TARG SI EXPOZITII DE VINTAGE si HAND MADE

„TARG SI EXPOZITII DE VINTAGE & HAND MADE” “Targul de la amiaza, pana-n seara”
By Angela BACIU si Constance VINTILA

Organizatori:
Angela BACIU- scriitor
Constance VINTILA – artist decorator
Casa de Cultura a Sindicatelor Galati
“Scena Café”
In parteneriat cu Tv Express Galati.

Prima manifestare de acest gen in Galati:

Targul cu vanzare si expozitiile inedite de vintage si hand made – obiecte, bijuterii - tocmai se pregateste in orasele cosmopolite Galati si Braila, fiind organizate de scriitoarea Angela BACIU si artist decorator Constance VINTILA in parteneriat cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati si “Scena Café”. La targ poate veni oricine, inclusiv cei care nu se ocupa, de obicei, cu vanzarea de haine si bijuterii vintage si obiecte hand made.
La acest targ puteti vinde haine vechi, dar frumoase, de epoca si nu numai, bijuterii si articole deco, dar puteti prezenta si obiecte din vremea …bunicii sau podul vechi al casei…
Expozantii vor primi pentru etalarea obiectelor o masa si un scaun special amenajate pentru acest targ, spatiul fiind in incinta cunoscutului pub “Scena Café”

Vizitatorii pasionati de hainele vintage, retro si obiecte hand made isi pot lua o pauza de relaxare in zilele de 3,4,5 decembrie 2009 la prima editie, incepand cu orele 12.00 pana seara tarziu sa se delecteze la “Targul de la amiaza pana-n seara” de la “Scena Café”.
Chiar si in afara targului, echipa de la “Scena Café” va asteapta zilnic la o cafea fierbinte, un ceai de dupa amiaza, iar seara va puteti amuza cu stand- up comedy, asculta muzica buna, lecturi publice, teatru underground, promotii si multe alte surprize.

Termenul de “vintage” era legat, de regula, de anul in care un anumit vin (sau ulei de foarte buna calitate) era imbuteliat. Apoi, semnificatia termenului s-a largit, desemnand anul in care un anumit lucru era produs.
Daca la inceputuri descria doar masinile care aveau cel putin…50 de ani vechime (vintage cars), in prezent termenul “vintage” este folosit pentru descrierea hainelor si obiectelor cu mai multi ani vechime sau care fac parte ca stil dintr-o alta generatie.
“Hand made” inseamna obiecte decorative lucrate manual pentru
infrumusetarea casei si nu numai.

Pentru prima data la Galati, in preajma sarbatorii de Mos Nicolae, toti iubitorii de frumos, sunt invitati la primul targ de vintage si hand made pentru a-l vizita, a se bucura de nou si a cumpara cadouri pentru cei dragi.

Cei ce doresc sa se inscrie pentru a participa la acest targ cu obiecte de vanzare, (cat si pentru alte informatii) o pot face la adresa
officedecoratiuni@yahoo.com, pers.de contact Constance Vintila.

Coordonatoarele acestui proiect Angela BACIU si Constance VINTILA va asteapta la targ in zilele de 3,4,5 dec.2009 la “Scena Café”.

Vizualizări: 150

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de ANGELA BACIU pe Decembrie 3, 2009 la 10:20am
Va multumesc tuturor pentru toate comentariile postate, le citesc si de la fiecare invat cate ceva, iar pentru acest lucru va multumesc!
Comentariu publicat de Al.Florin ŢENE pe Noiembrie 29, 2009 la 4:05pm
Felicitări.Succes în tot ce faceţi.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor