Reprezint delirul ravasitelor mele vise.Dumnezeu imi bate la usa.Nu cuprinde clanta,aproape niciodata.Nu imi invadeaza intimitatea,nici transparentul prag al existentei,cu exceptia consimtamintelor mele necredincioase,aprobarilor cinice,carenta sinelui pierdut in oglinda.Traim intr-o lume fizica,insa la un moment dat vom imbatrani.Mi-am confectionat ganduri  vesnice dintr-un colt de luna aurie.Urme de talpi cresc in randurile mele patimase de dragoste.Pentru intaia oara,mi-e nebuneste dor de tine.Autobuzul pare inconjurat de jovialitate.Priviri dezinvolte,priviri furisate,soapte scurte,tainice persoane ,probabil,desi intr-o furnica de oras,nu ne vom revedea vreodata.Gandurile,categoric reprezinta cel mai bun loc pentru mine,in care sa pot fi capabila,de a ma ascunde de lume.Captusita in  reverie,m-am intrebat de multe ori cine sunt.Nu sunt un bun cuceritor de nisip,nici un excelent visator.Visele ma pierd in neant iar eu pornesc spre Pluto.Pletele plutesc iar gatul mi-e dezgolit.Ofer nori pufosi strigatelor de viata.

Vizualizări: 296

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de zadic ioana pe Iulie 1, 2012 la 2:29pm

Frumoasă ca un vis.Plăcerea lecturii.

Comentariu publicat de GEORGETA ANDRIES pe Iulie 1, 2012 la 7:25am

frumoase vise!!

Comentariu publicat de TIMERMAN DUMITRU pe Iunie 30, 2012 la 10:26pm

Interesantă incursiunea aceasta în lumea plină de neprevăzut a poetei Elena...

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iunie 30, 2012 la 7:34pm

        Introspectie sufleteasca cu dezamagire in sufletul fiintei intrebatoare "cine sunt", si nu pusa gratuit aici in scurta proza. Si din ruine se poate cu migala incropi pe mai departe un adapost in viata!

Comentariu publicat de HALAS ELENA DORINA pe Iunie 30, 2012 la 6:12pm

Mi-a placut foarte mult.Sincere felicitari!

Comentariu publicat de FLOARE PETROV pe Iunie 30, 2012 la 5:41pm

nu este o ruina lucrare ta ci un estuar care curge cu multa decenta dintro stare in alta,. te incadrezi patimas cu talpile in orasele unde numai si numai uneori iti este frica de oameni.

gindeste onorant dspre tine pentru ca te meriti si meriti pretuirea celor din jurul tau.

 cu drag iti doresc inspiratiile superlative la adresa peisajelor din sufletul tau in armonie cu peisajele cerului ale patriei aale celor dragi, cita complexitate minunata ai putea expune prin scris. te intrebi oare ?

http://www.youtube.com/watch?v=I6PX2umTYRg&feature=colike

Comentariu publicat de Popa Gabriela pe Iunie 30, 2012 la 5:10pm

"Dumnezeu imi bate la usa.Nu cuprinde clanta aproape niciodata."Intr-adevar,Dumnezeu nu cuprinde clanta,bate la  usa,da,bate simbolic in ideea de a dori sa intre in viata noastra daca noi Il chemam prin intermediul rugaciunii noastre,prin care sa-i dam de inteles ca avem nevoie de El.El ne cunoaste gandurile,simtamintele,tot ceea ce se afla inlauntrul sufletului nostru.Dumnezeu exista in  viata noastra dintotdeauna iar noi avem nevoie de El.Sa ne lumineze calea,sa ne calauzeasca pasii,sa fie langa noi de cate ori luam o decizie importanta in viata si nu numai.

           "Mi-am confectionat ganduri vesnice dintr-un colt de luna aurie."Este ca si cum am avea o comoara a sufletului nostru,ganduri pretioase pastrate intr-o caseta din lemn de bambus.De fapt,nu conteaza din ce este confectionata aceasta cutiuta a gandurilor noastre,ideea este ca pastreaza cele mai pretioase secrete,ganduri sufletesti,iar din  coltul de luna aurie am putea crea un stilou cu penita aurie cu care sa asternem zi de zi intamplarile frumoase din viata noastra intr-un jurnal.

    Si pentru incheiere mi-a placut "Ofer nori pufosi strigatelor de viata."

Comentariu publicat de Sprincenatu Dan pe Iunie 30, 2012 la 4:40pm

Mi-a plăcut , felicitări !

Comentariu publicat de Mihaela Popa pe Iunie 29, 2012 la 12:17am

"Ofer nori pufosi strigatelor de viata."

Încântatoare imagine.

Am citit cu plăcere,

Mihaela

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor