"Nu am fost constipat niciodată, dar îl acuz pe Bill Gates de teoria constipaţiei!"
Vi se pare cunoscut clişeul intelectual?

Păi dacă nu ai fost constipat, atunci hai să tranşăm lucrurile pe şleau. Mă fac apărător de bilgheiţi în acest caz, ca să nu zică cineva că sunt orbit de o antipatie personală faţă de anumiţi oameni:

1.Dacă te doare într-adevăr ceva, atunci de ce nu îţi vezi de diareea ta?


2.De ce ai impresia că te pricepi la ce nu ai experimentat, ca să fii credibil atunci când dai lecţii?


3.De ce mai şi acuzi cu răutate, dacă tu eşti pe lângă subiect şi atât? Ce treabă are răutatea în acest context pur obiectiv, pur ştiinţific? Până şi google e suficient de deştept să poată face diferenţa dintre o "constipaţie" şi un "scaun normal" şi nu o face cu răutate. Atunci de ce crezi că minciuna, dispreţul, zeflemeaua, răutatea, te fac mai elevat? Cine te-a învăţat asta? Unde? Cum? Când?


4.Teoria constipaţiei putea să apară doar de la primul constipat din istorie şi doar după fenomenul în sine, în nici un caz înainte. Că înainte nu ştia nimeni ce e aia o constipaţie! Şi atunci de ce se mai numeşte teorie, dacă deja e un fapt? "Teoria constipaţiei" este o asociere de termeni dintre cele mai stupide, care nu exprimă nimic altceva decât propria răutate şi prostie, atunci când vrei să acuzi pe cineva de inexistenţa constipaţiei!


Sau,
Sunt bărbat şi nu am cum să mă pun în pielea unei femei, dar cu toate acestea, am văzut pe stradă o persoană despre care pot afirma cu certitudine că era o "virgină femeie"! O femeie teoretică e virgină, adică nu-i femeie, filosofic vorbind.

Sau,
Am văzut o "conspiraţie" care sigur era o "teorie"!

Sau,
Recunosc faptul că sunt persoana cea mai lipsită de libertate, dar asta e doar o teorie prostească în mintea celorlalţi!

Păi ori e sclavie, ori e libertate! "liber sclav" sună la fel de prostesc precum "virgină femeie" sau precum "teoria conspiraţiei"

Deştepţi oameni ai sec. XXI! Cultivaţi, elevaţi, rafinaţi! Se mai şi iau ca oile unul după altul!

Constipaţia temporară se manifestă doar la oamenii sănătoşi, fiind cauzată ocazional de factori alimentari. Constipaţia cronică în schimb, e caracteristică bolnavilor în stadii avansate precum: scleroză, parkinson, diabet, avc, oameni dependenţi de răul necesar, oameni dependenţi de vremelnicii, care şi-au pierdut în mare parte libertatea de a fi deasupra vremelniciilor. Din păcate însă, apar şi situaţii în care o boală cronică se manifestă fără întrerupere, de la naştere şi până la moarte, iar atunci există într-adevăr posibilitatea ca bolnavul să nu ştie ce e aia libertate, sănătate, normalitate, să nu ştie cum e fără constipaţie, să creadă că propria constipaţie, de care nu s-a putut detaşa vreodată, e momentul suprem de confort fizic, psihic, spiritual, la care poate aspira cineva, acuzând de teoria constipaţiei pe toţi oamenii liberi, sănătoşi, cu "scaun normal", ale căror conforturi se află deasupra vremelniciilor proprii, iar din acest motiv, el nu are cum să intuiască aceste conforturi, din punctul lui de vedere.

În fond, acesta este narcisismul conspiratului cronic! Nu crede în conspiraţie!

Şi asta pentru că, narcisistul cronic, prin definiţie, nu vede că absolut tot ce se întâmplă în regnul animal, reprezintă o verigă dintr-o conspiraţie. Dar absolut tot, fără excepţii, de la furnicuţa care-ţi fură bobul de zahăr şi-l cară afară din cămară, până la individul lacom care te minte că-ţi oferă calitatea la superlativ, ca să-ţi ia banii. Până şi altruismul e tot o conspiraţie, împotriva răului pe care îl face altul. Cine se crede mai cult în cap, mai elevat, atunci când consideră aceste evidenţe, într-o manieră zeflemitoare, drept "teorii ale evidenţei" şi nu evidenţe, chiar că e prost de-a binelea şi n-ai ce să stai la discuţii cu el. E ca şi cum ai discuta filosofie cu şoareci de laborator. Îi dai şoarecelui o bucăţică de caşcaval printre gratii, să-l bucuri niţel la nivel de simţuri şi îţi vezi de treaba ta, ca să nu pierzi timp preţios.

Conspiratul cronic nu numai că nu crede că există conspiraţii, el fiind un orb ce pretinde că vede mai bine, dar chiar şi în ciuda dresajelor educaţionale savante, atunci când e cazul, la nivel de inteligenţă abstractă, spirituală, emoţională, el nici măcar nu e suficient de conştient să poată defini corect "conspiraţiile", măcar la un minim nivel de alfabetism funcţional, sau de multe ori, măcar la nivel gramatical de sintaxă! Pentru că altfel şi-ar cunoaşte limitele şi s-ar abţine, fiind vigilent şi lăsând portiţe deschise pentru instinctul de conservare. Dar el, nu, el e categoric, ştie el sigur că toţi ateii pomului lăudat sunt perfecţi, că a citit el în ziar, iar Dumnezeu care trimite atenţionări prin sfinţi nu există. Ştie el sigur asta, ştie el sigur că dacă ar exista, Dumnezeu ar face tot ce-i ordonă el, narcisistul, că trebuie să facă, altfel înseamnă că Dumnezeu nu există. Logic, nu? S-a muncit la greu pentru a-l aduce pe "conspirat" în faza în care CONSPIRATUL NU CREDE, dar acum se văd rezultatele:

Conspiratul care defineşte corect lipsa conspiraţiei, e precum drogatul aflat în faza cu filmul conştienţei rupt, pe care-l întrebi: "Drogatule, ştii că eşti drogat?", iar răspunsul lui este ceva de genul: "Ha...? Ce e aia?". Teoria conspiraţiei, evident! 

Cum pot ieşi medici la TV să spună că "terapia genică" e absolut sigură, pentru faptul că i-au schimbat numele în "vaccin"? E ca şi cum ai spune că cucuta e o plantă medicinală, pentru că o prezinţi la TV sub numele schimbat în muşeţel! Cam acesta de mai sus, este pe scurt, profilul psihologic al viitorului şoricel de laborator pe care se fac experimente: credulul cu educaţie dar fără autoeducaţie, dresatul, credulul slab informat, ignorantul ateu, credulul în himere şi greşeli umanoide, demonstrate chiar şi matematic de teoremele incompletitudinii ale unui unui Kurt Godel de exemplu, pentru cine are puţină cultură a fenomenului ştiinţific. La care evident că nu se mai adaugă cei care politizează, cei din din opoziţie, dar care s-ar adăuga imediat ce ajung la putere. Deci conspiratul cel mare este sinecuristul, neo-parvenitul dresat, CONSPIRATUL CARE NU CREDE ÎN CONSPIRAŢIE. 

Fritjof Capra, profesor de fizică la University of California-Berkeley, spunea într-un curs, că materia unui om reprezintă cât gămălia unui ac, dacă lipim toţi electronii de nucleele atomilor, restul omului fiind densităţi de probabilitate, electricitate. Marele Nikola Tesla, un contemporan care tot timpul ironiza prostia şi cleptomania lui Albert Einstein şi căruia îi datorăm cam 90% din ce folosim în materie de curent electric, a spus asta cu mult înainte: "Gândiţi divinitatea în termeni de unde şi vibraţii". Asta a făcut el toată viaţa pentru umanitate, iar rezultatele se cunosc din plin, chiar dacă sistemul educaţional global se face că nu le vede. La vremea aceea, educaţia nu era dominată de schizofrenie informaţională, ci îţi punea bazele pentru autoeducaţie şi inovaţie. Mark Twain spunea: "Nu am lăsat şcoala să interfereze cu educaţia mea!". Că altfel nu ar fi existat un Mark Twain, la fel cum fiecare individ are un ADN unic şi nu poate fi uniformizat la nivel de dresaj bazal. El e necesar dar nu suficient. Exemple sunt multe, orice om are în casă o priză de curent alternativ, pentru transferul electricităţii fără mari pierderi, datorită lui Tesla. Oricine are în casă un motor electric, datorită lui Tesla. Maşinile electrice către care se face acum tranziţia, se datorează tot lui Tesla(Nici o legătură cu firma lui Elon Musk, ce se foloseşte de acest nume, fără acord, dar cu tupeu). Deci aici e ştiinţă pură, de înalt nivel, savanţi de cel mai înalt nivel, precum Fritjof Capra, Nikola Tesla, etc., afirmă că orice om reprezintă 99,9...% electricitate şi cel mult 0,0...1% materie. Şi se referă la un nivel de funcţionalitate, nu de schizofrenie intelectuală!

Concret, toată mâncarea pe care o consumă cineva, se transformă în unde şi apoi în energie, conform oricărui curs medical de metabolism şi fiziologie, tocmai de aceea alimentele se măsoară în calorii. Toate fripturile, toţi cârnaţii, toate piftiile, toate ţuicile, toate fructele şi legumele, sunt de fapt la baza undelor electromagnetice rezultate în urma celor 3 lanţuri metabolice: glucidic, lipidic, proteinic. Aţi văzut cât de efemer devine totul la covid, când îţi lipseşte un semnal de control şi deja nu mai ai gust şi miros, chiar dacă energetic undele funcţionează normal? Omul ar fi în stare să jure în acest caz, că nu există gust, miros, precum şi astfel de teorii ale conspiraţiei, dacă s-ar naşte cu acest handicap. Ar fi acuzator şi zeflemitor de pe poziţie de superioritate, cu cei ce cred în astfel de "teorii conspiraţioniste ale existenţei gustului şi mirosului". Cu cât mai prostănac, cu atât mai narcisist şi dispreţuitor. Un idiot util, un veritabil şoricel de laborator.

Aceste unde electromagnetice rezultate în urma metabolismului, au o anumită coerenţă atunci când acţionează coordonat la menţinerea sănătăţii corpului fizic şi energetic(mai important). De aceea trăim, datorită undelor, nu datorită moleculelor în forme de bile, ce sunt modele didactice depăşite încă de pe vremea lui René Descartes (1596–1650). Asta înseamnă că inclusiv efectul bolilor, efectul medicamentelor, efectul drogurilor, pot fi realist generate relativ simplu, prin semnale electrice, dacă ai un implant programat în corp, sau în afara corpului dar pe aproape, similar acelui peacemaker de la cardiaci, fără de care aceşti pacienţi ar muri. Deşi am învăţat în facultate că nervii nu se refac şi de aceea există boli incurabile precum parkinson, scleroza, paralizii, cu toate acestea am pus mâna şi am descoperit că se minte, că cineva  are interesul să menţină aceste boli. Drept urmare, am cautat explicaţii şi în baza lor, am tratat în următorii ani parkinson, scleroză, paralizii, stârnind duşmănii la cel mai înalt nivel. În fond asta înseamnă diferenţa dintre dresaj şi autoeducaţie. Exact ce spuneam. Doamne fereşte de un blocaj al graniţelor şi al importului de medicale, că cine mai asigură sănătatea oamenilor? Statul? Să fim serioşi, cu ce? Eu şi încă câţiva ca mine, cu siguranţă că vom face asta, fără chimicale, fără mutilări inutile, dar cam atât. Celebrele bobine Tesla cu asta se ocupau, cu transferul semnalelor biologice prin inducţie electromagnetică şi nu numai, dar acum nano-particulele, nano-tehnologiile sunt miniaturizate, computerizate, controlate wireless, iar Tesla a fost unul dintre cei mai furaţi şi nedreptăţiţi oameni de ştiinţă, mai furat decât Henri Poincaré, autorul Teoriei Relativităţii Generalizate.

Aici e miza mare a CIP-urilor, aceiaşi indivizi de joasă speţă, care prin crimă organizată şi lăcomie, deţin monopoluri(sunt deştepţi cum spun snobii), doresc controlul oamenilor, pentru profit şi transumanism android, o spun specialişti de înalt nivel, nu eu. Regretatul preot ortodox doctor în medicină din Franţa, Jean Boboc, a scris o carte foarte documentată, "Transumanismul decriptat. Metamorfoza corăbiei lui Tezeu". Foarte interesantă, deşi e mai greu de citit pentru cine nu are studiile necesare. Cine nu crede, deja e "conspirat", deja e modificat prin alte procedee deja depăşite, despre care am mai vorbit, deja e un ateu zombificat să atace viaţa, să atace Duhul Sfânt care grăieşte şi acum prin anumiţi oameni foarte evoluaţi de la Muntele Athos sau din zone similare, cu privire la aceste vaccinuri şi aceste nano-tehnologii de care am pomenit. Am constatat că Dumnezeu face lumină în această nebuloasă, nu eu, nu bilgheiţii, nu zombificaţii. Deci e groasă rău pe termen lung, mai ales că nu e vaccinare ci e "terapie genică" neomologată până în 2023 când au de finalizat primul raport al experimentelor pe oameni. Ei fac reclamă la TV deşi nu le permite legea, până acolo merg sclavii bilgheiţilor ce ar trebui să înfunde puşcăriile. Dacă era vaccinare, cu toate etapele finalizate, nu era nici o problemă, sunt un susţinător al vaccinurilor. Dar aici e cu totul altceva, iar de obicei, conform studiilor de laborator, "terapia genică" dă infertilitate pe termen lung şi nu numai. Dar ei se folosesc de notorietatea câştigată în timp de termenul "vaccin", pentru a minţi cu privire la aceste experimente, pentru a atrage creduii prin cuvinte cheie deja consacrate! O să vedeţi în timp consecinţele, nu numai de infertilitate! Morţile acestea subite în urma vaccinării, sunt doar mizilicuri din prima etapă!

PS:

Geneticienii ripostează la crimele lui Bill Gates. I-au avertizat să scoată din vaccin epitopii care provoacă aceste morţi, dar ei n-au vrut în mod inexplicabil.
Sunt epitopi care n-ar trebui să existe în vaccin, deoarece sunt compatibili cu 37 proteine din 5 zone, fixându-se acolo: hipofiză, piele, testicule, placentă, creier. Dupa cum se vede în tabel, codurile acestea ale vaccinului coincid în cele 5 zone. Asta înseamna ca în timp dau reacţii autoimune. Pentru cine nu a aflat încă, proteinele spike de la Sars-cov-2 sunt identice cu cele de la HIV, asta înseamnă că "terapia genică" numită mincinos vaccin, produce artificial bucăti de HIV în aceste 5 zone din organism, provocând reacţii autoimune acolo, pentru că epitopii  se fixeaza acolo, avertizează geneticienii. Au o nesiguranţă foarte mare pe termen lung. Înainte de declanşarea aşazisei pandemii, pe pagina web a companiei Moderna, deţinută de Bill Gates, era public protocolul de colaborare semnat cu compania Pfizer, pe domeniul Terapie Genică, dar după declararea oficială a pandemiei, acest protocol a dispărut. Oare de ce, dacă nu au nimic de ascuns, mai ales că e vorba de sănătatea publică, plătită de guverne din banii contribuabililor. Geneticienii spun că animalele vaccinate au avut boala mult mai gravă decât cele nevaccinate şi au murit mult mai multe decât în lipsa vaccinului. Dar ei nu vor să publice aceste studii pe animale, deşi le au, pentru că i-ar inculpa. Dihorii mureau de ficat, şoarecii mureau de plămâni, sterilitate la animale etc. Geneticienii avertizează că pe termen lung, asta se va întampla şi la oameni, oricât de fericiţii ar fi ei că se vaccinează ca să scape de covid.

Vizualizări: 265

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 6, 2021 la 3:06pm

Prospectul vaccinului!!!


"ARN mesager (ARNm) monocatenar cu capăt 5' , produs prin utilizarea unei transcripții in vitro
acelulare, de la "modele de ADN corespunzătoare", cu codificarea proteinei S (spike) virale a
SARS-CoV-2."

4.5 Interacțiuni cu alte medicamente și alte forme de interacțiune
"Nu s-au efectuat studii privind interacțiunile"

Genotoxicitate/carcinogenitate
"Nu s-au efectuat studii de genotoxicitate sau de carcinogenitate. Nu se anticipează potențial genotoxic
pentru componentele vaccinului (lipide și ARNm)"

................................................
PS: Ăştia nu sunt în stare să fabrice miere de albine din ingredientele cunoscute, în urma analizei produsului original prin spectroscopie de masă. Le iese un sirop dulce toxic pentru organism şi nu miere cu proprietăţi medicinale. Eu ştiu ce e ăla un vaccin clasic şi cum acţionează, de aceea sunt provaccinare. Dar în cazul terapiei genice de faţă, numită mincinos vaccin, agăţându-se de notorietatea termenului "vaccin" câştigată în timp, cum mă aburesc ei pe mine că ARNm provine din exterior, de la "modele de ADN corespunzătoare" aşa cum zice prospectul? Doar pentru că nu se poate verifica asta, ca în cazul mierii de albine, sau a patogenului slăbit din vaccinul clasic? Păi deja mor subit oameni sănătoşi, la câteva ore după vaccinare, ce sens mai au poeziile lor, pe care le recită fericiţi, în contradicţie cu explicaţiile reale şi cu rezultatele contrare?

Aţi văzut pe cineva să explice ce se întâmplă cu bucăţile de ARNm din "modele de ADN corespunzătoare" descompuse, după ce şi-au făcut treaba? ARNm propriu ştim ce se întâmpă cu el, e depolimerizat în nucleotide celulare, ce rămân în citoplasmă, apoi de acolo e reutilizat în noile ARNm până la următoarea diviziune celuară. Dar ARNm străin, cel sintetic, unde se regăseşte? Să nu-mi spună mie cineva că, deşi e perfect lucrat, organismul se adaptează şi-l trimite direct la coşul de gunoi, în loc să-l recombine! Şi ce comenzi haotice sau semi-haotice, asemenea unui virus de calculator, vor da pe viitor, aceste fragmente sintetice, străine de organism, devenite ulterior structurate în polimeri, la următoarele transcripţii de regenerare a organelor îmbătrânite, sau la naşterea urmaşilor?

După cum vedeţi, spun ei că nu există studii, incredibil! Din ce ştiu eu, există studii cu vaccin ARNm încă de la Sars-cov-1 din 2003, dar cu rezultate atât de criminale faţă de banala imunizarea naturală, încât le-au ascuns şi le convine mai mult să spună că nu există studii! Şi mai există afectarea gravă a mitocondriilor, în urma vaccinului HPV anticancer, care e un vaccin ADN, adică tot ceva ca fiind prezentat la superlativ cu poezioare şi ode laudative similare.

Strategia psihologică de vânzare a produsului, e să menţină în mass-media, comunicate de frica şi panică, după care imediat, bandiţii le aprobă cu ochii închişi! Mai ţineţi minte filmele chinezeşti trucate, cu oameni care cădeau din picioare în spasme, buşiţi de sânge pe nas? Erau fake, mai mult, fără aceste filme nu ar fi declanşat orbeşte pandemia, fără să îndeplinească criteriile epidemiologice!!! Cam acesta e de la început rolul fricii, în vânzarea acestui produs medical! Nu întâmplător, la noi, politrucii sunt fricoşi atunci când rămân singuri cu microfonul în direct la TV, se izolează bine prin mască de microfon, ca să transmită prin TV, mesajul FRICII :)

În o ţară precum Franţa, cu o clasă medie încă solidă, adică cu mulţi oameni destul de inteligenţi, s-au vaccinat doar 350 persoane, mult mai puţini ca în RO, unde predomină clasa de jos, mai prostuţi, clasa medie fiind aproape inexistentă la noi. În Australia au sistat complet vaccinarea, pentru studii clinice mai serioase. Ei au testat recent un vaccin similar, de au ieşit toţi pozitivi la testul HIV. Păi cum să nu iasă, că le ziceam eu dinainte, că proteinele spike create prin terapie genică, sunt identice cu cele ale HIV.

Chiar omiţând aceste realităţi, să presupunem prin absurd că e aşa cum zic ei, adică imunizarea naturală gratuită e de 99,56%, iar eficacitatea vaccinului pe bani e de 95%. Păi cine dracu ar da miliarde de dolari, pentru a-i fi mai rău decât îi este? Până aici au ajuns cu zombificarea clasei de jos, a prostuţilor şi a parveniţilor!

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnat...

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 4, 2021 la 1:20pm

Sfinţii zilelor noastre! Fără repere din Eternitate, am fi fost pierduţi demult!
https://www.marturisireaortodoxa.ro/nou-parintele-elpidie-despre-va...

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 14, 2020 la 9:55pm

Întreabă pe cineva când a văzut ultima dată umbra florilor:

1. Dacă îşi aminteşte, înseamnă că e aşa cum spune!
2. Dacă îşi aminteşte şi e vesel, înseamnă că a văzut şi soarele şi a văzut şi florile!
3. Dacă nu-şi aminteşte, înseamnă că nu vede nici soarele şi nu vede nici florile, e orb de-a binelea!

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Mai 13, 2020 la 11:14pm

Motto: "Gândiţi divinitatea în termeni de unde şi vibraţii". (Nikola Tesla – den text)

Mulţam fain Robert pentru acest articol, dar şi pentru contribuţia ta pe acest minunat site!

Adaug mai jos un comentariu transmis de mine recent unui grup de foşti colegi de facultate, prieteni preoţi şi rude medici.

…………………………………………..

Dragii mei cititori (doctori, preoţi, profesori, scriitori, pictori, ingineri, etc…) numai cu ajutorul cărora, dar şi numai prin voia Domnului, se poate ajunge la cunoaşterea totală, mă rog Lui “să se deschidă ochii noştri” (Matei 20.32-34)!

Alăturat, vă ataşez o carte de medicină, descoperită recent de mine, dar scrisă de doi profesori de la Facultatea de Medicină din Chişinău în 2007 (exact anul în care eu am organizat la Câmpulung Muscel, în perioada de 27-29 mai 2007, prima conferinţă mondială intitulată “Dumnezeu, omul şi calitatea vieţii”, chiar dacă la ea au paticipat doar vreo 30 de prieteni şi cunoscuţi ai mei, inclusiv fostul meu profesor de matematică din liceu şi un medic psihiatru din Franţa care au expus articole foarte importante), carte pe care eu o consider necesară în general tinerilor şi mai ales celor care sunt sau vor deveni medici (nepotul meu Adrian, fiul meu Vali, Dimi - fiul prietenului meu Radu, şi alţii), deoarece este poate singura carte de medicină din lume care vorbeşte deschis despre RELIGII, chiar dacă autorii biologi nu au descifrat în amănunt conceptele religioase: Bioetica în sănătate. (atasat)

Cartea am transformat-o din pdf în doc pentru a putea marca cu roşu informaţiile care m-au surprins şi pe care vă las, pe cei care doriţi, să le descoperiţi singuri citind cartea, inclusiv altele noi, fiecare după meseria voastră…

Singura omisiune pe care eu le-o aduc profesorilor medici moldoveni, care au scris cartea ataşată, este că din comisia de bioetică propusă de ei lipsesc inginerii, cei mai raţionali şi mai practici cercetători, vorba lui Ţuţea: “Am auzit odată un profesor de la Politehnică; am avut impresia că asist la un balet de urşi. Dacă într-un salon, într-un colţ, unul fumează şi tace, ăla e inginer... Inginerul e practic, savantul nu e practic. Cînd i s-a spus lui Max Planck, creatorul fizicii cuantice, că s-a mai găsit o aplicaţie, el a spus: ‘care e, mă? Uite care... Ca să vezi, nici nu m-am gîndit’!” (Petre Ţuţea, Între Dumnezeu şi neamul meu).

………………………………….

Cîte organe putem înlocui ca omul să nu înceteze a fi om?” (din carte)

Încerc să răspund la întrebare, în calitate de inginer electronist: singurele organe care nu trebuiesc înlocuite pentru ca omul “să nu înceteze a fi om”, “născut, iară nu făcut” (Crezul), sunt mitocondriile paternale şi cele maternale (“partea bărbătească şi partea femeiască făcute de Dumnezeu la Geneză şi pe care omul nu trebuie să le despartă”), mai ales că evoluţia speciilor se bazează pe faptul că noul născut la toate speciile conţine gene ale primului partener (vietate cu trei părinţi: doi taţi şi o mamă, caracteristică a EVOLUŢIEI), dar bineînţeles numai dacă femela în cauză se lasă ispitită de mai mulţi masculi, şi involuţia noului făcut în vitro, prin care se păstrează ADN-ul nuclear, se elimină mitocondriile paternale şi, în caz de defect al mitocondriilor maternale se elimină şi mitocondriile mamei şi se introduc mitocondrii de la o altă femeie (vietate tot cu trei părinţi: un tată şi două mame, caracteristică INVOLUŢIEI), neştiind “căci bărbatul necredincios se sfinţeşte prin femeia credincioasă şi femeia necredincioasă se sfinţeşte prin bărbatul credincios. Altminterea, copiii voştri ar fi necuraţi, dar acum ei sunt sfinţi.(Pavel, 1 Corintieni 7.14).

………………….

În închiere, vă spun că mi-am propus să mă înscriu la conferinţa aniversară a 75 de ani de existenţă a Facultăţii de Medicină din Chişinău (https://congres.usmf.md/), - organizată anul acesta cu o temă nouă care-mi aparţine, “Teoria mitocondrială a Creaţiei, Evoluţiei şi Involuţiei”, prin care voi descrie pe scurt perioada traversată de oameni de la BINELE perfect la RĂUL perfect. Am termen până la sfârşitul lunii mai să elaborez rezumatul.

Dacă vreţi să-mi daţi o mână de ajutor, vă urez spor la citit şi la comentat!

Mulţam fain şi scuze pentru deranjul în această perioadă de criză.

Ataşament: Genetica şi Genomica

………………

Mulţam fain Adrian pentru comentariu!

Nu cred ca Teoria Evolutiei are imperfectiuni, ci cred doar ca nu este completa fara DESIGNER, invers decat afirmatia: Ceea ce constituie esenţa oricărui lucru viu nu este un foc, nu este o răsuflare caldă, o scânteie a vieţii. Reprezintă informaţia, cuvintele, instrucţiunile… Dacă vrei să înţelegi viaţa, nu te gândi la chestii gelationase şi vâscoase care vibrează şi pulsează, gândeşte-te la tehnologia informaţiei.” (Richard Dawkins - The blind watchmaker - Why the Evidence of Evolution Reveals a Univers without Design – 1986)

O întrebare pentru R. Dawkins şi pentru toţi oamenii de ştiinţă: ca om de ştiinţă cum poţi vorbi de utilizarea tehnologiei informaţiei pentru transmiterea informaţiilor, cuvintelor şi instrucţiunilor necesare punerii în aplicare a unui proiect fără prezenţa unui Proiectant?

Există un răspuns biblic: „pentru că nu ştii că tu eşti cel ticălos şi vrednic de plâns şi sărac şi orb şi gol” (Apocalipsa 3.17), adică tocmai The blind watchmaker al lui Dawkins.

Dar, daca ne ducem inapoi la Darwin, aflam ca el a demarat cercetarea EVOLUTIEI de la faptul demonstrat stiintific la acea data ca la inceput a existat pe pamant o singura limba. Daca ne ducem la Geneza 11.7, este scris exact acelasi lucru: "Hai sa ne pogoram ca sa amestecam limbile lor ca sa nu se mai inteleaga unul cu altul".

Practic, in Biblie sunt stipulate cele sase "pogorari', adica Designerul nu a petrecut mai mult de "sase zile" pentru a corecta Evolutia de miliarde de ani acolo unde a vrut si cand a vrut El.

In alta ordine de idei, eu am lucrat 8 ani in constructia Centralelor Electrice hidro, termo si nucleare. Dar, surpriza!!! Proiectantii si fabricantii veneau pe santier, nu prea des, doar sa valideze corectarile pe care le faceam noi executantii. Cu alte cuvinte ei erau constatatorii Evolutiei! Practic, in cazul CREATIEI-EVOLUTIEI-INVOLUTIEI Dumnezeu a facut un proiect perfect si un executant perfect: NATURA prin reactie inversa.

Noi, oamenii creatori, trebuie sa producem raul perfect si sa-l punem la lucru pentru a vedea binele perfect. (Geneza: 3.22) Practic este exact declaratia lui Tariceanu cand Basescu a dezvaluit biletelui prin care Tariceanu ii crea sa-l protejeze pe Patriciu: "Este ca si cum m-as adresa lui Dracu pentru a ma pune bine cu Dumnezeu."

Sa nu uitam totusi ca Dumnezeu a mai vorbit de o pogorare, a saptea (3.22).

De aceea am selectat si eu la adresanti 4 ingineri si 3 doctori pentru corectiile Evolutiei si 2 preoti pentru constatare.

Eu, care am fost caracterizat schizoid paranoic de evolutionisti si nespovedit si neimpartasit de credinciosi, astept cu rabdarea venirea Lui, exact asa cum a spus Eminescu in Luceafarul: "trecu o zi, trecura trei si iarasi noaptea vine Luceafarul deasupra ei cu razele senine (practic suntem in mileniul trei si o zi la Domnul este ca o mie de ani - 2 Petru cap. 3.8) … dar nu mai vine ca-n trecut" … deoarece omul L-ar…. "Hristos rastignit din nou" (Nikos Kazantzakis).

Sa ne vedem cu bine dupa cele cinci luni de chin apocaliptic, pe care numai Dumnezeu il poate opri ( Apocalipsa cap.9), adica exact perioada de la Craciun, confirmarea COVID-9 la Inaltare… si, simbolic 3 zile dupa Eminescu sau trei milenii dupa Petru... sa vedem ce se va intampla pe 27 mai 2020 la mizul noptii.

Astept si alte comentarii critice.

…………………..

Bună tuturor,

Revin încercând să răspund la întrebarea lui Adrian: "Interesting, deci baza nu e 2, dar 3?"

Eu spun că baza e 4: 1=Tatăl, 2=Fiul, 3=Duhul Sfânt, 4= sufletul viu

Referitor la teoria pe care vreau să o transmit la Chişinău, voi începe cu definiţiile existente în DEX al limbii române, din care eu am ales:

Creaţia = produsul muncii creatoare; acţiunea de a crea opere artistice, ştiinţifice, etc.

Evoluţia = dezvoltare în timp a unui proces, a unei fiinţe, a unui sistem etc.

Involuţia = modificare regresivă a unui organ, a unui organism, a unui sistem, etc.

…………………

La Creaţie notez că, în opinia mea, Creatorul a făcut mai întâi Proiectul, apoi partea materială a Universului (despre care noi încă nu prea avem habar cât este de extins (“Şi am văzut cer nou şi pământ nou” - Apocalipsa 21.1); generaţiile care vin vor călători în spaţiu şi vor duce viaţa în spaţiu, pe teritoriile create de El… fără sfârşit. Pentru a pune wireless partea materială (pământul – “să dea pământul din sine verdeaţă” - Geneza 1.11 şi "să scoată pământul fiinţe vii” - Geneza 1.24) la lucru a făcut 2 bobine: "Oare n-aţi citit că Ziditorul, de la început i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască... Aşa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă." (Matei 19.4-6)... şi le-a pus în seminţe pentru că: Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu!” (Luca, 8.11) şi “orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc va fi smuls din rădăcină” (Matei 15.13), adică toate organismele modificate genetic, inclusiv omul cu CIP sau fără CIP. În caz de criză (vezi Potopul şi, adaug eu, COVID-9) “să iei cu tine din toate animalele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască(Geneza 7.2)

La Evoluţie notez doar: "Făcutu-s-a omul cel dintâi, Adam, cu suflet viu; iar Adam cel de pe urmă cu duh dătător de viaţă" (Pavel, 1 Corintieni 15.45)

La Involuţie notez: “Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi.” (Matei 23.15), adică copii făcuţi în vitro şi cu CIP în creier care spun: mă simt ca o păpușă electrică.” (Frederic Gilbert, despre un pacient - ref. https://www.ucsf.edu/magazine/control-brains-genes) V-ați putea imagina că, în viitor, nu vom fi supuși ADN-ului pe care îl moștenim de la părinții noștri, dar putem schimba efectiv genele noastre într-un mod țintit… ingineria de linii germinale, ar permite transmiterea modificărilor genetice, terapeutice, etc. generațiilor viitoare… Simt o responsabilitate să explorez cel puțin ce ar fi nevoie ca știința și etica să fie într-un loc în care acest tip de editare este sigur și responsabil… Ar trebui să încurajăm o discuție deschisă: Cine este pro și cine este contra? Ce tipuri de aplicații ar fi considerate responsabile? Cum le reglementăm? Cum vom plăti pentru ei? Cine decide persoanele care să le folosească și când?” (Jennifer Doudna) Cetățenii de mâine se vor simți obligați să obțină implanturi de stimulare a cogniției și să editeze genele copiilor lor pentru a-i proteja împotriva astmului, cancerului sau a deficitelor de învățare?” (https://www.ucsf.edu/magazine/control-brains-genes)

Ca anexă va ataşez câteva articole la care am comentat la solicitarea autorilor de a le transmite o procedură de creare a vieţii.

Le-am transmis procedura de lucru a lui Dumnezeu: What is life

Procedura de creare a vieţii o găsiţi în documentul ataşat: Felicitări Senatului

Genetica%20si%20Genomica.pdf

Bioetica_in_Sanatatea_publica.pdf

Felicitari%20SENATULUI%20pentru%20decizia%20luata.pdf

Să ne auzim şi, dacă dă Domnul, să ne vedem cu bine!.. după cele cinci luni de chin apocaliptic (Apocalipsa - capitolul 9)

 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor