Te vindeci prin ceea ce te-a îmbolnăvit

           Aerul condiţionat din maşină, în timp, depune pe conductele prin care circulă, microbi, virusuri, coronavirusuri, agenţi patogeni ce nu pot fi opriţi de filtrul polen al maşinii, deoarece au granulaţie prea mică, recirculându-se prin maşină odată cu fluxul de aer. De aici şi sensibilitatea unora la aerul condiţionat, nu că-i "trage curentul", cum se spune, ci prin faptul că devine un focar de infecţii. Nu cunosc să existe specializarea "microbiolog auto" în marile companii producătoare de autoturisme şi nici la UMF.
           Aceste conducte pot fi dezinfectate, iar mai mult, prin utilizarea butonului de ventilaţie interioară a aerului din maşină, devin metodă de tratament chiar şi pentru infecţiile şi afecţiunile pulmonare căpătate în exterior, în colectivităţi, aglomeraţii, de care nu ne prea putem feri sau proteja, cu măşti la fel de ineficiente ca filtrul polen al autoturismului. Nu ne putem spăla nici între două clanţe de uşă pe care punem mâna. 
           Depunerea unui strat uleios antiseptic, în interiorul instalaţiei de aer condiţionat, ce rămâne îmbibat în material, face viaţa agenţilor patogeni un iad. Cam acestea din poză sunt cele mai puternice substanţe volatile pe care eu le-am folosit recent, ele putând fi picurate de ex. pe un odorizant consumat de maşină cum se vede în foto, plasat deasupra fluxului de aer: cimbru, arbore de ceai australian, cuişoare, oregano, rozmarin.
           Deci aerul pus în mişcare, astfel dezinfectat şi încărcat cu vapori antiseptici, pătrunde şi pe căile respiratorii, în plămâni, creând un mediu nefavorabil de dezvoltare a virozelor, infecţiilor de orice fel, iclusiv cea cu stafilococul auriu, despre care se spune că rezistă la toate antibioticele existente, dar căruia uleiul de arbore de ceai australian îi face viaţa un iad.
           În general vorbind, aplicând câteva metode de prevenţie la îndemână, amânaţi sau evitaţi bolile avansate în stadiul cronic, cauzate de ignoraţă, lene, evitaţi spitalizările, cheltuielile pe medicamente din ce în ce mai scumpe şi mai falsificate. Ca bonus, veţi deveni şi mai bogaţi, cu toţi banii pe care i-aţi fi cheltuit pe tratamente costisitoate, în faze avansate a diverselor boli, pentru că o boală nu vine niciodată singură, iar dacă ajung în faze cronice, costă şi mai mult. Succes!

           De vreo 2 săptămâni, am căpătat o sensibilitate pulmonară, cu momente de tuse şi de jenă pe tractul respirator, care nici nu avansau, dar nici nu cedau. Fără alte simptome, în afară de uşoare dureri de cap temporare. A doua zi după ce mi-am transformat în felul acesta autoturismul în aparat de tratament, toate aceste simptome mi-au dispărut.

Vizualizări: 71

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor