Libanezii, un popor biblic jefuit de israeliţi, deşi libanezii sunt iubiţi de Dumnezeu şi de Iisus! O spune Iisus, nu eu!
Ieri ar fi trebuit să fie dat şi un verdict cu privire la acuzaţiile împotriva unor membri hezbollah. Condamn crimele justificate, oricare ar fi ele şi cei implicaţi, dar aşa cum şi noi românii am fost invadaţi de multe ori, suferind nedreptăţi, cu familii, femei, copii, tot aşa hezbollah s-a înfiinţat ca o mişcare de voluntari patrioţi, ce în final a alungat israelul din Liban după invazia din 1982, deşi au pierdut totuşi nişte teritorii care acum sunt alipite israelului. Până la urmă tot israel a câştigat din asta, libanezii suferind pierderi de teritorii şi pierderi enorme în rândul populaţiei civile, acasă în Beirut.

Dacă nu ar exista israel, nu ar exista nici hezbollah, nu ar exista nici copii palestinieni împuşcaţi în cap de lunetiştii israeliţi, ar fi pace în toată zona, ar exista acum foste ţări prietene pe bune cu noi şi prospere alături de noi, precum Siria, Irak, Libia, Iran, Palestina etc. Israel e singura ţară ce a omorât în decursul anilor, zeci de mii de civili libanezi în Beirut, sub diverse pretexte, israel este cauza tuturor conflictelor şi crimelor din orientul mijlociu, din vremuri biblice, la invazia Palestinei, invazia Libanului şi până în zilele noastre.

Cercetări genetice recente, au demonstrat faptul că ADN-ul canaaniţilor din Sidon, de acum 4000 de ani, seamănă cel mai mult cu ADN-ul libanezilor de azi, ulterior fiind numiţi şi fenicieni, cu o cultură şi tradiţie asemănătoare. Conform Bibliei, în genealogia după Matei, Iisus a avut o străbunică canaanită pe nume Rahab. Tot conform Bibliei, David vorbeşte în psalmi de preoţia lui Iisus după rânduiala lui Melchisedec canaanitul: "Preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec"(Psalm 109). Deci David se închina canaaniţilor(libanezilor) şi nu invers.

De asemenea, Biblia spune că regele canaanit Melchisedec a fost anterior lui Avraam(Ibrahim) şi deci anterior lui Moise, având un cult ritualic bazat pe pâine şi vin, nicidecum pe ulterioarele jerfe de neam prost ale israeliţilor. Nici alţi profeţi biblici de care se folosesc israeliţii prin falsuri rabinice grosolane, nu au fost israeliţi: Isaia, Osea, Maleahi, Ioan Botezătorul, Ioan Evanghelistul(Evanghelia lui Ioan fiind preluată în Biblie ultima şi cu greu, deoarece provenea de la gnostici). Sau Daniel, nume existent şi în Cartea lui Enoh, alt non-israelit. Daniel era vegetarian şi nu ar fi acceptat tâmpeniile preoţilor lui Aaron, bazate pe jertfe de sânge, mâncarea mieilor şi alte practici africane voodoo.

E limpede că evreii mint cu mâna pe Biblie, la fel ca masonii noştri din parlament, nefiind în stare să explice lucruri elementare, precum faptul că Elizavet nu e nume evreiesc, că Zaharia lui Ioan Botezătorul din acea perioadă nu se află în cataloagele lor arhiereşti, ar fi simplu de dovedit deoarece au succesiunea cronologică a arhiereilor, e scrisă. Nu pot demonstra israeliţii că aveau lupi în faună, Iisus făcând referiri în pilde, la oi şi lupi. De unde ştiau israeliţii ce e ăla un lup ca să înţeleagă pildele lui Iisus? Erau daci cumva? Puteau şti israeliţii de cămile, de lei, de şerpi veninoşi, dar lupi unde au văzut ei? Au văzut lupi la televizor? Sau pe facebook?

Israeliţii nu pot explica de ce Maria(Iubire) e un nume egiptean şi nu evreiesc, de ce numele proprii evreieşti au în rădăcină pe zeul "baal", de ce Ilie cel trimis de Dumnezeu doar la o libaneză din Sidon, a luptat împotriva lui Baal şi a preoţilor lui Baal, de ce Iisus nu a vorbit vreodată o boabă evreieşte, mai ales că totul e scris.

După ce au dat rateu cu covidul(un profesor evreu de la Harvard, pe nume Charles Lieber, fiind arestat de FBI pentru spionaj şi transfer de cercetare în virusologie către Universitatea Wuhan), israeliţii se folosesc acum şi de turci pentru planurile lor de a provoca un război de proporţii mondiale, începând cu Cipru. În rest, sunt minciuni şi propagandă, aranjamente uşor de demontat. Vinovaţii aparenţi sunt evident cei din mainstream media, s-au găsit în plus şi moldoveni-ciprioţi dispuşi să abandoneze fără să-i doară în cot de pierderi, explozibilul "banal", taman în buricul portului Beirut, mituind probabil nişte funcţionari corupţi să o lase aşa în fasole, cum spunem noi moldovenii. Pe bună dreptate, că nu oricine deţine o autorizaţie specială, pentru transportul puternicului explozibil comparabil cu TNT, în orice colţ de lume, cu posibilitatea de depozitare strategică, fără piedici, oriunde şi în orice condiţii. Este genul de afacere gestionată de securiştii ruşi, adică generic "KGB-ul evreiesc". Fără cârtiţe locale, accest lucru nu ar fi posibil. Odată depus la destinaţie explozibilul, el poate fi explodat de oriunde, din apropiere de la o ţigară, sau de la mare distanţă dintr-o dronă de înalţime, prin impulsuri cu microunde sau laser. Sunt ţări ostile în zonă care dispun de aşa ceva, prin inconştienţa deep-state american şi deep-state rusesc, de fapt acelaşi deep-state care pe plan local joacă rolul poliţistului bun! "KGB-ul evreiesc" este spre exemplu acel "stat în stat(e)", care sub tot felul de denumiri, a distrus şi Rusia creştină, de la 1917 încoace. Deci conform mainstream media, să nu vă tulbure că vinovată ar mai putea fi şi Rusia creştină, s-a sculat din morţi Sf. Gavril Georgianul să mai facă nişte boacăne de proporţii în numele Rusiei creştine, conform ex-KGB-ului evreiesc. Nimic nou sub soare.

Jos israel, cel mai urât popor de Dumnezeu, din cele mai vechi timpuri şi până azi! Jos israel, poporul ales de diavol pentru "furt şi tâlhărie" în toate domeniile, vorba eternului Iisus! Jos israel, o adunătură de bandiţi neam de traistă, prefăcuţi că sunt cumsecade dar fără umbră de adevăr în ei, ce reacţionează violent şi previzibil la Adevăr precum dracii la molifte!

Jos masoneria din parlamentul României, această biserică satanistă a cabalei evreieşti, cu politruci grandomani şantajabili de stânga-dreapra, care întotdeauna îşi imaginează că fac bine pe banii altora, având ca scop de fapt distrugerea biologică şi economică a celei mai bogate ţări din lume în resurse.

PS:
"Domnişoară, niciodată să nu crezi un evreu!"(Nikola Tesla)

"Şi adevărat vă spun că multe văduve erau în zilele lui Ilie, în Israel, când s-a închis cerul trei ani şi şase luni, încât a fost foamete mare peste tot pământul. Şi la nici una dintre ele n-a fost trimis Ilie, decât la Sarepta Sidonului(Liban), la o femeie văduvă.
Şi mulţi leproşi erau în Israel în zilele proorocului Elisei, dar nici unul dintre ei nu s-a curăţat, decât Neeman Sirianul.
Şi toţi, în sinagogă, auzind acestea, s-au umplut de mânie.
Şi sculându-se(evreii), L-au scos afară din cetate(pe Iisus) şi L-au dus pe sprânceana muntelui, pe care era zidită cetatea lor, ca să-L arunce în prăpastie" (Luca 4, 24-28)

Actualizare: 08.08.2020

Acest video de mai jos e un fake. De ce ţin să subliniez asta? Pentru că e prea sensibil momentul, pentru a fi ignorate toate variantele de manipulare.  Manipularea e făcută doar cu scopul de a nu se dori aflarea adevărului, în fix această zonă de interes. 

Pentru o mai mare eficienţă, manipularea clasică este fix de 3 feluri, adresându-se la 3 clase de oameni pe nivele de inteligenă: inteligenţi, medii, proşti grămadă. Voi exemplifica cu ziarul Sputnik, pentru că apoi le veţi recunoaşte după aceeaşi schemă şi la alte publicaţii, din israel, SUA, China etc. Repet, scopul lor este crearea turmei dezinformaţilor, mulţime omogenă extinsă cu toate cele 3 clase de inteligenţă: proşti grămadă, medii, inteligenţi!!!

1. Mediu: Filmul de mai jos cu imaginile "termice" asociate imaginilor reale de fapt. Nu promovez aşa ceva, se vede că filmul e o făcătură, fiind o editare negativă a aceleiaşi filmări, făcută cu o camera normală, peste care a fost suprapus un efect de proiectil. Astfel de filme prosteşti sunt făcute prosteşti intenţionat(putea să lase doar negativul de ex, că era mai credibil, colorând ciuperca neagră în alb, deoarece în infraroşu căldura e luminoasă şi nu neagră). Deci falsuri prosteşti de mincinoase, pentru a discredita ideea de variantă "non-oficială" ca fiind prostească prin inducţie. E cea mai eficientă la un nivel de adresabilitate cu un nivel mediu de inteligenţă şi pregătire, dar în spate sunt aceiaşi indivizi care fac asta, precum cei care acuză direct, prin al doilea tip de manipulare, cu adresabilitate proştilor grămadă de data aceasta.

2. Proşti grămadă: Ei mint cum că, spre exemplu, eu aş crede că ies covizii din antene 5G. Evident că şi asta e o minciună infantilă. Nu am spus niciodată aşa ceva şi nici nu cred că a spus cineva o astfel de tâmpenie. Personal, prin pregătirea avută, atât în ţară, cât şi străinătate, ştiu prea multe despre unde G şi prea multe despre virusuri, genetică, ca să mă poată acuza de ceva atât de stupid. Dar acesta e nivelul lor de inteligenţă, ce prinde doar la proştii grămadă. Acest tip de dezinformare nu îl găsiţi în Sputnik, ci doar pe reţele sociale, dar foloseşte lui Sputnik pentru ridicare şi credibilitate!

3. Inteligenţi: Al treilea şi ultimul tip de manipulare se bazează pe efectele cumulate ale celorlalte două, adresându-se de data aceasta discreditării celor inteligenţi, discreditării profesioniştilor, ce vin intotdeauna cu argumente corecte. În ziare KGB-iste precum Sputnik, o dată la 6-7 articole cu propagandă şi fake-news, sunt prezentate informaţii corecte puse intenţionat într-un context prost. De ex: Potrivit Sputnik, "COVID-19 ar putea servi intereselelor Partidului Comunist Chinez pentru a opri protestele din Hong Kong, sau guvernelor contestate de mișcarea Vestele Galbene, sau Italiei, în reducerea poverii economice pe care o reprezintă pensionarii". Evident, că dacă aşa ceva apare în Sputnik, conform celor de mai sus, înseamnă prin inducţie că e un fake, deci oricine spune aşa ceva e cu Sputnik, astfel turma dezinformaţilor se lărgeşte şi în zona mai "inteligentă", snobii "inteligenţi" fiind folosiţi împotriva profesioniştilor. Aţi văzut cum a fost discreditat Dr. Rashid Buttar, o somitate recunoscută, sau Dr. Mikovits? 

În felul acesta, 97% din opinia publică e fidelizată mainstream media. Mai rămâne un 3% din populaţia globului, capabilă de legături neuronale, dar deja aceasta nu mai contează scopurilor lor. Turma prostimii fiind deja formată.

Vizualizări: 90

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe August 8, 2020 la 11:11am

Acest video de mai jos e un fake. De ce ţin să subliniez asta? Pentru că e prea sensibil momentul, pentru a fi ignorate toate variantele de manipulare.  Manipularea e făcută doar cu scopul de a nu se dori aflarea adevărului, în fix această zonă de interes. 

Pentru o mai mare eficienţă, manipularea clasică este fix de 3 feluri, adresându-se la 3 clase de oameni pe nivele de inteligenă: inteligenţi, medii, proşti grămadă. Voi exemplifica cu ziarul Sputnik, pentru că apoi le veţi recunoaşte după aceeaşi schemă şi la alte publicaţii, din israel, SUA, China etc. Repet, scopul lor este crearea turmei dezinformaţilor, mulţime omogenă extinsă cu toate cele 3 clase de inteligenţă: proşti grămadă, medii, inteligenţi!!!

1. Mediu: Filmul de mai jos cu imaginile "termice" asociate imaginilor reale de fapt. Nu promovez aşa ceva, se vede că filmul e o făcătură, fiind o editare negativă a aceleiaşi filmări, făcută cu o camera normală, peste care a fost suprapus un efect de proiectil. Astfel de filme prosteşti sunt făcute prosteşti intenţionat(putea să lase doar negativul de ex, că era mai credibil, colorând ciuperca neagră în alb, deoarece în infraroşu căldura e luminoasă şi nu neagră). Deci falsuri prosteşti de mincinoase, pentru a discredita ideea de variantă "non-oficială" ca fiind prostească prin inducţie. E cea mai eficientă la un nivel de adresabilitate cu un nivel mediu de inteligenţă şi pregătire, dar în spate sunt aceiaşi indivizi care fac asta, precum cei care acuză direct, prin al doilea tip de manipulare, cu adresabilitate proştilor grămadă de data aceasta.

2. Proşti grămadă: Ei mint cum că, spre exemplu, eu aş crede că ies covizii din antene 5G. Evident că şi asta e o minciună infantilă. Nu am spus niciodată aşa ceva şi nici nu cred că a spus cineva o astfel de tâmpenie. Personal, prin pregătirea avută, atât în ţară, cât şi străinătate, ştiu prea multe despre unde G şi prea multe despre virusuri, genetică, ca să mă poată acuza de ceva atât de stupid. Dar acesta e nivelul lor de inteligenţă, ce prinde doar la proştii grămadă. Acest tip de dezinformare nu îl găsiţi în Sputnik, ci doar pe reţele sociale, dar foloseşte lui Sputnik pentru ridicare şi credibilitate!

3. Inteligenţi: Al treilea şi ultimul tip de manipulare se bazează pe efectele cumulate ale celorlalte două, adresându-se de data aceasta discreditării celor inteligenţi, discreditării profesioniştilor, ce vin intotdeauna cu argumente corecte. În ziare KGB-iste precum Sputnik, o dată la 6-7 articole cu propagandă şi fake-news, sunt prezentate informaţii corecte puse intenţionat într-un context prost. De ex: Potrivit Sputnik, "COVID-19 ar putea servi intereselelor Partidului Comunist Chinez pentru a opri protestele din Hong Kong, sau guvernelor contestate de mișcarea Vestele Galbene, sau Italiei, în reducerea poverii economice pe care o reprezintă pensionarii". Evident, că dacă aşa ceva apare în Sputnik, conform celor de mai sus, înseamnă prin inducţie că e un fake, deci oricine spune aşa ceva e cu Sputnik, astfel turma dezinformaţilor se lărgeşte şi în zona mai "inteligentă", snobii "inteligenţi" fiind folosiţi împotriva profesioniştilor. Aţi văzut cum a fost discreditat Dr. Rashid Buttar, o somitate recunoscută, sau Dr. Milkovitz? 

În felul acesta, 97% din opinia publică e fidelizată mainstream media. Mai rămâne un 3% din populaţia globului, capabilă de legături neuronale, dar deja aceasta nu mai contează scopurilor lor. Turma prostimii fiind deja formată.

Deci fake, mai jos

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor