Scrisul in Stiinta, in Arta si iar in Stiinta

Adam_mtDNA%202009.pdf

Motto: De aceea le vorbesc în pilde, că, văzând, nu văd şi, auzind, nu aud, nici nu înţeleg. Şi se împlineşte cu ei proorocia lui Isaia (6.9), care zice: "Cu urechile veţi auzi, dar nu veţi înţelege, şi cu ochii vă veţi uita, dar nu veţi vedea". (Matei 13.13-14)

 

Când eram mic, vedeam femeia

Cum genele şi le fardează;

Dar o vedeam şi-n cas’ pe-aceea,

Ce-i mama mea, care brodează.

 

Nici nu ştiam ce-nseamnă gena,

Nici Cine-n gene-a scris concretul,

Căci cei din jur spuneau ce-i stema

Şi ne-nvăţau ce-i alfabetul.

 

Când eram mic, scriam bastoane;

Fără să le prea-nţeleg rostu’.

Acum citesc, prin duh, genoame,

Cu sprijinul Tatălui nostru.

 

Nu e-un vocabular prea simplu,

Ce-n gene Domnul ni l-a scris,

Lăsându-mi sufletul să-l umplu

Cu-a Lui imagine, din vis.

 

Dar astăzi, cuiva i se pare,

Analizând gena schematic,

Că-n El e cancer şi teroare,

Că scrisu-I prost şi enigmatic.

………………………………

(“Scrisul printre gene” – din volumul meu de poezii)

 

În meseria mea, de inginer electronist, am fost nevoit să scriu din şcoala primară, am continuat în liceu, în facultate şi, apoi, în timpul practicării meseriei. Cred că nu am scris nimic în armată, nici măcar o scrisoare familiei, în cele şase luni…

Scrisul ingineresc diferă substanţial de scrisul obişnuit, deoarece simbolurile, figurile şi schemele sunt părţi esenţiale ale unei lucrării scrise, în care figura este identică sistemului analizat, spre deosebire de alte domenii ştiinţifice, în care aceste elemente nu sunt absolut necesare şi pot lipsi cu desăvârşire fără să afecteze semnificaţia conţinutului unei lucrări scrise. Nici rapoarele medicale nu au obligatoriu o schemă funcţională.

În perioada în care am lucrat în şantierele de la Centrala hidro-electrică Porţile de Fier II, Centrala termo-electrică Halânga (Drobeta Turnu Severin) şi Centrala nuclearo-electrică Cernavodă, porecla mea dată de un muncitor era “domnul sistem”, deoarece în orice abordare a unei probleme ridicată de lucrători nu ezitam să le desenez o schemă a sitemului analizat, plină de simboluri şi de semne specifice meseriei, alături de înşiruirea lucrărilor ce urmau a fi executate. Acelaşi lucru se petrecea şi în rapoartele pe care le transmiteam şi le transmit şi acum beneficiarilor; chiar dacă acum sunt pensionar continui să mai lucrez în calitate de colaborator cu diverse firme, în special pentru diagnostice.

 

Referitor la porecla primită în şantier, “domnul sistem”, fac două mici paranteze.

 1. - deşi numele Boris adăugat de mine pronumelui meu în momentul în care am penetrat în scrisul artistic provine de la pronumele tatălui meu, am găsit recent pe net:

https://boris.unibe.ch/view/year/2007.type.html

Bern Open Repository and Information System = BORIS

 1. – în Japonia, gunoierii sunt numiţi “ingineri de sistem”, deoarece se ocupă cu identificarea, colectarea şi cu reciclarea deşeurilor de tot felul.

Practic, “domnul sistem” al informaţiei trebuie să fie deschis oricărei provocări lansată de alţii prin cuvinte şi, pe cât posibil, să participe la reciclarea gunoaielor informaţionale, chiar dacă acestea sunt ascunse special de alţii în “saci” pentru a nu fi văzute de orice muritor.

Ştiinţa nu este la îndemâna oricui, deoarece ea este … o ”sabie cu două tăişuri”, prin care se va separa binele de rău.

 

Revin la figuri, simboluri şi scheme

Cunoscutul matematician român Solomon Marcus (1925 – 2016) a abordat, în primul capitol al cărţii sale Artă şi Ştiinţă (Editura Eminescu, 1986), problema utilizării “simbolului” şi a “semnului” ca unităţi fundamentale atât în ştiinţă cât şi în artă. Voi nota pe scurt câteva remarci ale lui, stabilite de el printr-o analiză complexă rezultată din lucrările altor scriitori şi cercetători ce au abordat această temă:

- statutul semiotic al simbolului nu este recunoscut de toţi cercetătorii, deoarece este considerat un non-semn, în timp ce semnul este o entitate biplană sau pluriplană;

- nu orice simbol este o figură;

- simbolizarea este o asociere mai mult sau mai puţin stabilă între două unităţi ale aceluiaşi nivel, în timp ce semnificarea este o asociere între două unităţi aparţinând unor nivele diferite;

- semnul este asocierea a două entiăţi situate în acelaşi plan, una fiind imaginea mentală a obiectului substituit, iar cealaltă este imaginea mentală a obiectului suport;

- relaţia de simbolizare nu este incompatibilă cu cea de semnificare;

- balanţa ca semn al justiţiei sau crucea ca semn al creştinătăţii sunt semne motivate;

- tot ce se petrece este simbol, totul trebuie înţeles simbolic (Goethe);

- convenţia individuală nu e totdeauna sancţionată social;

- simbolul mai e delimitat în raport cu dihotomia uman-nonuman;

- în discutarea simbolului artistic este obligatorie referirea la dihotomia precis-imprecis;

- caracterul aluziv al simbolului este o activitate nesupusă nici unui cod;

- simbolizarea este un proces aparţinând competenţei noastre creative;

- simbolurile consacrate traversează întreaga istorie a culturii şi ocupă o literatură imensă;

- Benoist accentuează ambivalenţa simbolului: orice simbol este susceptibil de cel puţin două interpretări opuse, care trebuie să se unească pentru a se obţine sensul complet;

- în vechea tradiţie chineză mâna dreaptă este “yin”, iar mâna stângă este “yang”;

- interpretarea simbolurilor interesează numeroase discipline, de la istoria civilizaţiilor, lingvistică şi antropologie culturală la medicină, psihologie şi critică de artă.

 

Am adus ca argument aceste analize făcute de o personalitate cunoscută atât în domeniul ştiinţei cât şi al artei, Solomon Marcus, deoarece la încercarea mea făcută în 2008 către o editură din Piteşti de a edita prima mea carte de literatură, scrisă ca urmare a declanşării unui impulsul Dirac (iată că folosesc şi aici un simbol din mecanica cuantică ce a declanşat trecerea mea de la scrisul ştiinţific la cel artistic la vederea unui simbol din genetică ce m-a condus către Geneză), mi s-a cerut o recenzie de la … Solomon Marcus.

 

În 2006 am început scrisul literar, cu timiditate, mai întâi pe net, şi în 2009, după mai multe încercări eşuate făcute la diverse edituri, mi-am deschis propria editură şi am început, în paralel, să-mi expun ideile pe diverse site-uri, deoarece nu am fost acceptat să particip la simpozioanele religioase şi ştiinţifice la care am transmis lucrările mele…

Am fost acceptat doar de … ARTĂ, dar şi acolo cu unele rezerve, deoarece, aşa cum au declarat diverşi cititori ai cărţilor, poeziilor şi articolelor mele, “m-am dus la război cu o sabie de lemn” (criticul literar Alexandru Ştefănescu).

 

Reîntoarcerea benefică la ştiinţă a venit în 2015 când am fost invitat să mă înscriu la doctorat tocmai de o instituţie de învăţământ din domeniul ştiinţific, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, prin prof. dr. ing. Monica Borda care a citit pe net o parte din lucrările mele.

 

De aceea am creat acum acest titlu al articolului prezentat aici.

Nu intru în amănunte.

Vă las ă citiţi şi să criticaţi SCRISUL meu ştiinţifico-artistic-religios.

 

Mulţumesc foarte mult site-urilor Reţeaua Literară, Cititor de proză şi Negru pe Alb, pentru permisiunea de a scrie şi comenta, şi site-ului The Scientist pentru permisiunea de a comenta.

 

 

Vă ataşez lucrările mele scrise până acum şi m-ar bucura comentariile voastre critice… indiferent de duritatea lor.

 

Epilog: "Cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăţia cerurilor." (Matei 18.4).

 

 

 1. - http://www.academia.edu/22163442/Adam_mt_DNA_inheritance_theory
 2. - De%20la%20Adam%20la%20Judecata%20de%20apoi.pdf
 3. - Armoniidivinemodificategenetic.pdf
 4. - Genezasigenetica.pdf
 5. - Biocomunicatii%20extrasenzoriale.pdf

NOTA

Deoarece pe site-ul www.academia.edu sunt solicitate anumite date pentru descarcarea brosurii mele, am reusit sa o postez si pe Reteaua Literara:

- Teoria%20mostenirii%20ADN-ului%20paternal.pdf

Vizualizări: 529

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 27, 2019 la 1:02am

 

Stimaţi scriitori, cititori şi comentatori aflaţi pe acest minunat site, Reţeaua Literară – primul site din lume care m-a acceptat din 2009 să scriu şi să comentez “aşa cum mă duce capul”, nu mă întristează faptul că nu sunteţi de acord cu opiniile mele ci mă bucură faptul că citiţi articolele mele (din ce în ce mai puţine) şi comentariile mele şi faceţi observaţii pertinente.

În fond, pe această planetă suntem peste 7 miliarde de ADEVĂRURI VII raţionale şi cuvântătoare care avem libertatea de a învăţa de la alţii şi libertatea de a ne exprima propriile opinii pe baza învăţăturii noastre.

Am mai scris pe acest site că în Biblie NU este scris că taina lui Dumnezeu va fi promulgată de om, chiar dacă sunt mulţi, printre care şi eu, care emit diverse ipoteze despre Creaţie şi Evoluţie, deoarece oamenii de ştiinţă refuză sugestiile Biblice, iar teologii nu sunt la zi cu descoperirile ştiinţifice.

Deoarece ar trebui să finalizez anul acesta lucrarea mea de doctorat şi acum au apărut concret la orizontul cercetării ştiinţifice cele 2 alternative:

A -          tehnologia utilizată de om: copii cu 2 mame (una furnizoare de ADN nuclear şi alta furnizoare de ADN mitocondrial) şi un tată (furnizor doar de ADN nuclear);

B -          tehnologia utilizată în Evoluţia speciilor: urmaşi cu 2 taţi (unul furnizor de ADN nuclear şi de ADN mitocondrial, iar celălalt doar de ADN mitocondrial pentru a aduce corecţii speciei) şi o mamă (furnizoare de ADN nuclear şi de ADN mitocondrial);

 

citiţi mai jos, vă rog, mesajele mele transmise recent grupului de ingineri, medici şi preoţi care contribuie la corectarea rapoartelor mele înainte ca acestea să fie supuse analizei comisiei de doctorat.

Încă odată mulţumesc administratorilor pentru articolele şi comentariile publicate pe aceste siteuri literare pe care sunt şi eu prezent,

Cu stimă, Alexandru

 

20.02.2019

Stimate Doamne, Stimaţi Domni,

Deoarece eu sunt un simplu om interesat mai mult de ADEVĂR decât de titlul de doctor, care chiar dacă scriu ştiinţific despre erorile ştiinţifice nu pot convinge oamenii de ştiinţă că mitocondriile nu pot fi tratate cu medicamente ci doar prin cuvinte înţelepte adresate celor bolnavi, îmi propusesem să tac şi să nu vă mai bat nici pe dumneavoastră la cap cu “inepţiile” mele ştiinţifico-religioase.

Dar atenţia mi-a fost atrasă de două articole publicate recent pe site-ul de informare ştiinţifică The Scientist (site pe care comentam şi eu până anul trecut când s-au închis porţile pentru comentatori şi s-au şters toate comentariile deoarece la articolul în care este scris că politicienii ruşi critică organismele modificate genetic am adus citatele biblice – Matei 12.39-42 - în care a fost prevăzută această acţiune încă de acum 2000 de ani):

 

-          un liber cugetător face următoarea comparaţie:

Anastasis, on the other hand, means “rising,” and in Christianity refers to the resurrection of Jesus.

https://www.the-scientist.com/features/cell-death-processes-are-rev...

 

Ce nu ne spune autorul articolului, poate şi pentru că el nu a “citit cartea cu deamănuntul” (Daniel 12.4), este descrierea din Geneza 3.22 : "Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!."

-          un professor de biologie încheie articolul său cu următoarea frază:

While many such discoveries do not have ethical ramifications, this recent discovery of paternal mtDNA transmission may have profound scientific, ethical, and religious ramifications that will be debated for years to come.

https://www.the-scientist.com/news-opinion/opinion--the-central-dog...

 

Nu intru în amănunte, deoarece evreii îl aşteaptă pe Mesia să vină la alegerile lor din 20-21 martie 2019!

https://saccsiv.wordpress.com/2019/01/24/rabinul-chaim-kanievsky-me...

Rabinul Chaim Kanievsky: MESIA va veni până la viitoarele alegeri din Israel

Rabin: Mesia a pornit duminică, va apărea de Purim și va ajunge la alegerile israeliene

De Adam Eliyahu Berkowitz 22 ianuarie 2019

”Într-adevăr, Domnul nu face nimic fără să fi descoperit taina Sa slujitorilor Lui, proorocii!” Amos 3:7 (Biblia israeliană) / (Biblia ortodoxă)

 

Acest fapt a fost prevăzut şi în Noul Testament, revenirea lui Iisus Hristos fiind aşteptată şi de creştini. (Matei 24.29-30, Luca 21.25-27, Faptele Sfinţilor Apostoli – 1.11)

 

Mai este o lună până atunci şi îi rog pe cei doi medici, vărul meu Adrian şi fiul meu George Valeriu, să-şi arunce ochii pe câteva articole în care se pare că oamenii de ştiinţă încep să deschidă ochii, referitor la rolul mitocondriilor paternale şi maternale, cu ajutorul aparatelor medicale moderne care-i fac să vadă nevăzutul în anumite limite.

Celălalt Nevăzut rămâne la latitudinea teologilor trecuţi la adresanţi, conf. dr. preot Radu Tascovici şi Viorel Pitulan, şi, dacă doamna prof. dr. ing. Monica Borda va considera necesar, poate fi contactată Facultatea de Teologie din Cluj, aşa cum a propus comisia doctorală încă de la înscrierea mea la doctorat.

 

Articole recente:

Costurile tratamentelor în cazul bolilor mitocondriale

Mitochondrial diseases arise from failures in the mitochondria, the cell components that specialize in energy production. Total healthcare cost for pediatric mitochondrial disease was greater than that of adult mitochondrial disease. This finding may be due to the greater severity of disease in pediatric patients as compared to adults.

https://mitochondrialdiseasenews.com/2019/01/25/healthcare-use-mito...

 

Boli misterioase pentru plante, animale şi oameni, combinate cu schimbările climatice

 1. The scientists don’t yet know exactly how the disease weakens the trees. “It seems to be cutting off some sort of photosynthetic pathway for the trees to maintain their leaf structure and produce new leaves over the years,” says coauthor Carrie Ewing, an environmental science graduate student. It’s still too early to tell how deadly beech leaf disease is, though younger trees seem particularly vulnerable. Within three years of showing symptoms, a young sapling can die.

https://www.the-scientist.com/news-opinion/a-mysterious-disease-is-...

 1. “There is a lot we don’t know about AFM (acute flaccid myelitis), and I’m frustrated that despite all of our efforts, we haven’t been able to identify the cause of this mystery illness,” Nancy Messonnier, director of CDC’s National Center for Immunization and Respiratory Diseases, told reporters,

https://www.the-scientist.com/news-opinion/more-reports-of-children...

 1. “How many wake-up calls do we need?” Carol Werner, executive director of the policy nonprofit Environmental and Energy Study Institute, says in a statement. “Every new National Climate Assessment has built on the previous one, confirming that climate change is already happening, and that we need to act. Time is running out.”

https://www.the-scientist.com/news-opinion/report--us-already-affec...

 

Mutaţiile genetice afectează producerea proteinelor

Mitochondrial disease is inherited. Mitochondria play an essential role in generating energy for all the functions of a cell and thus sustain organ function. They are present in almost every cell, and multiple genes within the mitochondria must function correctly for proper energy generation. Failure to do so causes mitochondrial disease characterized by energy depletion, organ failure, and accumulation of lactic acid.

https://mitochondrialdiseasenews.com/2019/01/18/novel-genetic-mutat...

 

Supravieţuirea mitocondriilor este critică pentru stabilitatea genomului

A natural RNA surveillance mechanism is crucial to maintain the integrity of mitochondria’s encoded information for protein production and prevent the accumulation of potential disease-causing molecules… The degradasome mtEXO — a complex formed by SUV3 and PNPase enzymes whose function is to eliminate defective RNA produced in the mitochondria — is critical for maintaining mitochondrial DNA integrity… “Mitochondria are essential as the powerhouses of [animal] cells and there is growing evidence of their contribution to numerous human pathologies, such as neurodegenerative disorders and cancer,” researchers said. “The mitochondrial degradosome formed by SUV3 and PNPase plays an essential role in mitochondrial RNA turnover, contributing to mitochondrial balance and overall cellular function.”

https://mitochondrialdiseasenews.com/2019/01/11/rna-degradosome-mec...

 

Perturbarea producerii energiei celulare

Inherited mutations that prevent copper delivery to a key mitochondrial enzyme perturb energy production and result in fatal mitochondrial disease. Currently, no therapy exists for these disorders.

https://mitochondrialdiseasenews.com/2018/09/14/elesclomol-can-help...

 

Mitocondriile paternale, despre care doar eu spun cu argumente biblice că se moştenesc în ciuda faptului că genetica mondială spune că nu se moştenesc, pot trata bolile mitocondriilor maternale

“Our results suggest that, although the central dogma of maternal inheritance of mtDNA remains valid, there are some exceptional cases where paternal mtDNA could be passed to the offspring,” the scientists wrote. They also considered that their study “potentially opens a novel field in mitochondrial medicine.” Understanding how paternal mtDNA is transmitted “may even lead to the development of new avenues for the therapeutic treatment for pathogenic mtDNA transmission,” the researchers added.

??? !!!

Este scris în Biblie (cea mai bună carte de management din lume) “Căci bărbatul necredincios se sfinţeşte prin femeia credincioasă şi femeia necredincioasă se sfinţeşte prin bărbatul credincios. Altminterea, copiii voştri ar fi necuraţi, dar acum ei sunt sfinţi.” (Pavel, 1 Corintieni 7.14)

https://mitochondrialdiseasenews.com/2018/11/30/mitochondrial-dna-p...

 

Sistemul imunitar combate viruşii

https://medicalxpress.com/news/2019-02-discovery-immune.html

Celulele stem sunt vulnerabile la infecţiile bacteriene

https://medicalxpress.com/news/2018-12-stem-cell-shots-linked-bacte...

Transplantul de măduvă din stern

https://medicalxpress.com/news/2018-12-cord-blood-potential-adult-b...

Tratamentul infertilităţii masculine cu cellule stem

https://medicalxpress.com/news/2007-03-male-infertility-stem-cells....

 

06.02.2019

Stimate Doamne, Stimaţi Domni,

 

După ce fostul meu coleg de facultate, dr. ing. Radu Ionescu (care a terminat pe locul 1 facultatea pentru că nici atunci nu “zăbovea”) nu mă lasă nici pe mine să “zăbovesc”, eu care sunt acum conectat on-line la tot felul de informaţii, am stat în cumpănă dacă este momentul să transmit la toţi documentele ataşate sau numai celor 2 doctori (vărul meu Adrian Oprea, cooptat recent, şi fiul meu George Valeriu, care mi-a declanşat în 2006 cercetarea în biologie) în măsură să le analizeze şi care, în afară de faptul că au învăţat biologie pentru a repara bio-LOGIC natura stricată de natură (includ aici şi omul stricător), sunt convinşi că există cineva deasupra noastră care vede şi ne lasă “să ne facem de cap”, de la bine la rău, lovindu-ne de pragul de jos pentru a vedea “bârna din ochii noştri” (Matei cap. 7)

Totuşi, eu consider absolut necesară acum combinaţia doctor – inginer electronist, deoarece fiecare are rolul lui, şi vă transmit tuturor impasul prin care trec doctorii la înţelegerea fenomenelor electro-magnetice de manipulare a naturii deoarece inginerii … nu vor să se implice în manipularea creierelor medicilor.

Notă: ataşamentul 1 este pentru cercetare (poate este interesant pentru colegul meu prof. dr. ing. Adrian Podoleanu, care nici el nu a zăbovit şi a terminat facultatea pe locul 2), iar ataşamentele celelalte sunt pentru doctori dar şi pentru inginerii interesaţi să vadă cum a pus Dumnezeu materia la muncă prin... LUMINĂ.

 

Motto: ”Cere-mi cuvântul meu dintâi - / Să-ţi dau înţelepciune?” (Mihai Eminescu, Luceafărul)

 

"Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urâ ştiinţa?" (Pildele lui Solomon 1.22) "Când înţelepciunea se va sui la inima ta şi ştiinţa va desfăta sufletul tău." (idem 2.10) "Eu, înţelepciunea, locuiesc împreună cu prevederea şi stăpânesc ştiinţa şi buna-chibzuială." (idem 8.12) "Începutul înţelepciunii este frica de Dumnezeu şi priceperea este ştiinţa Celui Sfânt." (idem 9.22) "Să nu vă potriviţi cu acest veac, ci să vă schimbaţi prin înnoirea minţii, ca să deosebiţi care este voia lui Dumnezeu, ce este bun şi plăcut şi desăvârşit." (Pavel, Romani 12.2) "Începutul înţelepciunii este frica de Dumnezeu. Cel care păzeşte legea îşi stăpâneşte cugetul său; şi sfârşitul temerii de Domnul este înţelepciunea." (Eclesiasticul 1.14 şi 21.12) "Acestea vi le-am spus, ca sǎ nu vǎ smintiţi, ca sǎ vǎ aduceţi aminte de ele când va veni ceasul lor." (Ioan 16.1-4) "Încă multe am a vă spune, dar nu le puteţi purta acum. Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul." (idem 16.12-13) "Duhul Adevărului, pe Care lumea nu poate să-L primească, pentru că nu-L vede, nici nu-L cunoaşte." (idem 14.17) "Pe toate le-a fǎcut Domnul fiecare cu ţelul sǎu, la fel şi pe nelegiuit pentru ziua nenorocirii." (Pildele lui Solomon 16.4)

 

"Iată, s-a făcut Adam ca unul dintre noi, cunoscând binele şi răul." (Facerea 3.21)

 

 • Accesul liber la INFORMAŢII şi MANIPULAREA creierelor

Research parasite.” When a pair of physicians publicized the term in a 2016 editorial in the New England Journal of Medicine, it was an inflammatory way to call out researchers who didn’t generate their own data but instead used data produced by others to make novel discoveries. Increasing data sharing, the authors warned, would lead to a parasite proliferation.” (SM-65248 – The open data explosion)

In controls, from early to late adolescence, connectivity increases significantly between the central executive and default mode networks. And as activity increases in one, it decreases in the others. This shift suggests that the networks become more specialized, performing distinct functions.”  (SM-65334 – Communication in brain may be remarkably constant in autism)

 

Referitor la temele acestor articole din 2019 (existente în acest scurt document pe care vă rog să-l citiţi cu atenţie), acum 13 ani când am început să scriu ştiinţific pe net despre Dumnezeu, Mariana (soţia mea) mi-a spus: “Eşti un speculant. Furi idei de ici şi de colo şi le combini după o logică pe care numai tu o înţelegi.”

Manipularea creierelor dezvăluie probe tulburătoare, pe care lumea serviciilor secrete ar prefera să le ţină ascunse. Cartea lui scoate la iveala o mare varietate de experimente efectuate de CIA şi de alte agenţii, în căutarea unor noi forme de arme "nonletale". Mii de "cobai" au fost exploataţi şi abuzaţi atât fizic, cât şi psihic, fără consimţământul lor. Printre aceştia se numără pacienţi din spitale, femei gravide, copii de şcoală, prizonieri şi veterani de război. În baza Legii libertăţii informaţiei, promulgată de SUA, dr. Armen Victorian a făcut în 2004 o compilaţie a dovezilor despre toate aceste programe. Prin lupta sa împotriva teoriei conspiraţiei, cartea lui Victorian este cea dintâi care explorează în profunzime lumea sumbră şi secretă a manipulării creierelor.

http://www.elefant.ro/carti/carte/istorie/istorie-universala/manipu...

 

 • Câmpul ELECTRIC

Electrically speaking, the body seems to be an integrated systemYou can recover information about where the amputation was… bioelectric injury mirroring (BIM)—is absolutely brilliant... I have no idea what is regulating such a fast response… The real experiment to do is to amputate the leg, manipulate the voltage on the opposite side, and ask if there’s any change in regeneration” (SM-65240 - Bioelectric mirror)

 

Referitor la tema acestui articol din 2019, acum 11 ani am avut un dialog cu prietenul meu, preotul Dorel Stoica:

- Eu: “Dumnezeu a speculat Evoluţia.”

- El: “Nu a speculat-o, ci o dirijează acolo unde vrea El.”

 

 • Câmpul MAGNETIC

The study provides evidence for a possible mechanism, showing that magnetic fields affect the production of reactive oxygen species, which in turn alter cell behavior.” (SM-65410 – Weak magnetic field manipulate regeneration)

 

Referitor la tema acestui articol din 2019, acum 2 ani am scris în Raportul 2 de cercetare despre rezultatele testului de însămânţare sub 3 forme a seminţelor de grâu nemodificate genetic:

a). - izolarea de lumina solară şi de câmpul magnetic al pământului, b). izolarea de lumina solară şi c) condiţii normale. Rezultatele sunt în RC2.

 

https://www.the-scientist.com/reading-frames/book-excerpt-from-the-...

https://www.the-scientist.com/reading-frames/book-excerpt-from-gene...

https://www.the-scientist.com/reading-frames/book-excerpt-from-beha...

 

 • CONCLUZII rezultate din combinarea INFORMAŢIILOR existente în lume

The permutations of potential combinations are endless. The best thing that we have in our hands is biology and logic.” (says Samir Khleif of Augusta University’s Georgia Cancer Center - SM-29878 – Researchers getting smarter about pairing cancer treatements)

"We found evidence that mitochondria DNA and nuclear DNA ‘talk to each other’, and these interactions aren’t random. We know that these connections between mitochondrial and nuclear DNA can influence how the nuclear genes work in yeast, and we speculate that the same occurs in humans." (Justin O’Sullivan, a molecular geneticist at the University of Auckland Research Institute – ref. 61.RC3, Martins)

Nu vă îngrijiţi cum sau ce veţi vorbi, căci se va da vouă în ceasul acela ce să vorbiţi; fiindcă nu voi sunteţi care vorbiţi, ci Duhul Tatălui vostru este care grăieşte întru voi.” (Matei 10.19-20)

Manipularea creierelor a fost mai întâi efectuată de Dumnezeu prin mitocondrii (vedeţi citatul de mai sus), asemeni tehnologiei de azi când copiii, care merg la examene cu telefonul mobil, comunică prin acesta cu taţii lor şi, asemeni tehnologiei realizată în ultimul deceniu de americani (şi nu numai), oamenii vor comunica prin CIP-uri instalate în creier (vedeţi paginile 99-107 din anexa Biocomunicaţii extrasenzoriale ce conţine rapoartele mele)

În aceste condiţii putem spune: “Iată, s-a făcut Adam ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul.” (Facerea 3.21)

Cu părere de rău eu spun că oamenii încă nu văd ADEVĂRUL, deoarece "ridicatu-s-au regii pământului şi căpeteniile s-au adunat laolaltă împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său" (Psalmul 2.2 şi Fapte 4.26) şi "ei vor porni război împotriva Mielului." (Apocalipsa 17.14) pentru că nu au cercetat “cartea cu deamănuntul” (Daniel 12.4), dar îl vor vedea când omul făcut în vitro şi cu CIP în cap va fi manipulat de la distanţă de un alt om, care stă în umbră, să “chinuie” alţi oameni (Apocalipsa cap. 9).

Epilog: “Înţelegi, oare, ce citeşti?... Cum aş putea să înţeleg, dacă nu mă va călăuzi cineva?” (Faptele Sfinţilor Apostoli – 8.30-31) “Apusul nu mai posedă acele instincte din care se dezvoltă viitorul; se trăieşte ziua de azi; se trăieşte în mare viteză; se trăieşte foarte iresponsabil.” (Friedrich Nietzesche, Amurgul Idolilor)  “Mi-e teamă de ziua în care tehnologia va fi mai importantă ca relaţiile interumane. În lume va exista o generaţie de idioţi.” (Albert Einstein – Cum văd eu lumea) “Acum când materia a înnebunit, dorind să pună stăpânire pe tot ce există, Leonte ar vrea să dea dovadă că materia nu l-a învins. Brodnicii continuă să facă un fel de frondă instinctivă faţă de situaţie. Le repugnă, desigur, orice adaptare la lumea, zisă nouă, ce se înjghebează, siluind în tipare anapoda, toate sectoarele vieţii. Dar brodnicii se comportă necerebral. Fronda lor se istoveşte, rapsodic, în reacţii organice, negândite.” (Lucian Blaga, Luntrea lui Caron) “Coeficientul de inteligenţă al oamenilor, abilităţile şi potenţialul total diferit, dar mai ales înzestrarea lor cu Liberul Arbitru, dă posibilitatea fiinţei umane să opteze în procesul luării deciziilor şi în stabilirea căilor Organizării vieţii individuale şi sociale…. Aflarea adevărului despre originea vieţii, poate deveni o povară mare, pe care o simţim din momentul aflării lui. Răspândirea şi acceptarea acestuia la nivelul speciei umane va fi urmată de dispariţia întregului sistem de valori care au stat la baza deciziilor de până acum ale Omului...” (prof. de psihologie Dan Tudor - Originea speciilor din perspectiva mileniului III, 2011) “Nimic nu se compară cu descoperirea unei opere necunoscute a unui mare gânditor, care să pună pe jar comunitatea intelectuală şi să-i facă pe academicieni să se agite precum chestiile alea pe care le vezi când priveşti o picătură de apă la microscop.” (Woody Allen - Anarhie pură, Aşa mâncat-a Zarathustra)

Dacă “la început a fost Cuvântul” (Ioan 1.1) prin care Dumnezeul imaterial a creat materia, pe care a pus-o la muncă prin manipulare EM, putem spune că acum există din plin informaţia, pe care o putem combina şi utiliza, bine sau rău, fiecare după convingerile rezultate din puterea noastră de înţelegere a CUVÂNTULUI şi a informaţiei.

The revelation might change how scientists define life and death on the cellular level.” (SM-65338 – Ceell death processes are reversible) – în Biblia engleză Apocalipsa devine Revelation.

"Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide." (Matei 7.7)

http://www.bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=&carte=55&volum=

Acest Iisus care S-a înălţat de la voi la cer, astfel va şi veni, precum L-aţi văzut mergând la cer” (Faptele Sfinţilor Apostoli – 1.11) … pentru a ne deschide ochii (Matei 20.32-34), căci eu, desi aş vrea, nu am nici-o putere să o fac, dar văd că vremurile sunt aproape: "Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri." (Matei 24.7) şi "iată Domnul va trece; şi înaintea Lui va fi vijelie năprasnică ce va despica munţii şi va sfărâma stâncile, dar Domnul nu va fi în vijelie. După vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi în cutremur;  Dupa cutremur va fi foc, dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar după foc va fi adiere de vânt lin şi acolo va fi Domnul." (Ilie, Regii 3 -19.11-12)

"Dumnezeu iartă mereu, oamenii uneori, dar natura nu iartă niciodată," (Papa Francisc) şi "orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină" (Matei 15.13) prin reacţia inversă a naturii, deoarece "Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului" (Ioan 5.22) şi "pe tine, fiul omului, te-am pus Eu străjer casei lui Israel şi tu vei auzi cuvânt din gura Mea şi îi vei vesti din partea Mea." (Iezechiel 33.7)

 

Atunci eu eram ca un copil mic alături de El, veselindu-mă în fiecare zi şi dezmierdându-mă pe rotundul pământului Lui şi găsindu-mi plăcerea printre fii oamenilor.” (Pildele lui Solomon cap. 8), dar acum sunt mare şi "Fiecare om posedă un anumit orizont. Când se îngustează şi devine infinit de mic, el se transformă în punct şi atunci zice: Acesta este punctul meu de vedere." (David Hilbert)

 

Deoarece "Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu!" (Luca 8.11), putem spune că spermatozoidul este microfonul lui Dumnezeu, iar ovulul este microfonul Creaţiei Inteligente, prin care se realizează reacţia inversă. 

"Spune altfel, dacă poţi!" (Petre Ţuţea – Între Dumnezeu şi neamul meu)

 

 

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 26, 2019 la 4:38pm

Motto: "Cel ce ascultă cuvintele lui Dumnezeu, cel ce are ştiinţă de la Cel Preaînalt şi vede descoperirile lui Dumnezeu, ca în vis, dar ochii îi sunt deschişi: Îl văd, dar acum încă nu este; Îl privesc, dar nu de aproape." (Numerii 24.16) "Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa." ( Daniel 12.4) "Toţi cei fără de lege nu vor pricepe, ci numai cei înţelepţi vor înţelege." (Daniel 12.10)

 

Deoarece oamenii de ştiinţă au pornit război împotriva Lui (Psalmul 2.2, Fapte 4.26 şi Apocalipsa 17.14) pentru că nu văd şi nu aud cuvântul Lui (Matei 13.13-14, Matei 13.51-52 şi Ioan 9.39), "acum, când materia a înnebunit dorind să pună stăpânire pe tot ce există, Leonte ar vrea să dea dovadă că materia nu l-a învins“ (Lucian Blaga, Luntrea lui Caron), iar eu "trebuie sǎ creez un sistem. Altfel voi fi înrobit de cel creat de alt om.“ (William Blake)

 

Conform celor scrise de mine acum 28 de ani, când lucram la Cernavodă şi nu cunoşteam ştiinţific “cuvântul răbdării Lui” (Apocalipsa 3.10), ci doar religios din gura celor care l-au păzit cu credinţă, în prima mea carte despre Sistemul de asigurarea calităţii totale a vieţii (nu aveam calculator şi am scris-o de mână – anexez acum pagina 25, despre reacţia inversă - o voi edita în curând la propria mea editură, odată cu întreaga lucrare de doctorat), mă opresc acum să mai comentez pe site-urile … literare, care m-au acceptat şi mă acceptă ca simplu om, aşa cum sunt, cu bune şi cu rele, şi aştept să vină Proiectantul Creator (Dumnezeu) al acestui sistem perfect, Creaţia Evolutivă, pe care L-am chemat şi Îl chem să vină “să se deschidă ochii noştri” (Matei 20.32-34), dar conform şi unei observaţii făcute mie acum 9 ani de către un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei, unde am donat prima mea carte (Scurtă istorie a creaţiei omului – De la Adam la Judecata de apoi): “Nu de la oameni trebuie să aştepţi confirmarea celor scrise de tine în carte, ci de la Dumnezeu!

 

În zilele când va grăi al şaptelea înger, când va fi să trâmbiţeze, atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu." (Apocalipsa 10.7) … "Pe tine, fiul omului, te-am pus Eu străjer casei lui Israel şi tu vei auzi cuvânt din gura Mea şi îi vei vesti din partea Mea." (Iezechiel 33.7)

 

Astăzi, 26 ianuarie 2019, e sâmbătă seara.

El priveşte “toate câte a făcut şi iată erau bune foarte.” (Geneza 1.31).

În 11 octombrie 2009 eu am debutat cu poezii şi alte comentarii despre GENOMUL UMAN pe Reţeaua literară:

http://reteaualiterara.ning.com/forum/topics/about-the-human-genre-...

În 21 ianuarie 2019 Xinhua News Agency a anunţat că He Jiankui, cercetătorul care în noiembrie 2018 a spus că a editat genele la două fete gemene când ele erau în embrion, a fabricat documente etice violând regulamentele din China. Aceasta este una din multele concluzii trase asupra alterării genomului uman în procesul fertilizării în vitro.”

https://www.the-scientist.com/news-opinion/scientist-forged-ethical...

 

Mâine e duminică.

El se odihneşte şi ne lasă să recunoaştem singuri eroarea făcută de “mica vietate” şi binele făcut de El: "Pe toate le-a fǎcut Domnul fiecare cu ţelul sǎu, la fel şi pe nelegiuit pentru ziua nenorocirii" (Pildele lui Solomon 16.4), dar şi pe străjer (Iezechiel cap. 33)

Mica vietate continua să facă tărăboi, să se strâmbe, să joace tontoroiul… Cu un oftat de 4 miliarde şi jumătate de ani se întoarse pe partea fără vise.” (Ştefan Zoltan Marina -  http://negrupealb.ning.com/forum/topics/eroarea)

 

Noi, scriitorii şi cititorii aflaţi pe aceste minunate site-uri literare, încă libere, pe ce parte ne întoarcem?

 

Epilog în dialog:

- "Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este cercetătorul acestui veac?“ (Pavel, 1 Corintieni 1.20-21)

- Sunt aici, Doamne, şi, în aceste vremuri apocaliptice, "doresc ca neamul meu să trăiască sub puterea protectoare a lui Dumnezeu." (Petre Ţuţea – Între Dumnezeu şi neamul meu)

- "Voi face şi ceea ce zici tu, pentru că tu ai aflat bunăvoinţă înaintea Mea şi te cunosc pe tine mai mult decât pe toţi."  (Exodul / Ieşirea 33.17)

…………………………………

 

Comentariu publicat de Ioan Grigoraș pe Iunie 12, 2018 la 7:48am

Când eram mic, scriam bastoane;

Fără să le prea-nţeleg rostu’.

Acum citesc, prin duh, genoame,

Cu sprijinul Tatălui nostru.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 5:45am
Dar nu m-am oprit numai la specialiştii români şi străini.
În perioada dintre Paşti şi Înălţare mă voi ruga Lui astfel: "Doamne să se deschidă ochii noştri (Matei 20.33), însă nu precum voiesc eu ci precum Tu voieşti (Matei 26.39)."
Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 5:09am
Nu m-am oprit numai la specialiştii romani şi recent am intrat în dialog cu Henry Schaefer, nominalizat de 5 ori pentru premiul Nobel, dar nu şi premiat ... poate tocmai datorită credinţei lui, deoarece Suedia este prima ţară din Europa care a interzis predarea religiilor în şcoli.
................. 
Dear Drd. ing.  Cosciug,
     Thanks for your message.  I apologize, but I do not understand your question. The sovereign God of the universe communicates with humans in many ways.  As we read the Bible and meditate upon it, as we pray, in encouragement from other Christians, and many other ways.  I have visited Cluj on two occasions and on my the second visit received an honorary doctorate from the Babes Bolyai University. 
With best regards,  Henry 
Sent from my iPhone
................................
Dear prof. Henry Schaefer,
I tank you very much for your answer!
First excuse my English because I learned alone this language.
Because I proposed to genetically certify GENESIS not to many scientists communicate with me.
Motto: "The nature of God is not to be found within any part of the findings of science. For that, one must turn to the Scriptures." (http://leaderu.com/offices/schaefer/docs/scientists.html)
I am electronically engineer specialized in wireless communications and, because the mitochondrion structures looks like antennas for communication, I speculated that the paternal mitochondria is the biological antenna for GOD and CREATION communication (30-33 THz - no material obstacles) and maternal mitochondria is the biological antenna for communication only with CREATION (5-30 GHz) but in a limited area.
Because geneticists consider that paternal mitochondria it is not inherited and do not have any purpose in the body they eliminates Adam mtDNA during IN VITRO FERTILISATION.
The simply logic to dispute this error is the presence of Adam mtDNA in the naturally borne man's sperm and the failure of this in the sperm of IVF man.
Now, during IVF the geneticists can introduce a CIP in the brain.
I turned to Scriptures and I found in:
- Mathew 23.15 one explanation that is similar with Voodoo Zombie.
- 1 Peter 2.7 - "the stone that the builders rejected"
- Paul, Hebrews 4.12 - the place of the divine couple of the paternal and maternal mitochondria that contains all genome data - "For the word of God is living and powerful, and sharper than any two-edged sword, piercing even to the division of soul and spirit, and of joints and marrow, and is a discerner of the thoughts and intents of the heart."
Because in Romania I didn't found the endowed genetically laboratories, I ask you if you have the possibility to make genetic test in the place recommended by Paul (the connection of the xiphoid process with the sternum) to find the biological antennas for wireless communications: Adam and Eve mtDNA.
If we joint this information with Genesis 2.21-24 and 3.15 we demonstrate genetically the GENESIS.
Sincerely yours,
drd. ing. Alexandru Cosciug
Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 4:21am

Expun aici mesajul meu transmis recent profesorului Constantin Dulcan:

Stimate Domnule profesor,
Sunt inscris la doctorat la UT Cluj-Napoca cu o tema ce incepe sa prinda contur in lumea stiintifica: Biocomunicatii extrasenzoriale.
Pornind pe alta cale, rezultata din meseria mea - inginer electronist, de la ideea exprimata in cartea dvs. *Mintea de dincolo* ("creierul, prin functia sa de procesare si decodificare a informatiilor venite din mediul exterior si interior, ar avea doar rolul de receptor pentru constiinta, intocmai, adaugam noi, ca un receptor radio sau TV") sau creierul, pentru al carui display de GPS s-a atribuit in 2014 Premiul Nobel (vedeti comentariul meu la articolul: http://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/42095/title/-...
Support/) - este in fond doar un display al unui GPS, care pentru comunicatii are nevoie si de antene (mitocondriile - in conceptual meu).
Rugamintea mea la dumneavoastra este daca ma puteti indruma catre un centru de genetica ce ar putea sa caute cu responsabilitate dar si cu CREDINTA perechea de mitocondrii paternale si maternale care contin informatia genetica completa a corpului uman ("partea barbateasca si partea femeiasca pe care omul nu trebuie sa le desparta" - Matei19.4) acolo unde ne indruma Pavel (Pavel, Evrei 4.12) - la intersectia dintre maduva sternului si apendicele xifoid si despre care vorbeste si Petru (1 Petru 2.7 - "piatra neluata in seama de zidarii" GENOMULUI UMAN)
Nu intru in amanunte pe care, daca doriti, le gasiti pe site-urile de literatura care-mi permit sa exprim liber cunoasterea la care am ajuns, inclusiv Rapoartele pentru lucrarea de doctorat:
http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-i...
sau
http://negrupealb.ning.com/forum/topics/scrisul-in-stiinta-in-arta-...
Va multumesc pentru raspuns, indiferent care va fi acesta.
Cu stima si respect pentru toata munca dvs.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 4:20am

Chiar dacă religiile lumii au fost speculate de anumiţi oameni pentru a trăi bine din munca acestora (o inversiune a  Eclesiastului 3.13 - "un om mănâncă şi bea şi trăieşte bine de pe urma muncii lui"), acestea au pătruns adânc în conştiinţa popoarelor care le-au generat şi care le-au păstrat cu sfinţenie. Fiecare cu munca lui... unii cu munca fizică, iar alţi cu cuvântul.

 

Ştiinţă, ultima candela divină - Duhul Adevărului sau sabia cu două tăisuri, este acum speculată de cei care cred că pot conduce planeta în direcţia potrivită.

 

Merg ei pe drumul cel bun?

Mariana, soţia mea, mi-a spus de când m-am apucat de scris că sunt un speculant: "Furi idei de colo şi de colo şi le combini după o logică pe care numai tu o şti." 

Acum eu vreau să-i speculez pe oamenii de ştiinţă români.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 9, 2018 la 4:18am

Hristos a înviat!


Paştele, una din cele mai mari sărbători ale Creştinismului, coincide cu una din marile sărbători ale religiei ebraice, asemeni Crăciunului care se suprapune peste o sărbătoare venită din negura timpului.

 

Acum câţiva ani, referitor la aceste lucruri, i-am spus prietenului meu preot Stoica Dorel, că Dumnezeu a speculat Evoluţia. M-a privit calm, cu compasiune, şi mi-a răspuns:

"Dumnezeu a condus şi conduce Evoluţia acolo unde vrea El."


Anul acesta, în ajunul Paştelui, fiul său Alexandru Stoica, tot preot, a transmis un mesaj:

"Niciun necredincios, care are un loc de muncă, nu refuză zilele libere acordate românilor cu ocazia sărbătorilor religioase."

Am putea astfel spune că necredincioşii îi speculează pe credincioşi.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 8, 2018 la 4:17pm

Deoarece pe site-ul The Scientist, la apariţia în 5 martie a unui articol în care administratorul Agenţiei Americane de Protecţie a Mediului se îndoieşte de valabilitatea Teoriei Evoluţiei, au apărut la comentarii creaţionişti autoritari care neagă vehement Evoluţia, ca emitent în 2009 al Teoriei Creaţiei Evolutive (găsiţi detalii în cartea mea Geneza şi genetica - le-am introdus ca istorie, deoarece am fost atacat şi de evoluţionişti şi de creationişti) am simţit nevoia să încerc să apăr...  Evoluţia. Nu intru în amănunte.

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/52002/title/...

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 7, 2018 la 8:50pm

Mulţumesc în primul rând celor care au citit şi le-a plăcut scrisul meu !!!

………………………

Articolul “Site-uri ruseşti promovează  articole contra OMG-urilor”, apărut în 28 februarie 2018 pe The Scientist, m-a împins, ca pe un păcătos ce sunt, să fac un comentariu ieşit din cadrul dogmelor religioase şi ştiinţifice, tocmai acum în Postul Paştelui. Deoarece este posibil ca mesajul meu să nu reziste prea mult timp pe acel site (poate fi şters în curând – am mai păţit-o) l-am memorat ca imagine în calculator şi îl expun şi aici, spre aducere aminte, dar tradus în română:

 https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/51959/title/...

 

"Iată Adam Putin s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul” (Facerea 3.22), deoarece “Eu, înţelepciunea, locuiesc împreună cu prevederea şi stăpânesc ştiinţa şi buna-chibzuială” (Solomon, Pilde 8.12).

Deoarece comentariul meu este în total acord cu criticile făcute OMG-urilor de către “Regina de la Miazăzi” = Rusia (interpretarea mea a paragrafului Matei 12.42), o înclinare (aplecare) spre cea mai bună Carte de Management din lume, BIBLIA, apare acum la orizont ca necesară, deoarece “mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa” (Daniel 12.4).

 

Să nu credeţi că politicienii ruşi ar sponsoriza diverse acţiuni de control al ştiinţei, dacă nu ar avea la bază noile descoperiri … ştiinţifice referitoare la reacţia inversa a Creaţiei la acţiunile umane neconforme cu proiectul lui Dumnezeu.

Că iată Domnul va trece; şi înaintea Lui va fi vijelie năprasnică ce va despica munţii şi va sfărâma stâncile, dar Domnul nu va fi în vijelie. După vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi în cutremur; După cutremur va fi foc, dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar după foc va fi adiere de vânt lin şi acolo va fi Domnul.” (3 Regii 19.11-12)

 

Problema OMG-urilor realizate de către om şi a implicaţiilor lor nefaste în Creaţia lui Dumnezeu au fost prevăzute atât de marile religii cât şi de oamenii de artă, din care aduc în atenţia oamenilor de ştiinţă faptul că “orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină” (Matei 15.13).

 

Există pe acest site diverse articole referitoare la previziunile preluării controlui uman asupra Creaţiei, apărută ca o necesitate în ochii unora, dintre care sunt şi unele la care am făcut şi eu comentarii:

 

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/46908/title/...

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/45156/title/...

https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/42938/title/...

 

Mulţumesc pe această cale site-ului The Scientist că există şi că ne permite ca simplii cercetători să aducem propriile noastre opinii.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor