Stresul, panica şi virusurile, dar în mod special frica

           99,9% din bolile cauzate de virusuri, precum gripa şi virusul gripei, se datorează nu virusurilor, care sunt nişte ARN-uri primitivi (acizi ribonucleici), ci se datorează stresului. Mulţi au spre exemplu, virusul hepatitei C în sânge toată viaţa şi nu ştiu asta că nu se manaifestă niciodată.

           Un om nestresat nu e afectat de virusuri, toxine, otrăvuri, venin, chiar şi cianurile nu au efect la anumiţi oameni. Există în România cercetări serioase în medicină şi psihologia medicală, precum cele publicate de geniul român din medicină, Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, ce a murit recent în condiţii neclare, după ce s-a întors de la un congres din Italia. Din experienţă, o metodă eficientă constă în practica isihastă, bătătorită de secole, pentru imunizarea la stres, dar voi reveni pe larg cu altă ocazie. E foarte important, deoarece 5 minute de panică, stres, blochează sistemul imunitar pentru 8 ore şi câte nu se pot întâmpla în acest timp? Un biofizician japonez, profesor universitar în Tokio, spunea recent că într-o secundă, într-o singură celulă umană, se petrec mai multe evenimente decât în întreg oraşul Tokio. Mass-media din România (a nu se înţelege românească), provoacă campanii de panică şi de stres, exact atunci când trebuie cheltuiţi aiurea nişte bani publici. Aveţi grijă, întrucât cineva vă doreşte stresaţi, acţionând pe toate planurile în acest scop, începând din şcoli, apoi ba cu epidemiile imaginate, ba cu apa de la robinet care e mai proastă fix în această perioadă şi nu în alta. In loc să ne spună că mediile de cultură pentru obţinerea vaccinurilor, conţin ţesuturi de la fetuşi avortaţi, embrioni de maimuţă infestaţi de multe ori chiar şi cu SIDA etc. A recunoscut asta Jean Francois Saluzzo, fostul director Sanofi Pasteur.

           Nu vreau să intru în detalii, dar parteneri de-ai noştri cărora le furnizăm anumite echipamente de analize, ne mai înştiinţează şi pe noi, referitor la ceea ce ştim deja, că nu suntem proştii nimănui: Piaţa de desfacere din Europa de est este total diferită şi contrafăcută. În Cehia au luat la un moment dat atitudine şi contramăsuri, dar au fost reduşi la tăcere în scurt timp. Prin aparenta alternanţă, sunt puşi doar acei politicieni, de dreapta sau de stânga, ce printre multe altele, blochează mecanismele eficiente de control al alimentelor şi medicamentelor contrafăcute. Altfel, sunt şantajaţi cu pete negre din trecutul lor, ce există la dosarul lor secret de politician cu potenţial, sau în cazuri mai uşoare, îşi pierd locul călduţ de nemuncă şi avantajele băneşti. Şi masoneria nu îi mai avansează, că 90% din parlamentarii români sunt masoni. De aceea trăim în întuneric.

          Dacă ţineţi neapărat, pentru protecţie, evitaţi stresul, evitaţi antibioticele, nu au nici un efect asupra virusurilor, dimpotrivă, le dinamizează. Aţi văzut vreodată, o hepatită tratată cu antibiotice? Eu nu! E acelaşi lucru. Infecţiile sunt altceva. Dacă vreţi, introduceţi în alimentaţie, ceaiuri, diverse licori fierte, scorţişoara, cuişoarele, cimbrul, usturoiul, deşi nu e neapărat necesar pentru o imunitate bună bazată pe lipsa stresului. Folosiţi căştile, undele "microunde" (microwave) de la telefoanele mobile fac rău imunităţii. Undele din spectrul radio în schimb, în general fac bine imunităţii, dar aici altă discuţie, pentru că e o medicină aparte, foarte dezvoltată în privat, bazată pe rezonanţă şi echivalenţele unde-materie, despre care nu ne-a vorbit nimeni în facultăţile de medicină, că nu permite programa globalistă. Doar în centre de cercetare şi producţie privată, am putut construi şi experimenta  aparate, unde, tratamente ale unor boli incurabile pentru medicina clasică, impropriu spus incurabile, deoarece în manierele convenţionale sunt abordate greşit. Adică suntem foarte periculoşi, extremişti, bla, bla, bla, cu tot tacâmul şi cu toate acuzaţiile arhicunoscute ce vin din partea zombificaţilor, despre care am mai vorbit pe larg cu alte ocazii.

PS: Corecţie în traducerea filmului, nu e corect "viruşi", ci "virusuri"

https://www.youtube.com/watch?v=0w07Vn-Cybg

Vizualizări: 147

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor