Stopaţi avorturile şi cauza lor, dacă vreţi să vă ajute Dumnezeu!

Conducătorii laici ai unei ţări, sunt fix după chipul şi asemănarea bisericii unei ţări.
Aşa a fost dintotdeauna. Pentru că atunci când majoritatea se roagă, se aranjează lucrurile în aşa fel încât, fix cei asemenea lor să îi reprezinte. Când se vor ruga altfel, vor fi reprezentaţi la conducere altfel. Când se vor ruga altfel, românii nu se vor mai refugia cu milioanele în diaspora din cauza lor, precum sirienii şi palestinienii bombardaţi de jidani, lăsând acasă copiii nevinovaţi de izbelişte, predispuşi la abuzuri, sarcini la minore etc. E simplu.
Atunci când sultanul Mehmed al II lea a cucerit Constantinopolul(că tot suntem islamizaţi şi nu ştim de ce), acesta a primit următorul mesaj din partea lui Dumnezeu, prin călugărul creştin Gheorghe Scholarul. Mesajul era direct şi pe înţeles: "Dacă ar fi existat cel puţin 5 creştini în Constantinopol, nu l-ai fi putut cuceri, cu toate armatele tale". Şi aşa a ajuns Constantinopol(Istambul) să fie condus de islamişti, precum românii sunt acum conduşi de alogeni şi de iudeo-masoni.

Vă mai dau câteva exemple. Acum se constată la noi multe avorturi, peste 20 de milioane de la revoluţie încoace, precum se remarcă şi conducători non-români ce ne reprezintă prost. Conform legii cauză-efect, se întâmplă asta, pentru că aşa se roagă comunităţile în biserici, prin directivele ecumeniste de la patriarhie. Mai exact, sunt încurajate rugăciunile de preamărire a jertfei celor neprihăniţi, de preamărire a urâciunii pustiirii(israel) în acelaşi timp, falsuri precum preamărirea ispititorului cu nume spurcat(sfinţească-se numele tău(spurcat) şi nu ne duce pe noi în ispită(ispititorule, diavole)), în loc să fie interzise de la centru, în loc să fie interzis de la centru inclusiv sacrificarea mieilor de paşti, aşa cum a cerut Hristos: "Mergeţi şi învăţaţi ce înseamnă, milă voiesc, iar nu jertfă"(Matei 9:13).
Ştiţi pe cineva care a făcut vreodată asta? Atunci cum vă explicaţi că ne comportăm de ca şi cum Hristos mai bine nu se năştea, că oricum îi avem pe evrei şi ştim noi mai bine că se face pe dos? Văd că Hristos mai mult ne încurcă!

Adevărul de credinţă, stabilit în biserica ortodoxă, e cel corect, dar normele de aplicare sunt greşite şi ecumenice. Pentru că totul se decide la nivel de norme de aplicare şi nu la nivel de a te da mare cu adevărurile tale şi alte pompe. Unii se mai scapă fără voie din cauza anturajului, dar când veţi întâlni în biserică sistematic, precum picătura chinezească, predici apăsate şi libercugetătoare de genul "Fără jerfă nu se poate mântui cineva", atunci scuturaţi praful de pe picioarele voastre şi mergeţi la o altă biserică, unde veţi auzi cuvântul ortodox al lui Hristos, care spune foarte clar: "Dacă aţi fi ştiut ce înseamnă, milă voiesc, iar nu jertfă, n-aţi fi osândit pe cei nevinovaţi"(Matei 12:7).

A osândi ritualic pe cei nevinovaţi cum spune Hristos, înseamnă a osândi copiii, pentru că odată cu vârsta, copiii încep să devină mai vinovaţi, fiind influenţaţi şi de atei, progresişti etc.
Cei mai nevinovaţi copii sunt deci cei nenăscuţi încă. Ei vor fi condamnaţi la osândire(avort), prin blestemele eretice ale preoţilor ecumenişti din biserici: "Jertfa celor nevinovaţi, jertfa lui Hristos etc."! Nu a spus Hristos aşa ceva, cei care cunosc Biblia şi tradiţia ortodoxă neecumenizată, ştiu că această erezie ecumenică a fost introdusă în biserică de satanistul Origen, ce a falsificat(iudaizat) şi majoritatea textelor religioase în sensul preamăririi jertfei, deşi Hristos a interzis categoric asta! Hristos nu vrea torturi, nu vrea crime, nu vrea să fii înconjurat de psihopaţi şi să justifici crima organizată aşa cum o fac alţii, Hristos asta a făcut încă din viaţă, redând orbilor vederea, ologilor libertatea, pentru ca nimeni să nu mai sufere aiurea, din cauza blestemelor ritualice ale acestor psihopaţi, care de-abia dacă înţeleg lumea în care trăiesc la nivel de clasa a II-a: patriarhi, consilieri, Prea-înalţi, Prea-Sfinţi, mercedesuri, precum şi alte grandomanii de genul acesta! Când vor da exemplu în loc de a emite pretenţii de auto-aleşi, când vor fi pe câmp în timpul săptămânii de lucru, pentru a câştiga bani munciţi asemenea Sf Spiridon, sau asemenea preotului Nil Dorobanţu pe care patriarhia îl menţine caterisit ca oamenii să nu-l citească, atunci voi recunoaşte că milosteniile, spitalele pe care le-au făcut, sunt din banii lor munciţi şi donaţi celor nevoiaşi, jos pălăria! Însă până atunci, toate aceste donaţii şi bunuri materiale sunt din banii laicilor care muncesc, de multe ori aceştia fiind refugiaţi în străinătate precum sirienii şi palestinienii bombardaţi de jidanii preamăriţi de ei în ritualuri creştine, deci laici donatori care rup de la gura copiilor lor jertfiţi, pentru a dona bisericii, ca să poată şi biserica dona o parte din aceste donaţii primite, rămânând cu mercedesuri, cu restul ereziilor ecumenice utilizate ritualic la spălarea de creiere etc.

"Biserica de zid nu se confundă cu Templul sau cu satanica sinagoga, precum nici cu falsele biserici sectare, ci este numai cea ortodoxă până la sfârşit, indiferent dacă-i în catedrale sau în catacombe. Adevărata Biserică Ortodoxă este aceea în care sunt ochii lui Hristos deschişi ziua şi noaptea, iar la noi Preasfânta Fecioară şi Mântuitorul Hristos Şi-au deschis ochii, plângând. I-am văzut aievea, cu ochii deschişi, la epicleza euharistică şi la axion. Numele lisus Hristos este în Ortodoxie, ascultându-ne din ceruri şi chiar răspunzându-ne cu dor nespus, ne dezleagă şi ne iartă, ne mângâie şi ne şterge lacrima de la toată fața. Ne temem de Hristos şi-I zidim Casă după numele Său, ieşind la luptă contra demonilor şi biruind pe tot vrăjmaşul cu ajutorul Lui."
(Sfantului Nil Dorobantu „Apocalipsa 1” pagina 503)


Cum sunt cei de la patriarhie împreună cu susţinătorii, aşa sunt şi aleşii noştri laici împreună cu susţinătorii! E simplu. Cucerirea Constantinopolului e cel mai bun exemplu aici!

https://www.viata-medicala.ro/reuniuni/rata-avorturilor-din-romania...

Vizualizări: 81

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 19, 2021 la 8:07pm

Dovada că Daniel al nostru este satanist, transmiţând mesaje de susţinere către invadatorii numiţi Ţara Sfântă Israel, ceea ce e o minciună contrazisă de Patriarhia Ierusalimului:

"Mă adresez vouă din Orașul Sfânt care este supus unui atac fără precedent din partea ocupatorilor ce doresc să desființeze identitatea palestiniană – creștină și musulmană. Locurile nostre sfinte sunt în pericol, iar poporul palestinian este supus unei exterminări rasiale, mai cu seama în cartierul Sheikh Jarrah din Ierusalim. De fapt, peste tot în Teritoriile Palestiniene.

Cât despre Gaza, unde avem Biserica Ortodoxă a Sfântului Porfirie, acolo au rămas, din păcate, doar aproape 1000 de creștini, care își iubesc țara și poporul și suferă, așa cum face toată populația, din cauza bombardamentelor și a distrugerilor care au loc în continuu. Familii întregi suferă din cauza acestei distrugeri în masă. Au fost afectate chiar și școli în urma bombardamentelor.

Ne doare să vedem asta peste tot în jurul nostru. Îi rugăm pe credincioșii români să ne susțină.

Poporul palestinian este asuprit în propria țară. Vrem dreptate și libertate pentru poporul nostru.

Nu suntem xenofobi sau teroriști și nu credem în violență și crimă.

Dorim o PACE reală bazată pe justiție și dorim să ne fie respectate drepturile.

Știu că poporul roman, ca și alte popoare din Estul Europei, a suferit multe nedreptăți colonialiste (și de tot felul) de-a lungul timpului și ați luptat pentru libertate și pentru democrație. Asta ne dorim și noi pentru Palestina: un stat democratic și liber.

Poporul palestinian – care a fost uzurpat în 1948 – merită să trăiască liber în țara sa, cu demnitate, iar refugiații palestinieni din toată lumea merită să se întoarcă acasă.

Vă cerem să apărați dreptatea și Ierusalimul. Să sprijiniți „cauza palestiniană”, o cauză morală și umană. Cine susține cauza palestiniană este de fapt un susținător al dreptății și al justiției.

Rugați-vă pentru noi ca să se termine ocupația și nedreptatea. Ne ajunge moartea, teroarea și sângele de peste tot din Palestina”, a transmis luni episcopul Theodosie al Sevastiei, reprezentant al Patriarhiei Ortodoxe a Ierusalimului.

https://www.activenews.ro/stiri/Patriarhul-Daniel-al-Romaniei-si-ep...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor