Scopul Postului Adormirii Maicii Domnului

Scopul Postului Adormirii Maicii Domnului, este reţinerea de la vibraţiile joase din alimente, în cazul mamiferelor, dar şi reţinerea de la vibraţiile joase din minciună, doar la fiinţele spirituale. Fiinţele spirituale pot mânca şi cianură uneori, dovedindu-se în multe cazuri că nu le afectează. Pentru fiinţele spirituale, una dintre minciunile gogonate introduse încă din sec. III în texte religioase, este că Maria a fost evreică. Nu a fost evreică, ci egipteancă. Un nume evreiesc similar este miriam(picătură în ocean), dar care diferă de cuvântul din  egipteană mry(iubire) pe care l-a purtat Maria(Iubire). Tocmai din acest motiv, nici Iisus nu a vorbit niciodată evreieşte, ci a vorbit limba natală, aşa cum era firesc, aşa cum un român în mijlocul românilor ar fi mândru să vorbească româneşte. Deci Iisus nu a vorbit niciodată evreieşte, în condiţiile în care în jurul Lui se vorbea şi evreieşte conform Bibliei, de ex. "osana" spuneau unii în evreieşte, dar care pe cruce nu înţelegeau fraza rostită de Iisus în aramaică "Eli eli lama sabachtani" decât eronat prin similitudini fonetice, crezând eronat că Iisus îl strigă pe Ilie, deşi asta era fals. Dacă Iisus ar fi fost mândru de tradiţia culturală evreiască, aşa cum susţin unii snobi complici la crima organizată, evident că Iisus ar fi vorbit şi evreieşte şi evident că am fi avut scrise o mulţime de citate evreieşti rostite de Iisus, dar asta nu s-a întâmplat. 

Dar să mai vedem ce spun şi Sfinţii ortodocşi ai zilelor noastre, că de teologi tocilari ce călăuzesc alţi orbi spre groapă, suntem sătui. Aici nu e vorba de vorbit cu morţii, cum ar acuza imediat tocilarii, ci e vorba de cei pe care i-a văzut şi Arsenie Boca în lumea spirituală, de exemplu, pe unii i-a şi pictat la Drăgănescu"Eu am pictat doar ce am văzut, nu din imaginaţie!". Şi acest mare Sfânt, pe nume Arsenie Boca, a scris că Moise se află în iad. 

cu ocazia acestui post al adevărului, doar pentru oameni şi nu pentru animale, amintesc ce spune Veronica Gurău, devenită ulterior maica Veronica de la Vladimireşti:


"George: - Vrem sa-l cunoastem pe Moise.
Socrit: - Da, am sa-l caut!
Veronica: - Socrit priveste piezis în jos, parca vede prin pamânt si cauta... cheama... cu mâna întinsa parca indica locul...
Vine... A venit! E tare mohorât!...
Auzi ce interesant, s-a înclinat înaintea lui Socrit si el i-a raspuns.
Socrit: - Iata, Moise, te-am chemat pentru ca tu singur sa raspunzi la ceea ce vei fi întrebat.
Veronica: - Este un gri mohorât, închis de tot, aproape fumuriu. Hainele sunt aruncate pe el, capul gol, poarta barba, si e batrân, piele aramie. Statura potrivita, mai mult scund, nasul încovoiat, capul mare, tuguiat. Nu are trapezul pe care spuneai tu ca-l au înteleptii.
George: - Sa-l vezi fara haine, sa-i vedem baza spirituala!
Socrit: - Nu-i nevoie, are aceeasi culoare ca si hainele.

George: - Spune, cum e cu statul de vorba cu Dumnezeu aparut în rug aprins?
Moise: - De câte ori poporul evreu aluneca în diverse erezii, le spuneam ca mi s-a aratat Dumnezeu si ca mi-a spus cum si ce trebuie sa fac. De câte ori nu s-au rasculat ei împotriva mea!
Ce-i drept, ma rugam cu multa credinta unui Dumnezeu ce este undeva sus, si simteam adeseori o îndrumare pentru a potoli pe cei razvratiti...
Socrit: - Te-oi fi rugat tu, dar nu ai reusit sa pui pe tine nici o banda cenusie curata!
George: - Care sunt faptele care socotesti ca te-au adus sa ai aceasta culoare?
Moise: - Am facut rau egiptenilor. Am omorât pe egipeni ca sa pot fugi din Egipt.
Am fost nevoit sa ucid.
George: - Ai ucis oameni dintr-un popor care aveau multa trecere înaintea lui Dumnezeu datorita spiritualitatii lui avansate!...

George: Nu mi-ai spus însa, cum au aparut minunile tale în Biblie, cu Marea Rosie despartita în doua, cu pedepsele aruncate peste egipteni, cu disputa cu magii si vrajitorii lor pe care i-ai întrecut, precum si cu transformarea acelui baston în sarpe, si câte alte povesti.
Moise: - Ce te intereseaza? Acestea sunt lucruri care ma privesc pe mine si pe poporul meu.
Socrit: - Moise, raspunde la ceea ce esti întrebat!
Lui Moise nu-i convenea ca este descusut, si parea ca regreta si cele spuse mai înainte, însa... era fortat.
Moise: Le-au scris primii mei confrati, si nu stiu de câte ori s-au mai transcris, fiecare adaugând câte ceva. Daca eu as fi scris tot ceea ce am facut, nu as mai fi avut timp sa ma ocup de poporul meu.
Moise: - Dupa iesirea Sa din trup, dupa moartea Sa pe cruce, Marele Dascal, a trecut si pe la noi, cuprinzând totul si pe toti. Cei ce au fost sinceri cu ei însisi, din privire s-au legat de El, si, plecând dintre noi, au avut o usurare. Cei care am fost legati de natie, am ramas mai departe, care unde am fost."
(Veronica si George Vasii - Cercetari in Lumea Nevazuta vol.III -)

Este şocant pentru unii care dorm deşi cred că postesc, dar e Adevărul! Pentru că toate aceste minciuni, au legătură acum cu planurile evreieşti de asasinare a celor incomozi, sub pretextul COVID. Executanţi prostănaci sunt de peste tot, dar toţi cei implicaţi la vârf în aceste asasinate COVID, sunt evrei!

Vizualizări: 75

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe August 3, 2020 la 10:58am

"Pentru ce neamul acesta(israelit) cere semn? Adevărat grăiesc vouă că nu se va da semn acestui neam."(Iisus)

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe August 2, 2020 la 12:49pm

https://outorah.org/p/3356/

Daniel - Chapter 12

Rabbi Eric Levy

"But you, Daniel," said the angel, "are to obscure these matters and 'seal' your Book until the end time comes. Many will try to figure out all the details, coming up with abundant theories."

Then, Daniel saw two additional angels, standing on either side of the river. (Remember, Daniel was on the bank of the river Chidakel when the angel - presumably Gabriel - appeared in chapter 10.) They asked the angel who had been explaining Daniel's visions how long it would be until the end time. Daniel's angel lifted his hands towards Heaven and swore "in a time, times, and a half, after breaking the hand of the holy people." (We already had the phrase "a time, times, and a half" in chapter 7 and it's fairly ambiguous without knowing how long that period of time is. "Breaking the hand of the holy people" refers to a time when Israel has lost all power and given up hope.)

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe August 2, 2020 la 12:25pm

Daniel, capitolul 12

.4 - Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa.

.5 - Şi eu, Daniel, m-am uitat, şi iată alţi doi bărbaţi stând în picioare, unul pe un mal al fluviului, iar altul pe celălalt mal al fluviului.

.6 - Şi unul a zis celui ce era îmbrăcat în veşminte de in şi stătea deasupra apelor fluviului: "Pe când se var sfârşi aceste fapte minunate?"

.7 - Şi am ascultat pe bărbatul cel îmbrăcat în veşminte de in care stătea deasupra apelor fluviului şi el şi-a ridicat dreapta şi stânga lui către ceruri şi a jurat pe Cel ce este viu în veci: "Va mai ţine o vreme; vremuri şi jumătate de vreme, iar când se va isprăvi de sfărâmat puterea poporului celui sfânt, atunci vor lua sfârşit toate acestea".

.8 - Şi eu am auzit, dar nu am înţeles şi am zis: "Stăpâne, care va fi sfârşitul acestora?"

.9 - Şi mi-a răspuns: "Du-te, Daniele, că sunt închise şi pecetluite cuvintele acestea până la sfârşit!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor