un recital de su obra poética.

Gelu Vlasin (poeta, escritor) – nacido en Telciu, Bistrita ‘ Nasaud (Rumania) y residente en Madrid desde 2001 es uno de los más destacados poetas rumanos que debutó después de la Revolución de 1989. Tiene una multitud de libros publicados en varios idiomas (inglés, francés, alemán, español), la mayoría de poesía. Frecuento varios años el Círculo Literario LETRAS dirigido por el escritor rumano Mircea Cărtărescu en la Faculdad de Letras de Bucarest. Es miembro de la Unión de Escritores de Rumanía, miembro de PEN CLUB, presidente de la Asociación Cultural DIVERBIUM – Madrid, presidente de Honor de la Asociación de Escritores y Artistas Rumanos de España ASARS.

En el año 2012 recibe el título de Caballero y la condecoración nacional Mérito Cultural, otorgada por el presidente de Rumania a la petición del Ministro de Cultura por "el talento y su devoción durante toda su carrera literaria, por la divulgación de la cultura rumana en el mundo y por su constante implicación en estrechar los lazos entre los rumanos de todo el mundo". En 2012 por la decisión del Alcalde y el Consejo del Ayuntamiento de Telciu, Bistrița-Năsăud (Rumania), recibe el título de "ciudadano de honor.

Vizualizări: 211

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Hatos Vasile pe Aprilie 10, 2017 la 10:37pm

Felicitări!

Comentariu publicat de Ion C. Gociu pe Aprilie 9, 2017 la 7:05am

 Recitalul Domniei voastre înaintea Sărbătorilor Pascale, care în acest an se prăznuiesc în aceeași  zi de toți creștinii, constituie o mândrie pentru  românii din Țară și diasporă. Dumnezeu să vă dea multă sănătate pentru a continua cu izbândă această muncă de suflet, pentru suflete.

La mulți ani

Comentariu publicat de Iulică ȚENEA pe Aprilie 8, 2017 la 4:23pm

Congratulation Gelu, I like it, God bless you!

Comentariu publicat de Gheorghe Apetroae - Sibiu pe Aprilie 7, 2017 la 6:57pm

Îi doresc succes deosebit domnului GELU VLAȘIN în recitalul de poezie pe care domnia sa îl va susține în librăria” La Fugitiva” din Madrid, în 8.04.2017. La eveniment suntem siguri că vor participa personalități din literatura spaniolă, de care cu siguranță vom afla din cronica evenimentului!  Se cuvine să reamintim interesaților adevărați de cultura  română că activitatea literară a sriitorului GELU VLAȘIN în spațiul cultural spaniol se poate reflecta și percepe a fi un catalizator și un exemplu demn de urmat de scriitorii din România în spațiul lor literar național ! Cu stimă și considerație! Gheorghe Apetroae, Sibiu.

Comentariu publicat de Vasilica Ilie pe Aprilie 7, 2017 la 6:33pm

Felicitări! Mult succes!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor