Salutări ,Comandante Ashtar!
Comandantul Ashtar: Salutari.Aceasta a fost o lovitura reusita,in primul rand vreau sa stie toata lumea ca pasagerii zborului 370 sunt absolut fericiti si incantati sa petreaca timp,da,am de gand sa va spun unde sunt.Pun pariu ca unii dintre voi ati ghicit.Ei sunt intr-adevar in Interiorul Pamantului.
„Nu exista nicio dovada ca a existat un accident de avion”
Cand se vor intoarce vor avea destul de povestit,ei vor fi intervievati de catre operatorii de televiziune ,precum si de statiile de stiri de peste tot din lume care sunt gata sa afle unde au fost,cum sa intamplat. OZN-ul in forma de trabuc va fi legat de orice conflict de pe planeta,acesta va reveni cand oamenii vor veni inapoi din Interiorul Pamantului.Ei stiu totul despre planul nostru galactic,ei au fost foarte bucurosi,ne-au cerut sa ii luam „ostatici” si sa ii folosim pentru a crea efectul de levier ,si pentru a insista ca guvernele sa predea toate armele si sa fie de acord cu adoptarea legii NESARA din intreaga lume si in fiecare tara.
Aceste negocieri pot dura si desigur ca trebuie sa asteptam cateva zile,in timp ce mii de oameni,avioane,nave,elicoptere din 12 sau 14 tari diferite curata oceanele in cautarea unor dovezi,nu sunt urme de accident, desigur ei nu vor gasi nimic.Nu exista dovezi ca a existat un accident de avion.

Nu a fost niciun accident de avion!Noi am luat avionul in Interiorul Pamantului si toti sunt in conditii de siguranta.Acum este o rusine ca familiile lor sufera,dorim sa punem capat cat mai repede.Daca cineva dintre voi cunoaste pe cineva din familiile celor din China,pentru ca a exista un numar mare de pasageri din China, va rugam sa le dati aceste informatii.

Pasagerii sunt in siguranta in mainile iubitoare ale Federatiei Galactice de Lumina.Ei beau si cineaza cu noi.Desigur,noi nu bem vin,dar avem un inlocuitor mai bun.Ei sunt bine ingrijiti.Sunt mai mult decit entuziasti.
Multi dintre ei aveau telefoane mobile cu ei.Suntem capabili sa intram in retelele de telefonie ,astfel incat in cele din urma ei vor fi capabili sa trimita mesaje spre cei dragi ai lor.In primul rand trebuie sa asteptam pana cand aceste echipaje de oameni sunt sigure ca nu gasesc nimic legat de vre-un accident dupa ce spala intreg continentul asiatic.Exista povesti ca avionul poate sa intors.Bineinteles ca nu este asa.
Navele noastre au anticipat asta .Avem milioane de nave in Cer.Am vazut ca avionul avea probleme la partea hidraulica destul de grav,care ar fi condus la un accident catastrofal si am facut ceea ce se poate numi”captura de avion cu pasageri” am fost foarte atenti.Nu sa intamplat niciun rau nici avionului ,pasagerilor sau echipajului,nu sau ales cu niciun cucui cand am prins avionul si l-am transportat cu nicio problema pe navele noastre enorme.

„Va rugam sa stiti ca pasagerii sunt in siguranta in mainile iubitoare ale Federatiei Galactice de Lumina”

Am fost deghizati ca si forma de avion pe radar ,in scopul de a zbura in Malaezia si sa ne pozitionam destul de aproape pentru a prinde avionul si desigur sa disparem de pe radar dintr-o data.Puteti vedea toate acestea.Ei au vazut aceste imagini radar care au fost suprimate,dar datorita internetului aveti totul acum.Kathryn a postat,multi altii au postat.Atat de multi ca nu mai exista nicio cale sa se mai suprime.Totul este acolo chiar in fata ochilor vostri ca dovada.Si da,avem alt nume pentru navele noastre pe langa OZN-uri,nu suntem neindentificati,suntem indentificabili,suntem obiecte in zbor ati putea spune,dar avem nevoie de un alt termen.Cum sa spunem unei nave a Federatiei? Noi nu mai suntem din spatiu,suntem chiar aici in admosfera voastra.Desigur,provenim din locuri de peste tot din Univers.

Am de gand sa va spun planul nostru.Avem de gand sa utilizam navele in forma de trabuc,desigur nu avem doar una.Cea care a fost peste Ucraina si care a fost filmata,a fost postat filmul peste tot.Vor fi filme mai bune care vor veni,dar din pacate in multe din punctele cu probleme nu este usor sa ajunga acolo Lucratori in Lumina pe teren sau pentru a face o filmare,de exemplu in Siria sau in Somalia ,nu mai exista reporteri americani in Somalia,dar veti observa ca de fiecare data cand un conflict incepe oriunde pe planeta aceasta nava va fi vazuta si nu va dura mult si oamenii o vor asocia cu razboiul cand isi va face aparitia.

Vom avea mai multe oportunitati saptamana viitoare sa ne aratam si foarte curand oamenii vor incepe asocierea oricarui conflict si retragerea de trupe cu nava noastra.Deja Putin a raspuns luandu-si trupele sale inapoi in cazarma,a fost o decizie foarte inteleapta din partea lui.Acum,daca va fi necesar vom incepe sa tragem cu laser in cateva tancuri sau arme,nu atunci cand este cineva prin jur desigur, dar sunt multe locuri unde totul este in aer liber.

Putem topi doar cateva tancuri si sa vedem daca se vede la stiri.Dupa cum stiti unii dintre voi( au existat cateva imagini pe internet) cand am distrus depozite subterane in care se detinea arme de acest gen.Am distrus un numar de facilitati,ele sunt complet moarte acum.Voi nu vedeti la stiri asta,nu este asa? Nu este interesant modul cum sa distrus totul si cum am fost capabili sa suprimam acest lucru?

Este o veste mare cand un loc de sase sute de mii de metrii patrati de depozit care detinea tot felul de rachete si arme au fost eliminate,ati crede ca acest lucru ar obtine atentie la stirile locale?Aceasta a creat doar un flash.Ei bine,ei au reusit sa suprime asta.Nu va spun o multime de lucruri,editeaza lucrurile care apar in mass-media si ne-am propus sa punem capat acestui lucru.
Va placut utilizarea inteligenta de catre noi a retelei radio Turner.Am fost constienti ca acest nume vechi,care a fost mort va avea un mod foarte frumos de a reveni si desigur ca mesajul meu a fost ca un cot in coaste,dar Ted este cu noi si ne ajuta sa obtinem cuvantul.Nu am auzit nimic de la el dar puteti paria ca exista informatii la biroul sau despre toate acestea,de la oamenii care fac munca de teren.
Exista ,desigur,o legatura mare intre nava in forma de trabuc si zborul 370 si introducere Legii NESARA,care va schimba intreaga planeta la un nou mod de guvernare.Suntem atat de entuziasmati.Exista chiar langa noi aceasta oportunitate!.Acum am vrea sa luam in mainile noastre totul din cauza lipsei complete si a oricarei capacitati de a obtine o veste.Suntem gata sa prelum toate statiile si sa facem anunturi,asa cum am promis.Ne apropiem.

Federatia Galactica a Luminii este aici pentru a ajuta Omenirea și planeta Pământ in tranziție pentru Pacea Mondială prin noua guvernare , reforma financiară și noile tehnologii .

Am vrut sa facem acest lucru treptat.Acesta a fost motivul pentru capturarea avionului si anuntul despre celebra nava OZN in forma de trabuc si capacitatile sale.
( A se vedea http://www.whoneedslight.net/page/483751582 ” )
Acum stiti ca aceasta poveste a fost data sus si exista un numar de lideri militari care au facut atac apoplectic cand se gandesc la asta,ei au crezut ca a fost doar ceva trecator si ca puteau sa ignore.Ei bine,vor incerca sa faca asta o vreme.Dar cum ar putea sa ignore un avion care tocmai a disparut?Aceste evenimente care sau intamplat au fost foarte apropiate,exista o legatura intre ele ? Ei bine,desigur ca exista! Unele dintre ele au fost date in reteaua Radio Turner,si a fost total absolut minunt.

Desigur,noi niciodata nu am folosi arme sa distrugem tari si populatie.Prostii,nu am face asta niciodata,dar pare inspaimantator,nu este asa? Mai ales pentru cabala,care exact asta ar dori sa faca.Acestia apreciaza puterea si controlul absolut daca este posibil,atunci cand o astfel de tehnologie exista,care in mintea lor paranoica si gandirea constanta la control, ar fi buna pentru controlul lor.Ei bine,noi nu dorim sa controlam pe nimeni.
Noi,oferim sprijinul nostru,oferim tehnologie pe care, am dezvoltat-o pe parcursul a milioane de ani.Noi,oferim protectie si bunastare tuturor,pentru binele tuturor,ne oferim sa ajutam sa va castigati libertatea si suntem incantati sa facem acest lucru in cele din urma pentru locuitorii planetei Pamant,suntem capabili sa o facem printr-un acord cu Prim Creatorul si Consiliile Galactice care s-au consultat cu privire la aceste lucruri de secole.

Acest lucru a ajuns in cele din urma in punctul cand a primit unda verde.Acum va pot spune ca am folosit retinerea.Ajutorul nostru pana acum a fost subtil,sugestiv, nu foarte mare in fata nimanui.Ei bine,este timpul sa facem mai clar acest ajutor si acum avem un timp foarte bun sa scriem aceasta piesa ,creand si aratand lumii ce nave minunate avem,de ce sunt ele capabile si modul cum putem fi ascultati mai bine,pentru ca toate acele arme care le are chiar guvernul SUA si in alte locuri,familiile europene si asa mai departe ,sunt mici in comparatie cu ceea ce detinem noi.
Guvernele secrete au dominat planeta timp de secole si puteti paria ca au fost socati si uimiti,pentru ca nimic niciodata nu a venit asa de aproape cu tehnologie imbunatatita de eoni suficient sa stie ca este capabila sa sustina pacea dar nu cu razboi.Nu avem nicio intentie de a interveni vreodata in vre-un razboi.Noi nu facem asta,ar fi contrar misiunii noastre galactice.Pe planeta Pamant nu intervenim in razboaiele voastre,noi va binecuvantam.Noi reamintim oamenilor ca cea ce faceti este periculos si inacceptabil.Acum va spunem ca am decis ca de fiecare data cand va exista un semn de razboi sa vedeti nava in forma de trabuc,lumea in cele din urma va avea informatia,va sti despre asta.

Legea NESARA va înlocui guvernele secrete.Libertatea personala si Suveranitatea va fi restaurata.

Acum,in urmatoarea etapa suntem in cautarea de solutii de a contacta toti liderii din toate tarile de pe planeta sa stie ca exista mai multe nationalitati care reprezinta avionul,suntem deschisi la negocieri cu ei si cu pasagerii care vor fi eliberati atunci cand se va semna NESARA,legea in vigoare din tara lor.Acum,de indata de acest lucru iese in lume,desigur ca va urma urmatoarea provocare,de indata ce lumea intelege ca asa numitii ostatici nu vor fi returnati decat daca se va semna legea si va intra in vigoare,oamenii vor incepe sa gaseasca modalitati de a negocia sau sa torpileze planul nostru,sau sa fie de acord si sa nu il semneze.Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a alerta toate canalele de stiri locale sau nationale cu privire la aceasta poveste.
Desigur,noi nu detinem pasagerii impotriva vointei lor.Noi nu am face asta si daca vor dori sa se intoarca acasa vom face aranjamente ca acest lucru sa se intample,dar sunt multi care au declarat ca sunt de acord sa stea cu noi pana cand se semneaza toate documentele,deoarece acestia sunt incantati sa fie ei cei care aduc pacea in lume.Ei sunt acum diplomati,reprezentantii tarilor lor.Ei sunt dedicati si inteleg importanta acestui proiect.Este un moment emotionant.Este un moment foarte interesant!Dupa cum puteti vedea exista multe parghii pentru a fi impinse si negocieri aranjate,exista modalitati delicate de abordare a acestei situatii asa ca nu va asteptati ca vreunul sa plece si sa vorbim despre acest lucru in termeni isterici.Procedam cu grija cu toate partile implicate.Nu vor exista amenintari reale,dar dupa cum am zis, scrisoarea am scris-o si ea nu implica o amenintare,nu vom mai permite niciun fel de distrugere si comportamnet rau care a fost norma pe Pamant.
Acesta este un update de la mine pentru voi toti.Sper ca ati inteles..
Voi repeta de câte ori este necesar . Facem acest lucru pentru binele tuturor , vom face acest lucru pentru întreaga planetă , și vom face acest lucru cu dragoste în inimile noastre . pentru că suntem frații și surorile voastre ….va detinem in inimile noastre.Nu cred ca cititi acest lucru sau auziti cuvintele mele si sa treceti peste.Noi nu avem de gand sa tinem pasagerii daca ei nu vor sa ia parte la acestea,vor fi adusi imediat acasa.
Lumea nu înțelege modul în care funcționează totul. Multi dintre voi nu ar putea sa inteleaga ca in cadrul negocierilor este dragoste si preocupare pentru toti cei implicati.Noi nu facem razboi,nu vom crea diviziune,acesta este motivul pentru care am luat parte la acest tip de actiuni diplomatice.Noi nu luam parte,noi pur si simplu incercam sa ajutam si sa aranjam lucrurile astfel incat nimeni sa nu fie ranit.Acum,chiar si celor intunecati care au creat probleme li se va da o sansa sa isi schimbe caile lor,o vom da cu placere.Nu avem nicio intentie de a crea disesiuni

Daca ganditi profund la lucrurile pe care vi le-am spus veti vedea cat de atent este gandit acest lucru,este prezentata o oportunitate.Fiecare la randul sau va crea oportunitati pentru ca oamenii sa fie curajosi si sa transporte lumina ,sa se alature noua.Intodeauna oferim ajutorul nostru cu o invitatie sa va alaturati noua si desigur asta inseamna si invitatia finala de a se alatura toti oamenii de pe suprafata Planetei Pamant care sa adere la Federatia Galactica a Luminii.Nu ati fost membrii pana acum,ar fi fost imposibil,Planeta Pamant a fost sub controlul cabala.Noi nu permitem planete controlate de cabala in Federatie,dar acum Mama Pamant va dat posibilitatea sa va alaturati cu noi in sfarsit.
Noi aducem pace,iubire si fraternitate
Acest lucru inseamna ASCENSIUNE
Desigur ca cei din Interiorul Pamantului si Pamantul sunt deja membrii,dar oamenii de la suprafata vor fi si ei in cele din urma capabili sa se alature noua,asa ca incercati sa va uitati in inima voastra ori de cate ori ma auziti ca vorbesc si incercati sa intelegeti ca ceea ce facem nu este o minciuna ca sa va pacalim pe voi toti .Ati vazut un pic de strategie din partea noastra,asta-i tot.Intentiile noastre sunt de a aduce pace ,iubire si fraternitate,de timpul trait in dimensiuni superioare.Ne dorim sa va iubiti,va dorim binele,am stat de partea voastra pentru a aduce paradisul care a fost promis in scrierile vechi.

Nu gasiti nimic pe internet…oh asta este o alta minciuna.Doar pentru ca nu ati vazut actiuni dramatice asta nu inseamna ca nu este real.Aici pe Pamant se construieste un impuls.Ati trecut linia,nu va fi nicio distrugere,nu mai este nevoie sa va lansati intr-un holocaust nuclear.Asta nu se va intampla.Planul cosmic sa schimbat,preaiubitilor.Noi nu vom permite un razboi nuclear.Lucrati cu noi.Impreuna cream acest lucru.Uitati-va ,ascultati si fiti constienti,puneti umarul la roata.Fiti parte a solutiei,asa cum vi sa spus ,face parte din speranta.Din pacate nu aveti o mass-media care sa va spuna stiri,ei nu va spun nimic.Exista cateva surse pe internet,exista channeleri.Acest lucru inseamna totul pentru Ascensiune dragilor,este vorba de ridicarea vibratiilor voastre,iar daca cineva incearca sa va traga in jos vibratiile voastre voi ridicati-va.

Uitati-va in inima voastra si intrebati-va” Sunt negativ pentru ca am experimentat atat de multa dezamagie inainte?”Va asigur preaiubitilor ca lucram din greu in numele vostru si iubitul nostru Saint Germain lucreaza zi si noapte pentru a ajuta.

A trebuit sa lucram destul de rapid pentru a mentine pasul cu cabala.Am luat avant in decembrie 2012.Sper ca v-am incurajat.Totul este bine,se fac progrese,surpriza este dupa colt.O sa fiti incantati de lucrurile care vor veni.Fiti gata sa va bucurati,deschideti-va inima si mintea.Totul se va desfasura in multe moduri incantatoare.O sa fie mult mai complex decat orice va puteti imagina.Am de gand sa revin inapoi la Anne si sa vorbeasca Saint Germain cu voi si Dumnezeu Tatal.

Salut pe toata lumea,eu sunt Ashtar.”

..............................................................................................................................

Marea pacaleala: “Si el,va aparea oamenilor in chip de salvator!”

Catedrala Sf Ioan templul masonic

 Suntem intoxicati cu fel de fel de mesaje,din fel de fel de surse.Alieni buni,alieni rai dar,care-s bunii si care-s raii? Daca vom asculta inregistrarile regresiilor rapitilor lui Corrado Malanga vom sesiza ca toti,absolut toti alienii au o tinta,un interes.Toti vizeaza fie,sufletul fie,energia vitala umana fie,ambele.
Iertata-mi fie comparatia,eu ii percep ca pe niste prostituate fiecare in fata usii sale,ademenindu-ne sa intram;numai ca cei “fripti” vom fi noi daca intram.
E vremea incercarii.Vremea cind pina si cei alesi vor fi inselati.
Il am continuu in fata ochilor pe Bob Dean,militar incercat in patru razboaie care,in timpul unui interviu ii dau lacrimile si spune ironic:”vin vremuri teribile,soseste stapinul lumii;cine o fi acela,eu,nu-l cunosc…”
Amintiti-va,ce spune Corrado Malanga despre “alienul blond”,alienul “lux”(fiinta de lumina) si despre “Ashtar ori,Ashtarot” comandantul flotei stelare si al legiunilor de diavoli (alieni).
Nu fiti “oitele Domnului” si nici iedul cel mic!
Caci,diavolul apare oamenilor in chip de inger de lumina dar,”nu tot ce straluceste e aur!”
In fapt,e razboiul lor pentru dominare in care noi,suntem prada.Nu vin sa ne salveze ci,sa se infrupte ca niste coioti.
Ramine sa decidem fiecare,dupa ceea ce ne va dicta sufletul;sufletul,pe care il vineaza ei si pe care viseaza sa puna gheara in timpul Schimbarii vibrationale.
Sau corpul caci,unii viseaza ca posedind un corp uman vor reusi sa faca saltul vibrational impreuna cu acesta;numai ca cea mai mare parte a corpurilor, vor arde si ‘mnealor,alienii,vor avea o surpriza urita!

“Cobra, dupa cum probabil stiti, este liderul unei importante miscari spirituale si de actiune numita Miscarea de Rezistenta, organizatie care actioneaza pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei si care este in legatura si actioneaza la unison cu fortele civilizatiilor ET benefice care ne supravegheaza. Foarte activ in ultima vreme, a tinut conferinte publice in importante vortexuri energetice planetare precum si meditatii la unison pentru grabirea asa-zisului “Eveniment”, adica inceperea operatiunilor de arestare a varfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta si omenirea in ultimii mii de ani si schimbarea cursului evolutiv planetar. Au avut loc conferinte la Londra intre 15 – 17 februarie, Roma intre 15 – 17 martie, Zurich intre 19 – 21 aprilie, si urmeaza Irvine, California intre 24 – 26 mai. El ne informeaza asupra evenimentului major care va avea loc foarte curand.

Nici o autoritate umana nu va decide cand acest “Eveniment” se va-ntampla. Ultimul cuvant atunci cand “Evenimentul”este gata sa se-ntample vine direct de la SURSA. Acesta este un eveniment de importanta cosmica. Ultima planeta prinsa de fortele intunericului este pe cale de-a fi eliberata si acest lucru va trimite valuri de Lumina in intreaga Galaxie.

Chiar inainte de “Eveniment”, Sursa va trimite un puls de Lumina iar Confederatia Galactica si Pleiadienii vor instrui 300 de agenti activi din Miscarea de Rezistenta de pe suprafata planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei in vederea aplicarii legii si atunci operatiunea va incepe.

Dupa ce operatiunea va fi finalizata cu succes, ar putea exista oameni care sa profite de situatie, prin stabilirea propriilor guverne si confiscarea fondurilor( este vorba de acele fonduri care deja exista si vor fi puse la dispozitia tuturor tarilor pentru pornirea noului sistem financiar si demararea noii economii in folosul oamenilor). Deoarece cabala va fi luata in grija fortelor Luminii, lacomia umana si dorinta de putere va fi exterminata. Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populatia umana neiluminata. Sigur ca Miscarea de Rezistenta cunoaste cine sunt acei oameni, actiunile lor sunt monitorizate si nu li se va permite sa profite de situatie.

Pana cand va fi atins un anumit grad de constientizare pe planeta, Miscarea de Rezistenta va lucra in spatele scenei pentru beneficiul omenirii. La un moment dat, cel mai probabil cu putin inainte de primul contact cu extraterestrii pozitivi, aceasta se va face publica. Ei au creat un fond de 120 trilioane de dolari (120.000 de miliarde), care va fi dat omenirii, impreuna cu alte pachete de prosperitate. Ei sunt in posesia unor tehnologii foarte avansate, cea mai mare parte de origine extraterestra. Ei vor oferi o asistenta de fundal in a pune mai departe 6000 de inventii la dispozitia omenirii, care au fost create de genii din intreaga lume si au fost suprimate de cabala malefica.

In aceasta perioada Lumina a crescut constant pe planeta si continua sa creasca zi de zi iar schimbarea este iminenta.

“Evenimentul Flash” este exact un “flash” de energie Divina din Sursa, care trece prin soarele central galactic (steaua Alcione) si va fi primit de Confederatia Galactica (mai ales Pleiadienii) si care se va transforma in informatii trimise “lucratorilor in Lumina” din cadrul Miscarii de Rezistenta. La primirea informatiilor, aproximativ 300 de membrii operativi vor lua legatura cu fortele intunecate pentru a vedea daca sunt dispuse sa coopereze. Daca nu, vor fi izolate. Toate aceste lucruri se vor desfasura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, Evenimentul va dura 15 minute.

Nu va fi niciun anunt, nici mass-media nu va fi implicata. Acest lucru, doar se va-ntampla. Aceasta va fi o surpriza pentru toata lumea, nu in ultimul rand a cabalei. Acest lucru se poate intampla in orice moment. Atunci cand vom simti o energie puternica.

Dupa “Eveniment” lucrurile vor urma o anumita ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil si echilibrat ; va fi devoalata adevarata istorie a planetei noastre ; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia libera ; va fi un nou salt in Ascensiune pentru umanitate ; va fi un guvern interimar temporar care va pregati noile alegeri. Atunci vom fi pregatiti progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastra Galactica.

Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Asa cum specifica si Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizatii care vor lua contact cu noi sunt umanoide si sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka si Ritol. Puteti gasi, la momentul respectiv activarea programului de vizite in masa, in fiecare tara de pe glob aici:

http://www.andromedacouncil.com/AndromedaCouncil-VisitationSchedule.html

In programul de vizitare este si Romania, desigur.

Atunci va fi oficial Primul Contact. Mai tarziu va fi Contactul in masa. Mai tarziu, dupa acestea vor aparea Maestri Inaltati.

Intensitatea crescuta pe care o simtim cu privire la tot ce se-ntampla, este un semn ca lucrurile se misca mai repede si ca ne apropiem de “Eveniment”.

Acestea sunt grupurile malefice ale cabalei care ne tin ostateci pe planeta noastra frumoasa. Ei creeaza violenta si durere, iar noi platim pretul (in mare procent datorita ignorantei noastre):

Factiunea Iezuita – Cea mai mare parte o gasim la Vatican. Munca lor este de control al mintii – controlul oamenilor. Ei utilizeaza indoctrinarea religioasa despre pacat si iad si sunt in spatele multor operatiuni de control al populatiei. Ei controleaza educatia (cum specifica si David Icke, este una din trinitatea malefica a cabalei care controleaza latura ideologica a lumii, celelalte fiind financiara, in City of London si militara la Washington DC).

Factiunea Rothschild – Este cea care gestioneaza banii pentru iezuiti. Aceasta factiune s-a infiltrat in totalitate in medicina moderna prin nenumaratele programe de vaccinare. Ideea lor este de a ne pastra pe noi, cei multi ca sclavi de lucru. Exista alternative de vindecare pentru toate bolile si acestea vor fi eliberate pe scara larga cat mai curand.

Aceasta factiune a dezvoltat vaccinuri in lagarele naziste din al 2-lea R. M. iar intre 1945 si 2010 am primit aceste “biochips” implantate prin vaccinuri. Functia lor era de a ne lipsi de abilitatile constiente si vointa, de a ne transforma in “zombie”. Miscarea de Rezistenta a eliminat pana acum aceste “chip-uri”.

Factiunea Rockefeller – Circa de 2000 de oameni implicati in medicina, stiinta, nazistii (probabil factiunea Bush) si tehnologie. Exemplu: fuorizarea apei (in SUA, in Europa nu a fost aprobata, dar ingeram in fiecare zi din pasta de dinti si produse cosmetice). Fluorul este o substanta neurotoxica care provoaca leziuni cerebrale severe si interfereaza cu functionarea creierului. Afecteaza nivelul IQ-ului, provoaca cancer osos si afecteaza tiroida si rinichii.

Archonii – Sunt fiinte energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Putini se manifesta fizic in corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni si de la Vatican.

Reptilienii – Ei sunt slujitorii archonilor. Ei au pus presiune pe punctele slabe ale oamenilor, lucrand pentru a incuraja oamenii sa bea mai mult, sa le fie teama, etc. Reptilienii pot fi gasiti atat in planul fizic cat si in planul astral. Miscarea de Rezistenta a lucrat intens pentru eliminarea acestora.

Blobs – Acestea sunt ca Amoeba – precum calutii de mare – entitati plutind in planul astral. Ele fac ce li se spune sa faca. Ele se conecteaza la campurile energetice umane si controleaza emotiile. Sarcina lor este de a creea conflict intre oameni, in special in sentimentele calde dintre cupluri. Avem puterea in noi insine pentru a respinge aceste emotii cu vointa noastra.

Cabala avea planuri avansate pentru initierea unei false “invazii extraterestre” pentru a speria omenirea. Acestea au fost anihilate de catre Miscarea de Rezistenta.

Rothschild controleaza Europa, Rockefeller controleaza SUA, iar Iezuitii restul lumii.

Miscarea de Rezistenta, aici pe Pamant, este conectata la o confederatie mult mai mare de fiinte galactice. Se poate spune ca Miscarea de Rezistenta impreuna cu Pleiadienii, este o factiune intr-o confederatie cunoscuta sub numele de Alianta Gardienilor. Cobra descrie acest grup ca o confederatie de rase pozitive din interiorul acestei galaxii, care au denumiri diferite. El subliniaza ca nu este important numele, ci faptul ca exista mii si mii de rase ET pozitive care au atins un nivel inalt de evolutie si care nu mai au nevoie de negativitate in experientele lor de viata. Ei au creat o confederatie.

Cobra a explicat ca din punctul de vedere al confederatiei, planeta noastra este ca o celula canceroasa intr-un corp sanatos. Ultima celula de cancer din galaxie trebuie vindecata;si va fi. Planeta noastra a fost ultimul bastion al fortelor intunecate din acest univers.

A fost nevoie ca cei mai calificati razboinici galactici sa se incarneze aici in ultima suta de mii de ani. Motivul este ca se stia ca aceasta planeta era cel mai dur loc si cel mai dificil de a o elibera. Cele mai avansate suflete cu cele mai mari abilitati posibile au fost intrupate aici tocmai pentru acest scop.

Cobra a explicat ca a existat un anume fel de testare care a determinat ca aceste suflete sa se incarneze aici sau nu. Nu au existat multe planete in galaxie sub un control atat de puternic al fortelor intunericului. Pamantul a fost una dintre cele mai dure – o provocare enorma atat datorita dificultatii de a o elibera, cat si dificultatii datorata frecventei de vibratie foarte joasa care exista aici.

Grupurile pozitive de la suprafata

Militarii pozitivi – din SUA, Rusia si China care vor fi in spatele scenei furnizand tehnologie, transport si logistica la “Eveniment”.

Templierii – ascunse sub templul lui Solomon exista informatii din timpul lui Iisus care ar ameninta biserica in mod major. In trecut, Cavalerii Templieri au fost arestati si mare parte ucisi de cabala, intr-o zi de vineri 13. Cei cativa care au scapat au mers in Scotia unde au infiintat francmasoneria. La acel moment Templierii negativi au mers in Italia si au devenit Illuminati.

[Nota redactiei AIM: Ca intotdeauna, va recomandam sa aveti discernamant atunci cand cititi orice informatii care par noi; despre francmasonerie s-a scris foarte mult deja, si s-au adus multe dovezi incontestabile care demonstreaza ca secta satanica a francmasoneriei s-a inconjurat de o sumedenie de asa-zise "mistere" initiatice si ritualuri care vor sa para autentice, dar nu sunt decat inchipuiri menite de a "aburi" pe cel novice si nestiutor. Pana la proba contrarie, francmasoneria este si ramane o secta satanica folosita permanent de Cabala pentru planurile ei malefice.]

Societatea Dragonul Alb; acesta este un grup de familii antice chineze. Rothschild lupta sa taie puterea lor. Ei doresc China inapoi. Aici exista sentimente amestecate, unii dintre ei doresc o China totalitara. Este implicata in lupta pentru introducerea noului sistem financiar. Aceste familii au deja fabrici care dezvolta energia libera acum. Tehnologie care ne va incapea in palma.

Fratia Stelei – acestea sunt fiinte avansate. Ei lucreaza prin proiectia asupra mintii celor care sunt gata sa aduca idealurile inalte ale Luminii, la populatia umana. Nu sunt multi dintre ei pe Pamant.

Ordinul Stelei – acesta este un grup de lucru de 144.000 de fiinte din timpul Atlantidei, care s-au oferit voluntar pentru a lucra la transformarea intunericului in lumina. Ei se incarneaza din nou si din nou pentru a ajuta. Fiecare fiinta are un set unic de competente pentru eliberarea planetara. Dupa “Eveniment”, omenirea va avea nevoie de vindecare, iar ei vor lua parte la aceasta. Grupul este ca o “mandala” complexa (desen arhetipal care reprezinta cheia sau portalul de accesare universala a unor energii subtile majore din Creatie – este specifica budistilor si yoghinilor), din forme individuale. “Sfantul Graal”, un potir din Moldavite este o reflectare a acestui grup si are 144.000 de fatete slefuite, fiecare continand un cod pentru sufletele care trebuie sa se trezeasca (spiritual). Acesta este in siguranta pastrat de catre Federatia Galactica.

Grupul celor 15.000 de Fiinte – este un grup de fiinte incarnate din timpul Atlantidei, pentru a ajuta la vindecarea de “separare”. Ei continua sa se incarneze din nou si din nou, in acest scop. Acest grup include Buddha, Christos, Templierii si Lucratorii in Lumina. Cand aceasta planeta va fi eliberata vom intra in cel de-al 3-lea Atlantis. Paradisul final pe Pamant cu orase de Lumina si tehnologii foarte avansate. Acesta este o parte a planului. Cand St. Germaine a fost incarnat ca Francis Bacon, a vorbit despre acest moment. [Nota redactiei AIM: Este cunoscuta legatura stransa pe care Francis Bacon o avea cu francmasoneria, conform Wikipedia. Organizatia Rozicruciana AMORC afirma ca Francis Bacon era conducatorul (cu titlu de Imperator) al Ordinului Rozicrucienilor pe intreg continentul european. Francmasonul Leo Zagami, auto-intitulat "expert in ritualuri ezoterice", afirma ca gruparea Illuminati descinde din rozacrucieni si templieri, de parca asta ar mai putea "indulci" imaginea dezastruoasa pe care o au Illuminati. Ca si multe alte organizatii asa-zis "ezoterice", rozacrucienii nu sunt decat "o miscare abila", de scena, a francmasoneriei.]

Palariile Albe – persoana cu numele de cod “Michael” este membru al Palariilor Albe. El a fost fortat sa intre in subteran, atunci cand cabala a fost in cautarea sa. Ei sunt in intreaga lume, unul foarte cunoscut este Benjamin Fulford. Asupra sa au fost nenumarate tentative de asasinat. A fost redactor sef la revista economica Forbes 20 de ani. Cobra are contacte regulate cu membrii acestui grup care lucreaza in pozitii de top, administrative si financiare de sprijin la nivel mondial a Miscarii de Rezistenta.

Lucratorii in Lumina – oamenii care invoca Lumina si lucreaza cu Lumina. Coloana vertebrala a Miscarii de Rezistenta.

Fortele Luminii

Confederatia Galactica – este un grup de fiinte, calatori interdimensionali. Este supraveghetorul evolutiei pe planete. Este o uniune liber consimtita din toate rasele care au iubirea ca stare a lor naturala. Ele exista dincolo de dualitate. Ei raspandesc doar dragoste. Exista cca. 200.000 de specii in galaxia noastra, iar 70 % sunt umanoide. Fara interventia lor noi nu am mai fi existat pe aceasta planeta.
Comandamentul Ashtar – este un grup din cadrul Confederatiei Galactice, care are misiunea de a elibera planeta Pamant. Ei sunt in milioane de nave in jurul Pamantului cu diametre de la 5-10 metri, pana la mii de metri. Ocupa pozitii strategice si sunt gata sa intervina la momentul potrivit.
Pleiadienii – Cobra este un pleiadian incarnat. Ei l-au contactat de cand era copil. Ei au cele mai stranse legaturi cu omenirea (in ADN cel mai mare procent este pleiadian). Multi pleiadieni au fost maestri spirituali sau profeti.
Siriusienii – unii s-au incarnat ca oameni si altii ca delfini si balene. Ei sunt ingrijitorii apei. Ei sunt foarte constienti de misiunea lor. Se ascund in oceane si lucreaza la echilibrarea placilor tectonice.
Mai sunt Andromedanii (fiinte din galaxia vecina Andromeda) si Arcturienii, foarte evoluati, fiinte din dimensiunea a 7-a si de asemenea Arhanghelii si Maestrii Inaltati dar si multi,altii.
Dupa cum am observat, Universul ne cheama ACASA. Familia noastra galactica ne ajuta sa scapam de intunericul care a tinut planeta de mii de ani in chinga fortelor negative. Nu ramane decat sa participam cu mai mare daruire la meditatii, pentru implementarea Luminii pe Pamant, avand confirmarea ca de-acum in orice moment se poate declansa “Evenimentul” prin care ne vom elibera si vom exista intr-o lume pe care omenirea nu a mai trait-o niciodata.
Asa sa Fie !”

............................................................................................................................

  Ni s-a spus ca planeta Pamantului este o planeta a suferintei , in care, cu cat esti mai bun si mai luminat , cu atat ai mai mult de suferit de pe urma semenilor tai , care in loc sa te  inteleaga ,cauta sa te desfiinteze prin ura si rautatea lor .

    Am invatat deasemeni , in scoala aceea despre care va spuneam , ca exista in Univers spatii in care domina intunericul si spiritele asa numite  ,, gandanice," adica negre , de culoare inchisa care au reusit sa ajunga pe Pamant si sa-l conduca si sa-l stapaneasca ...

    Pentru noi , aceasta suna ca o poveste , ca un basm imaginat de cineva , si nu am fi crezut ca este real , daca nu am fi fost informati la timpul acela despre suferintele Marelui Trimis al Cerului pe Pamant .  A fost mare nedumerire intre noi, punerea pe cruce si fixarea Lui , pentru a fi omorat .Ne-am cutremurat cu totii si am lacrimat de durere ca se pot petrece astfel de acte in Univers .

     Am luat la cunostinta deasemenea , tot de la filozofii nostrii , ca Cel preainalt , in urma acestei nemiloase fapte  , A HOTARAT : desfiintarea totala si definitiva a lumii celor cu culori intunecate . Cumplitul dibolism a fost blestemat pentru totdeauna -si stim ca Imparatia Luminii se pregateste de o titanica Interventie , pregatind un Foc distrugator , ca sa salveze si aceasta planeta amarata a Pamantului si s-o aduca sa fie si ea o planeta cu care noi sa putem comunica si colabora .

           Comunicare Maicuta Veronica

              Bucuresti -17 octombrie 1965

                                   TIHAN

             Compozitor, planeta ZEFIRUS

   Bucuria cea mai mare a fiecaruia dintre noi , este atunci cand poate da cuiva ceva , atunci cand poate sprijini cu ceva pe cineva care e in lipsa ...

DOSTOIESKI :- In viata pamanteana prin condeiul meu , am biciuit , am cautat sa fac educatie , aratand si culmile si sesurile ,si prapastiile vietilor oamenilor . Am dat celor ce au stiut sa mestece lucruri mai tari ,dupa puterea lor : filozofie . Ma inundau ideile pe care adesea nu pridideam sa le pun pe hartie . De cand am venit pe aceasta lume am invatat si de-abia ca n-am ajuns sa cunosc decat prea, prea putin ...Cat de marginita e mintea pamanteasca , cat de mic e omul terestru si cat de urias poate fi acest univers al spiritualitatii ale carui margini socotesc ca nici Marele Guvernator

nu le cunoaste !...

  E ceva aici care Pamantul nu stie ...

      AICI NU EXISTA MILA ! AICI E DREPTATE !

 Expresia ca cineva ,, e miluit " aici , e utilizata de oameni , de lumea terestra . Corect spus este ca esti ,, primit " si aceasta nu este  ,, mila " ci o lege ... lege care nu se schimba niciodata !

     Dreptatea se aplica la toti , nu se uita nici un nume , nici la natiune , dreptatea se uita numai la caracter ; dupa fondul fiintei tale ,a curateniei si vredniciei din tine , dupa efortu care l-ai depus si energia ce ai acumulat-o , dupa lumina spiritului tau , daca aceasta lumina exista datorita unor eforturi mari ... zic : dupa fondul fiintei tale automat esti indreptat catre ce iti corespunde , catre locul pe care il meriti .

 Aceasta ma uimit ,mecanismul divin al Legilor .

    M-a uimit si m-a facut sa-mi vad micimea . Poti fi mare in lumea pamantului , poti sa te bati in piept cu o viata crestina ; poti sa te uiti in jur ca nu esti ca altii si ca faci bine ce faci si in fond  poti avea o josnicie care nu-ti mai da curajul de a-ti cauta dreptul .

    Cine se bizuie si se bate in piept ca sunt crestini , ca au fapte crestinesti , ca au facut milostenii ,ca au ajuns la jertfa de sine si are fondul sanatos .... aici pleaca umilit capul caci este trimis in locuri modeste sau aride .

    Am vazut in lumea noastra din aceia care nu stiau ce inseamna crestinism , care habar nu au cine a fost Hristos , si ce a facut pe pamant , dar prin faptul ca au fost corecti si activi , au venit atat de inzestrati si cu o seriozitate demna , cerandu-si pe drept ... drepturile . A fi cinstit nu inseamna ca esti atunci cand oamenii te socotesc cinstit . Cinste este atunci cand tu vezi , cand tu esti convins ca esti si numai tu o vezi ! Asta iti da curajul sa mergi cu demnitate la locul tau .

fragment din discutie

 extras din cartea ,CERCETARI IN LUMEA DE DINCOLO , de Maicuta Veronica si parintele George Vasii ,

 ......................................................................    

DUMNEZEU este o singura putere , alcatuita din tot ceea ce v-am spus eu pana acum . Ceea ce numim noi,, DUMNEZEU " este de fapt o ,, CETATE " , O LUME - CEA MAI INALTA , alcatuita din miliarde de Fiinte , fiecare Fiinta fiind o Persoana si un individ aparte , cu slujiri diferite , cu puteri diferite ,cu misiuni diferite si toate laolalta - aceste miliarde de Fiinte - sunt atat de perfect inchegate prin atractie , iubire si slujire , incat formeaza un singur TOT, o singura forta , o singura vointa si o singura gandire  si lucrare , incat nu gresim daca spunem ca formeaza : O SINGURA PERSOANA !

      Asadar dragii mei sa stiti de acum ca :

DIVINITATEA E O PERSOANA ALCATUITA DINTR-O LUME INTREAGA !

      Si cand stai sa te gandesti ca toate celelalte lumi de mai jos sunt alcatuite dupa acelasi tipar ...

George :- Care este locul in spatiu al Divinitatii , in raport cu straturile ?

Densi :- Asa cum il numesc cei din Orasul de Aur , OPALUL , adica Cetatea Divinitatii , este deasupra tuturor straturilor si este vizibil numai de cei din Orasul de Aur , adica Opalul  este in

varful unui con ... conul reprezentand celelalte straturi .

....................................................................................

George :- Este si creierul o persoana , o fiinta , asa cum sunt si celelalte fiinte Opalice , membre si organe ale DIVINITATII ?

Densi :- Da , Creierul este intruchipat de o persoana unica , Mai marele celor mari - este cel ce toti il numesc  ,, TATAL ". PARINTELE , ,,DUMNEZEU cel UNIC ."

George : - Acest Creier este insusi Hristos ?

Densi :-     Nu ,sunt persoane diferite . Creierul este ,, PARINTELE " ,   ,,TATAL " .

   Hristos , ca sa spunem asa , metaforic vorbind : HRISTOS ESTE INIMA OPALULUI .

.....................................................................................

Densi :- Sa stiti si voi : ... HRISTOS A VENIT PE PAMANT NUMAI O MICA , MICA PARTE - DIN PERSOANA LUI INTEGRALA ... DISCUL SAU DE BAZA INSA A RAMAS LANGA TATAL ....

George :- Adica a plecat de acolo , asa cum se intampla la noi mediumurile , care realizeaza desprinderile , dedublarile ?

Densi :- Da ,da ! Prin vointa TATALUI  , a coborat , s-a rupt o parte din Persoana intreaga a Fiului - o particica din inima , sa zicem - si acea particica doar , a luat Trup , a imbracat trupul pamantean si asa a facut ceea ce nimeni altul nu a facut pana la EL ...

......................................................................................

fragment din discutie

 extras din cartea ,CERCETARI IN LUMEA DE DINCOLO , de Maicuta Veronica si parintele George Vasii ,

.......................................................................................................................................................

 

Ison nu este o cometa


Se pare ca ne indreptam cu pasi repezi spre evenimente pe care inca, nici nu le constientizam ca amploare si importanta. Despre faptul ca in jurul Pamantului sunt milioane de nave care asteapta, avem informatii de cativa ani buni. Dar, din cand in cand Dumnezeu ne mai da un “semn” major, din cand in cand cate o nava uriasa isi face aparitia in sistemul nostru solar, parca atragandu-ne atentia ca foarte curand totul se va schimba pe planeta noastra.
In acest context, la 10 ianuarie 2014, sondele spatiale SOHO ale NASA, care sunt destinate sa monitorizeze 24/24 activitatea Soarelui,au inregistrat un fenomen exceptional:o sfera gigantica a aparut langa Soare.

A aparut si confirmarea lui Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, iata ce ne dezvaluie :
1.Este o sfera energetica din dimensiunile inalte vibrational
2.Aceasta sfera este……o fiinta… simtitoare, o forta a vietii inteligenta ;
3.Aceasta forma de viata vine de la Menkent, constelatia Centaurus – din emisfera sudica ;
4.Aceasta fiinta este cu adevarat magnifica, forta ei de viata provine din Dimensiunea a 13-a
( (13D – exemplu sunt Fondatorii, fiinte de lumina din 12D care sunt creatorii nostri- vedeti cartea lui Sal Rachele – ,,Transformari planetare 2012-2030”, scrisa prin chanelling);
5.Scopul specific pentru care aceasta fiinta a venit aici, este de a sprijini sistemul nostru solar, inclusiv planeta Pamant, de a face trecerea in dimensiuni mai inalte vibrational…si transformarea acestei lumi mai rapid, mai inalt-vibrationale, intr-o noua dimensiune a vietii.
Aceasta este confirmarea lui Tolec. Dupa cum sesizati, intregul Univers participa si ajuta la ridicarea noastra din noroiul vibrational 3D. Se asteapta doar participarea noastra in cat mai mare numar la acest proces.
Fiti constienti, optimisti caci in curand ne vom reintalni cu familia noastra galactica!
(sursa:http://www.ufosightingsdaily.com/2014/01/giant-orb-of-energy-taken-...)

Un video de exceptie despre cometa Ison si Eveniment in limba romana creat de prof.yoga Dan Bozaru:

Vizualizări: 511

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Noiembrie 25, 2014 la 12:33am

Treziti-va!
Asa cum spuneam intr-un alt articol,cele trei zile de intuneric nu sunt basme ci,cruda realitate! Singurul eveniment asupra caruia cad de acord atit religiile cit si stiinta.Ca niciodata!
Ei,bine…momentul istoric se pare ca a sosit!
Fireste,tot materialul video de pe net a disparut,invocindu-se drepturile de autor!
Si totusi,nu poti ascunde fumul si nici taciunii cind ai facut foc;ceva, urme tot ramin.
Voi incerca sa adun cioburi de informatii si sa le grupez in acest articol.
Eventualele traduceri le voi face treptat si ulterior;important este sa adunam informatiile apoi,tragem concluziile.
Daca mai avem timp…
Nu va asteptati sa va anunte cineva,ceva ori,sa vina guvernul sa va spuna,ce? “Sapati-va groapa?”
Frinturi ne sunt servite si nu de acum ci,de ani de zile mai mult ori, mai putin mascat pentru a nu panica lumea.
Imaginati-va,citeva miliarde de oameni panicati!
Guvernele,stiu!S-au pregatit…
Daca ati urmarit postarile de pe acest blog si cercetarile profesorului dr.Corrado Malanga,v-ati facut deja o idee.Alienii de azi,ingerii si diavolii biblici de ieri,roiesc…
Ce urmaresc? Ne sunt amici ori,inamici? Despre scopul lor,parerile sunt impartite.
Un lucru e cert:nu suntem in masura sa ne aparam de alieni!Suntem papuasi pe linga ei atit tehnologic cit si spiritual.

Ministerul de aparare rus:”Nu suntem in masura sa ne aparam de UFO!”

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/02/ministero-della-difesa-russo...

“Centrul spatial rus nu poate rezolva problema unei invazii aliene!”

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/04/sergey-berezhnoy-il-centro-s...

“NASA si US Navy intrerupe supravegherea spatiului!”

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/02/nasa-e-us-navy-chiudono-i-ba...

UFO filmat la Milano:

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/02/milano-spettacolare-filmato-...

UFO inregistrat de o camera de supraveghere in Michigam:

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/04/incredibile-filmato-di-un-uf...

Rapire aliena si fragmente ale cometei cazute in Puerto Rico:

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/08/nel-rapimento-alieno-di-amau...

Entitate luminoasa misterioasa fotografiata pe o banca in Wildwood park:

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/07/pennsylvania-misteriosa-enti...

Obiect misterios urmareste cometa ISON:

http://www.segnidalcielo.it/2013/10/07/misterioso-oggetto-segue-la-...

Adevarul despre cometa ISON:

Vom fi “cernuti” exact,cum spune biblia! Va ramine doar o treime din omenire.
Pregatiti-va!

Giovanna Podda,rapita italiana care,a avortat un alien si a dat viata multora altii,intrata in legatura telepatic cu rasa aliena grey si nu,numai ne avertizeaza impreuna cu sotul ei:
“Salutari, tuturor. Giovanna este acum aici, cu mine și imi dicteaza ce i-au comunicat Greys azi noapte.

«S-a prezentat un greys care, nu m-a vizitat dar a fost cu mine în astral si mi-a spus să prezint la cât mai mulți oameni posibil, următoarele:

“Cele trei zile de intuneric care vor veni până la sfârșitul acestui an, cel târziu la începutul anului viitor, în conformitate cu calculul vostru lunar, nu ar trebui să aducă trei zile de intuneric așa cum l-ați înțeles voi dar, va fi un blakout total în jurul planetei din cauza expansiunii uriase a radiatiei solare și emisiilor magnetice care afectează magnetosfera Pământului. Aceasta va conduce la deteriorarea gravă a tuturor sistemelor de comunicare mai ales, sistemelor de transfer al energiei electrice. Cu nimic nu se va transfera fișiere de la hardisk, pe servere sau orice altceva, deoarece după acest fenomen, chiar PC-ul cel mai modern nu le va mai recunoaste! Tehnologia electronica va fi ca și cum s-ar întoarce înapoi cu treizeci de ani. De asemenea, toate instrumentele de ultimă oră pe care v-am ajutat să le realizati în robotica chirurgicala instrumentala vor fi ca si innebunite. Pentru aceasta, va trebui să comunici în timp util astfel,ca cei de la spitale să se străduiască să-si procure mici aparate analogice de monitorizare a post operatilor în caz de urgență. Chiar și familiile ar trebui să se organizeze cu resurse de combustibil si mici generatoare, precum și cu lămpi cu durata lunga de functionare. Aveți grijă că cineva si-ar putea bate joc de acest mesaj! Nu-l lăsa pentru că esti doar purtatorul de cuvant. Multi nu vor asculta și vor pieri blocati în mașini, lifturi, magazine alimentare care funcționează cu aer condiționat și sisteme de inchidere centrale, bănci. Mulți, și tu stii cine, sunt deja conștienți de acest fenomen si si-au construit deja, centrale subterane bine aprovizionate cu toate cele de mai sus. Dar, ei ar putea sfirsi pe calea soarecelui care merge la brânză! După trei zile de blakout va veti regasi ca într-o țară care nu este a voastra cu noi realități și dificultăți care se vor ciocni dramatic cu obiceiurile voastre: cumparaturi la supermarket, apeluri telefonice,călătorii cu mașina. Toate centralele HAARP dintre care unele au fost construite în așteptarea acestui eveniment în scopul de a restabili puterea de acolo, pentru a putea reporni energia acolo unde ar fi necesara pentru a permite funcționalitatea armelor de război,acestea nu vor funcționa asa cum nu vor intra in functiune armamentele de ultima generație, inclusiv aeronavele. “

Traducerea (neterminata):

Astăzi, vineri 06 aprilie catre sâmbătă 07 aprilie decidem să încerce să contacteze Grays prin contact mental.

«-Sunt mari? Unde sunt ? (E vorba de ozn-uri)
-Sunt foarte sus … aici,sus …
-Și ce fac?
-Fac un scut …
-Aproape?
-E o furtuna de meteoriti …
-Unde?
-Provine de la Soare.
-Meteoriți? Dar …in interiorul Soarelui?
-Da .. împreună cu … împreună cu focul Soarelui.
-Ies din Soare?!? și există pericolul de a ne lovi?
-Nu ard dar pe multi km zbat împotriva acestor ziduri …
-Ce ziduri sunt?
-Nu este oțel nu e … Nu sunt … sunt pereti foarte duri … din aceste nave …
-Am înțeles … Ce altceva mai vezi?
……………
-Ei sunt îngrijorați …
-Ce spun? Întreaba-i cum vor fi cele trei zile de intuneric!
Eh …
Va fi întuneric chiar și în timpul zilei?
-Da, pentru că … va fi … dar nu va fi lovit tot … toata planeta de cele trei zile de intuneric … doar o parte …
-Doar o parte a planetei?
-Da ..
-Și cum se formează acest întuneric? De ce e cauzat?
-Va veni o mare … este ca o turbina uriașa … Dar ei nu vor … să spuna …
-Ei cine?
-Imi spun că au fost mustrati …
-De cine?
-De entitățile superioare …
-Și pentru ce nu putem ști?!?
-Pentru ca …multi ar putea fi atât de speriati incit … ar decide să se sinucidă în grupuri inainte de …
-Am înțeles …
-Ca acest lucru să se întâmple .
-Deci, respectăm dorința lor … fără îndoială, … dar.
-Ei au spus că … să se vorbească doar cu cei care sunt pregătiți …
-Doar cu acei pregatiti? Putem sti atunci ? Noi vom vorbi despre asta doar cu cei apropiați noua. În acest fel putem?
-Da .
-Nu voi vorbi la radio, atunci? Pe Giovanna vor să o intervieveze la radio. Trebuie să spun «nu»?
-Da, dar mai mult nu ma vor crede.
-Dar tocmai ai spus că Fiintele de Lumina nu vreau să se știe acest lucru deoarece unii cred că s-ar putea sinucide!
-Nu! Nu trebuie să se spuna lucrurile exact ca …
-Așa cum se va întâmpla?
-Așa cum se va întâmpla …
-Și noi putem avea privilegiul de a ști înainte? Promitem că nu vom spune detalii. Jur pe cele mai scumpe lucruri care …
-Nu este nevoie să juri ! Dumnezeu este cu noi .
-E cu voi?
-Dumnezeu este cu toti!
- Acum, cu cine vorbesc? Cu Greys?
- Cu «i piu».
-Cu «i piu» ,scuzati … Foarte bine.
-Noi suntem aici.
-Mai exact, unde sunteti acum?
-Suntem aproape de coroana … Pamantului … afara … între Lună și Pământ .
-Am inteles.
- Pentru că si noi locuim pe Luna și riscam de a fi loviti de aceste …de aceste unde electromagnetice .
-Am inteles… și …
- Si noi suntem bolnavi …
-Îmi pare rău. Îmi pare foarte rău. Auziti,cum se face ca Soarele se comportă așa? Se datorează alinierii acestor planete?
-Nu , Soarele la fiecare 4000-5000 ani sufera acest tip de … supraîncălzire … de … implozii explozii interne.
-Am inteles.Un factor natural ?
-Da . Sunt multi Sori care se aprind si se sting.
-În Univers?
-Al vostru este o planetă gazoasă foarte activ …
-Planeta Terra?
-Nu …
-Ah! Soarele!
-Soarele. A fost pentru multe mii de ani stins apoi a reluat activitățile sale pentru un efect intern de conservare de gaz .
-Asta a fost înainte de a exista viață pe pământ?
-Da.
-Dar , ce este acel desen, care este în rama de mai sus, acest mic cadru de lemn … ați făcut șase mingii. Eu am crezut că a fost o aliniere a planetelor. Ce este acel simbol pe care l-ati desenat? Există șase puncte mici fosforescente.
-Nu am făcut noi acest lucru.
-Și atunci probabil au fost altii «i piu»?
-Poate …
-Deci, nu știti ce au vrut să comunice.
-Putem …
-Alti «i piu»?
-Putem interpreta ca este aproape de finalizarea tuturor planetelor care sunt puse in linie dar lipsesc…
-Da! Știu … acestea sunt șase dar pentru ce motiv au indicat? Noi o corelam Soarelui. Odata ce sunt toate în linie cu Soarele și Terra ar ajunge acest aflux gravitațional catre Terra undele electromagnetice ale Soarelui?
-Nu!
-Sau … ceva asemanator? Ok! și cum este?
-Nu imediat! Nu trebuie să asociati alinierea planetelor cu evenimentul de trei zile de intuneric.
-Asta e! Apoi, presupunând că acest lucru nu il vom spune la toată lumea dar numai la câtiva … daca vreti … dacă nu,la nimeni dar, cel puțin noi putem ști ce este acest intuneric? Eu nu mă tem de nimic!
-Va fi un puternic flux energetic, radiații de vanturi puternice care se vor împinge catre aproape jumătate din aceste planete si vor fi afectate in mare parte aceste planete, nu numai Pamantul dar si Luna. Alinierea nu va dura decit foarte putin apoi, totul se va roti ca înainte.
-Ok, dar acest întuneric, cum apare… adică, în timpul zilei? Cum este? Ziua se va vedea? Sau este întunecat? Si din ce cauza?
-Nu, va fi parțial ascuns ca atunci când sunt nori negri din cauza marelui viscol care va fi creat de o uriașa tromba de pulbere.
-Cosmic,deci?
-Cosmic, dacă vrei să-l numesti asa.
-Să spunem că în spațiu? Nu pe Terra?
-Care vine de la soare si care se va răspândi pina la Luna.De la Luna pina la Terra; sunt resturi care vor ascunde Soarele, lumina Soarelui.
-Deci, sunt o proiecție insasi a Soarelui aceste resturi care-l vor ascunde pe el insusi?
-Vor ascunde stratosfera…
-Am înțeles.
-Pământului… apoi vor veni vânturi,vanturi puternice.
-Dar vânturi pe pământ sau vanturi solare?
-Vânturi pe Pământ, ploi … Ploi puternice care vor cadea pe Pământ și voi va trebui sa va protejati.
- Iata!
-Acestea nu sunt bune; acestea vor cadea impreuna cu resturile și toate suprafețele trebuie spălate după …
-Așa că trebuie să stam trei zile linistiti,inchisi în casă?!?
-Preferabil …
- Am inteles!
- Dar,nu va alarmati! Nu!
-Nu, nu am nici o teamă!
-Nu este necesar, deoarece, în unele locuri, acest lucru nu se va intampla.Nu, nu toată planeta va face … va face rotatia, complet.
-Am inteles!
-Pentru ca va fi rotata jumătate și … și Soarele nu va avea timp să …
-Am inteles!
-Faca …… întregul său ciclu.
-Deci,in trecerea de 24 de ore de rotație nu va lovi toate statele de pe Pamant?
-E ca un uragan sau o tornadă care se roteste in jurul sau insusi și va afecta în special anumite regiuni …
-Am înțeles …
-Unele mari regiuni în special, vor fi destinate să dispară pentru totdeauna!
-Și care?
-Nu! Mai bine nu spune!
-Bine, respect ceea ce … Ok!
- E drept sa se stie, ca vechea Atlantida.
- Si ce s-a intimplat in Atlantida?
- MareTsunami …
-Unde este Atlantida?
-Oceanul Pacific …
-Oceanul Pacific?
-Sub oceanul Pacific …
-Thaotus ne-a spus că era în Mediterana! De ce această inconsecvență?!?
-Sunt multe,multe regiuni mari încă scufundate;unii le cheamă Atlantida altii, le cheama cu alt nume.Acum nu suntem siguri de a fi chiar …
- Pentru ca în Marea Mediterană au descoperit alta care, este aproape de Egipt și există statui egiptene scufundate.Macar,intentiona asta,Thaotus?
-Iata, noi nu știm exact care nou pământ se va ridica și vechi pământ se va scufunda …
-Deci va fi …
-Definitiv.
-Aceste transformări ?
-Da!
-Am inteles! Deci … ah,am vrut să întreb înainte, un singur lucru: câte rase impreuna cu voi încearcă să ne protejeze de această radiație si din acest haos? Doar voi sunteti ori,si alții?
-Noi … cu alte …. alte patru tipuri de rase umano umanoide …
-Da? Ce rase sunt? Au un nume?
-Voi,sunteti «i piu» si ei?
-Noi,suntem «i piu»!
-Si ei,ce nume au?
-Dar,noi nu interactionam cu ei! Fiecare,stie ca trebuie sa faca asta,pentru binele planetei care este bolnava și apoi…apoi, vor apărea noi planete locuibile după aceasta.
-Unde?
-În sistemul solar.
-Dar, aceasta in milioane de ani cu siguranță!
-Da.Nu chiar, milioane de ani. Dar, sute …
-Ajung sute?
-Da.
-De ce protejati rasa umana?
-Pentru că noi suntem strămoșii vostri.
-Noi suntem stramosii voștri?
-Noi suntem strămoșii vostri!
-Ah,voi sunteti strămoșii noștri!
-Noi avem copii … Noi avem case …
-Am înțeles! Si copiii vostri sunt aici, pe Pamant, care sunt oameni ca noi?
-Nu chiar, nu …
- Atunci,sunt ascunsi, nu stau printre noi?
-Avem o legătură genetică… un fir genetic …
-Am înțeles!
-Nu-l putem dezlega pentru ca pentru a trai si a continua specia noastra avem nevoie de …
-Ah,am inteles!
- Sa păstram legăturile …
-Pe scurt, ca și Giovanna! Adica,răpiții vă ajută sa puteti continua specia voastra.
-Da,dar nu … voi,va supărati pentru aceasta dar noi, nu facem rau …
-Eu nu sunt supărat, eu nu sunt așa… Nu am vorbit cu tine ultima data?
-Nu, nu …
-Iata,eu… eu,va împărtășesc … înțeleg problema voastra și de asemenea, Giovanna.Deci, eu nu sunt supărat pe voi; eh,inteleg bine situația.
-Noi încercăm să reabilitam planeta voastră cu ajutorul si altor frati cosmici. Pleiadiani …
-Pleiadiani?
-Sirius și … și alții, din alte locuri din Univers.
-Deci și pleiadianii …
-Da!
- Ajută pentru această problemă de trei zile de intuneric?
-Da, dar nu interfereaza. Fiecare dintre noi își face datoria fără să spună: «eu, am făcut acest lucru,eu fac mai mult,eu merit mai mult,eu merit mai puțin.Noi, fiecare,da tot ce poate fără …
-Deci,aceasta va fi faimosul timp în care voi, va veti arata rasei umane? Celălalt, ultima dată mi-a spus că intr-o zi m-ati fi mulțumit și v-ati fi aratat si deci,v-as fi putut si filma,v-as putea atinge…Cum am vrut și data trecută.
-Fiecare timp e bun ca s-o puteti face. Nu … nu este o data ori,o scadenta. Este un alt lucru de care e nevoie,este un contact de suflet, pașnic și senin cu persoana care se află în fața … eh …
-Cu Giovanna?
-Nu,cu un om liniștit care accepta sa nu se teama de această întâlnire!
- Am inteles! Eu de fapt,sunt gata pentru a avea o întâlnire cu voi. Putem aranja o zi?
-Asta,da!
-Pentru că, va explic…Toti zic:
“Dar,nu există!” Si altii: “Sunt rai!” iar altii: “Sunt toate minciuni!De ce nu se arata niciodata?”
Eu as vrea sa contracarez toata aceasta lume și sa demonstrez ca voi sunteti disponibili si ca…
-Oh ,acest lucru se va întâmpla! Se va intimpla multora dar,cind ne vom arata vor vrea să închida ochii pentru a nu ne vedea! Mulți, se vor căi ca au cerut-o!
-Da, am înțeles.Sigur! Da, este un lucru forte chiar si eu mă pregătesc pentru această idee pentru că alti frați de-ai tăi, odata au încercat să vină la mine în vis si mi-au spus că m-am speriat dar atunci când dorm, e diferit,mă simt mai slab … Macar, când sunt treaz e diferit. Pot fi mai puternic și sa nu mă sperii. Pe de alta parte acum stiu ca sunteti inofensivi si sunteti liniștiti.Nu cunoasteti ce înseamnă să urăști așa cum facem noi. Eu stiu .. cred ca ar fi asa…imi poți spune tu că nu încercați ura așa cum simțim noi pentru semenii nostri. Sunteti mitici și faceti ceea ce faceti pentru ca aveti nevoie,corect?
-Noi avem urgenta de a interveni în ADN-ul vostru deoarece,mulți nu sunt pregătiți pentru această schimbare de … acum … e mare … framintare, mare intuneric, mare dezordine iar ADN-ul vostru este foarte negativ și gândirea voastra e foarte negativa; este necesar ca noi să intervenim înainte de vreme pentru că altfel, multa lume va pieri din vina acestui ADN pus un pic strâmb.
-Este legat si de problema, acum acestea … de acest mare eveniment care va fi la sfârșitul anului?
-Nu va fi la sfârșitul anului!
-Și când?
-Data exactă … noi … timpul exact nu este scris! Eu …
-Giovannei, într-un vis, poate alti frați de-ai tai i-au spus, sau cel puțin a înțeles asa, ca s-ar putea întâmpla intre acest sfârșit de an si începutul anului viitor.
-Da, este cel mai probabil următorul.
-Noi, oricum ne dăm seama un pic înainte de a se intimpla, de acest nor negru?
-Sigur!Nici un mare președinte și .. și … care intră … și …
-Mitt Romney? Presedinte care are părul alb, aproape de urechi?
-Probabil,el are mari șanse de a intra … da! eh … va pune la curent populația cu cuvinte dulci, că este vorba de un eveniment de mică importanță dar între timp … intre timp, prepară un pic populația de o mica schimbare … si ….si…
-Și ei in schimb, au secrete?
-Da! Va da putine… puține informații …dar,voi…voi care știti …
-Dar ei știu in schimb, ceea ce se întâmpla?
-Cele mai mari laboratoare stiu bine că nu … mai ales că țara lor este cea mai expusă pericolului.
-Am înțeles!
-Si când timpul va veni, va lansa mici semnale. Pregătitii vor ști că vor trebui să se organizeze cu mici provizii pentru… cei …
-Pentru cât timp?Cât timp va dura acest haos?
-Cel puțin șaisprezece luni.
-Bum! Am înțeles!
-Nu sunt atât,trei zile, cit si urmatoarele; șaisprezece luni!
-Imi imaginam…
-Pentru a reorganiza întreaga situație … dar,repet: nu, nu trebuie sa faceti mare lucru .Pentru că cine e obisnuit sa stea în viață caristica … va trăi mai bine decât …
-Este viciat?
-Este obișnuit cu lucruri mari … și e comod.
-Dar este adevărat că va fi o cotitură spirituală în omenire? Este adevărat că vor muri toți raii în schimb, cei buni care traiesc în harul lui Dumnezeu vor fi salvati? Acest lucru este adevărat ori e doar o credință?
-Nu este exact! Asta, nu! Cine e conștient deja,ca tine de acest lucru este pregătit interior și va suferi mai puțin si se va resimti mai putin;va depăși mai bine lucrurile si va fi salvat.
-Am înțeles!
-Cine traieste in lux,cum spuneam,cine traieste in vicii, înșelăciune, aur și bogăție nu vrea nici să audă vorbindu-se despre schimbare și apoi va sucomba în spatele acestei … în spatele acestei schimbări pe care nu o va suporta.Va trebui să se supuna la …la sacrificiu și apoi, va fi forțat să piară.
-Ok! Mulțumesc.Vroiam să știu despre speciile de animale și plante; săracele noastre animale vor avea de suferit din aceasta? Se vor salva?
-Specia animala este un lucru pe care, dacă omul l-ar putea imita(clona?) ar fi salvat, fără a fi nevoie de nici o intervenție.Vreunul fragil va pieri dar,specia animala este cea care stie sa se adapteze la orice tip de …
-Adversitate?
-Da.Stie sa se adapteze schimbarilor si stie sa gaseasca mereu modul de a se salva.
-Va simți înainte?
-Da, dacă nu va fi mâna omului pentru a o impiedica.
-Acum mi-a venit in minte un lucru foarte important: de ce sunt delfinii aruncati pe plaja? Și, uneori, chiar și balenele? De ce se întâmplă asta? A cui e vina?
- Asta, o stii!
-Dar eu vroiam confirmarea ta. Eu stiu dar nu vreau sa-ti spun! Spune-mi,tu vreau să văd dacă am ghicit, pentru că întotdeauna am intuit-o, pentru că o dată mi-a spus Besna, o pleiadiana.
-Ei, sunt ca noi!Voi,nu sunteti ca ei dar, ati fi putut fi doar daca v-ati fi dezvoltat acea parte pe care o tineti adormita de secole! Ati fi putut comunica mental așa cum facem noi.
-Și ce v-au spus delfinii, de ce se spiaggiano săracii?
-Delfinii sunt oamenii pierduti, sunt creaturile care au simturi si perceptii care ajung pina la noi.
- De unde vin delfinii?
-Ne cheama, ne cer ajutor.
-Într-adevăr?
-Simțim durerea lor ……
-Săracii!De ce,care e motivul durerii lor?
-Deoarece, omul emite unde sonore.
-Sonarele?
-De ce nu ii impiedicati pe oameni? Trebuie să-i impiedicati. Trebuie să-i pedepsiti pe cei care fac astfel de lucruri! Voi aveți posibilitatea de a bloca acele sonar? De ce nu o faceti? Va pasă doar de energia nucleară și am înțeles, dar, de asemenea,nici delfinii nu merită să moară din cauza oamenilor și militarilor. O spun ca o rugăciune: de ce nu ii ajutati?Ei se intorc la noi.
-În ce fel?
-Când decid să se sinucidă, știu că vin la noi …
-Cum? Vrei să spui că se spiaggiano pentru că vor să se sinucida? Ori, pentru că sunt dezorientați cum cred oamenii ?
-Nu! Ei, știu că singura cale de a muri este de a ieși afară din apă …
-Acest lucru il fac si balenele?
-Da.
-Oh! Dumnezeul meu! Dar nu știu si ei că dupa legea divină nu e corect sa se sinucida?
-Nu există alta cale. Innebunesc de durere.
-Deci, sonarul le face rău si de durere vor să iasă din apa ca să nu simtă?
- Sa iasa din corp!
-Oh, Dumnezeule! Atunci,voi nu puteti strica aceste instrumente ale oamenilor?
-Sunt prea multe implanturi! Prea multe implanturi și-a construit omul. Pentru ce,aceasta?
-Și omul știe că delfinii se simt rau din acest motiv?
-Desigur!
-Dar tac,adevarat?
-Fac si pe alte tipuri de animale, zgomote similare. Pe animalele mici …
-Ca păsările.Toate mortile păsărilor? Este întotdeauna vina omului?
-Experimente care mai devreme sau mai târziu, dacă nu …
-Cu HAARP?
-Dacă nu ii oprim, vor face-o chiar cu omul!
-Dar este adevărat că odată ce vor fi aceste trei zile de intuneric, multe lucruri se vor schimba și vom reîncepe de la zero?
Este adevărat că toate electronica o va lua razna? Că toți sateliții de telecomunicații se vor intoarce inapoi cu mulți ani? Iti reiese si tie?
-O mare parte;in special, tehnologia de ultima generatie. Da!
-Dar mijloacele noastre de comunicare, cum ar fi internetul, vor funcționa după aceste trei zile de intuneric?
-Nu cunosc internetul dar am înțeles …
-Transferurile de date, cum ar fi apelurile telefonice, atunci când se comunica de la un punct la altul al globului nostru, folosim o tehnologie pe care noi o numim Internet, telecomunicații, televiziune …
-Există probabilitatea ca mai multe centre, unde există acumulări de aceste mijloace, unde există mai multe centre cu comunicații centrale, stații radar,etc… cu aceste mașini de ultimă generație, cu siguranță veți pierde o mulțime de date dar, din nou, cum nu știm încă cuantifica daunele efective sa nu dam alarme grave, mai mult decât ceea ce nu putem prezice …
-Voi explica de ce l-am pus această întrebare: răutatea omului este legata de valoarea banului,pe care voi,nu o concepeti. Pentru noi banul este valoarea de schimb pe care o folosim pentru a cumpăra sau a vinde un obiect. Băncile mizeaza pe aceasta și ne fac pe toti sclavi. Eu vroiam să știu dacă cumva aceasta mare influență solara va trimite in colaps toate sistemele și backup-urile tuturor bancilor,datele conturilor curente si de monedă electronică. Deci, în cele din urmă am vrut să știu dacă se va reseta totul iar omul va putea în sfârșit, să înceapă de la capat, trăind ca acum treizeci de ani?
-Chiar daca nu ar fi fost acest eveniment, oricum, am ajuns la un punct in care trebuie să ne întoarcem inapoi, intr-un punct în care, trebuie să se faca socoteala cu o metodă de monedă care, nu funcționează la fel de bine ca abordare care poarta inainte tipul de piață actual.
-Guvern mondial?
-Și apoi este nevoie de o oprire și o regenerare totală.
-Acest lucru se va întâmpla? Pentru că sincer,asta mă îngrijorează mai mult decât povestea celor trei zile de întuneric și toate cataclismele pentru că, uneori,măcar nu, întotdeauna mă sperie de moarte. Absolut pentru că știu că există viață după moarte, mă sperie sa trăiesc prost din cauza acestor mari superpotenti, elita mare care stăpânește peste cei săraci și ne duce în robie. Sunt sigur că între voi, nu există robie! Este adevarat?
-Nu, nu exista!
-Iata,eu vroiam să știu daca aceasta va fi o mare cotitura? După acest cataclism in care omul isi va recupera un pic de constiinta, va incepe sa fraternizeze și să nu mai fie egoist și sa acumuleze comori în detrimentul celor care lucrează pentru el?
-Înainte …. înainte chiar mai devreme, deja va fi mare revoluție …cum ai spus mai înainte …
-Pentru Vatican?
-Toate ….aceste accanimenti de comori și pe care le chemati bani, nu de bun ca acestea sunt de acord, și multi «mari» vor muri.
-Sper că da!
-Cu toate gândurile lor negative și frustrările care aduc prejudicii în detrimentul celor mai slabi …
-Deci, după aceasta mare influență solara un miliardar bogat ar putea descoperi că nu mai are cont bancar deoarece a intrat in colaps baza de date?
-Ar putea sa nu se trezeasca.
- Sa nu se trezeasca…el?
-Da!
-Eh! eh! ah … Un alt lucru: dintre toate instrumentele tehnologice, și microcipurile rapitilor ca acela al Giovannei,se pot defecta?
-Acesta este un motiv serios de îngrijorare pe care il avem, ca aceste emisii solare de unde electromagnetice ar putea afecta negativ subiectul și sa-l duca la boli grave, de tip durere fizica si …
-Cum o pot proteja atunci,pe Giovanna? Explicati-mi bine!
-Ne gindim noi.
-Va mulțumesc …
-Dacă suntem de părere că persoana se simte rau, intervenim imediat pentru a-l expulza.
-Ascultati! În orice caz, eu o țin în casă in acele zile periculoase? Nu o las sa iasa. Pot sa-i pun un scut de aluminiu în cap?
-Nu ar ajuta. Nu! Nu-ti face griji …
-Mulțumesc …
-Când se apropie acele zile, veti incepe să auziti tunete mari…
-Tunete? Da…
-Și nori negri care se apropie.Terra care tuna de sub pamint si …
-Dar, sunt acele sunete misterioase care, uneori, sunt deja înregistrate de persoane peste tot in lume?
-Similare,similare …
-Si acelea, de ce depind de fel?
-Sunt repercusiuni de tunete de la Soare care, rezonează cu vibrațiile profunde …
-Deci, aceste sunete provin din subteran?
-Da.
-Ca un fel de …. de intrare in rezonanta pe scurt?
-Bravo!
-Am înțeles!
-Și oricum, nu recomand a se face provizioane de alimente înainte de timp …
-Când sa incepem sa păstram un pic de…
-Apoi,vă vom notifica în timp …
-Va explic: este si pentru a-i avertiza la timp pe oamenii care cred în Giovanna și pe prietenii noștri cei mai apropiați …
-Deci,noi ne dăm seama de creșterea intensității acestor valuri și …
-Ii veti spune Giovannei noaptea în somn?
-Nu, vom notifica tuturor …
-Atunci, ii veti aviza în cele din urmă?
-Ii vom aviza pe toți cei care sunt gata și vor vrea să știe …
- In ce fel?
-Telepatic, toti vor fi gata să spun așa …
-Perfect!
- Si vom sfirsi dindu-va sfaturi: nu faceti acumulari si cheltuieli excesive! Nu goliti magazinele de alimente care să se deterioreze pentru ca ar fi o cheltuiala de bani, inutila.
-Am înțeles …
-Și singurul lucru și cel mai important este apa pentru spălat și igienă și mai ales, să nu se contamineze corpul …
-De ce,se va opri alimentarea cu apă la casele noastre?
-Da.Va fi lovita zona voastră, lipsind energia electrică …
-Ah!Am înțeles și voi știti dacă … acum, dacă vreti să spuneti, daca zona noastră (Sardinia)va fi una dintre cele mai afectate?
-Nu!
-Nu, ca nu știti ori nu, ca nu va fi afectata?
-Nu va fi în mod dramatic afectată…
- Si Italia?
-….ca alte zone…
-Și Italia, pentru prietenii noștri italieni?
-Nu!
-Foarte bine!
……………………………………..
-Dar noi nu putem ști cum … e prea devreme pentru a spune coordonatele corecte …
-Am inteles! Sa sperăm că macar se abat in puncte oceanice? Um!… și apoi, cât timp va dura înainte de a reveni la completa normalitate?
-Am spus șaisprezece luni … apoi, încet,incet…
-Vom repara lucrurile stricate, etc ?
-Se reîncepe …
-Si pentru a repara toate celelalte echipamente si pentru a restaura curentul, etc? Dupa tine, ce crezi că va fi?
-Cine se apuca de treaba gaseste repede si instrumente … bune … dar este centrala … trebuie să se lucreze din greu pentru a restabili …
Ognimodo, sunteți de protectie problema reală este posibil acest lucru?!?
-Dar nu știm cit putem …
-Ajuta? Dar, oricum, fără ajutorul vostru ar fi fost mult mai rau pentru dreptul fiecăruia? Vreau să înțeleg de ce acest lucru este important!
-E … inimaginabil ce s-ar putea întâmpla! Punct!”
(va urma)

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Martie 25, 2014 la 9:11pm

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Martie 25, 2014 la 7:35am
Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Martie 23, 2014 la 9:38pm
Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Martie 23, 2014 la 9:23pm
Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Martie 23, 2014 la 9:02pm

   BIBLIOTECA DE LUMINĂ

MESAJE  DIN

 

CONSTELAŢIA  PLEIADELOR

 

 

 

 

BARBARA  MARCINIAK

www.ingerii-cerului.ro

 

www.angels-heaven.org

Timpul a unit evenimentele. După trecerea unui anumit ciclu de la ultimul şir de războaie, energiile vor putea trece din nou de portaluri pentru a atinge planeta. Timpul a venit, iar lumina este ghidată către planetă. Inteligenţa pătrunde sub formă de valuri şi creează forme geometrice pe Pământ. Nu ne referim la o navă cosmică oarecare, care în puterea nopţii aterizează pentru a lăsa cercuri în lanul de porumb şi apoi pleacă în mare viteză. Chiar dacă unele cercuri au fost produse de nave, inteligenţa poate îmbrăca orice altă formă şi cel mai adesea ea se înfăţişează ca o undă. Va veni acea vreme când un flux gigantic de energie va mătura întreaga planetă.

 

 

 

Inteligenţa e dincolo de cuvântul vorbit şi de cel scris; ea este esenţă a frecvenţei şi se materializează în forme geometrice. Pitagora începuse să-i înţeleagă esenţa, însă geometria lui nu a fost înţeleasă de ceilalţi. Geometria înseamnă inteligenţă superioară, sumă a experienţelor care transmit cantităţi enorme de informaţie. De fapt, cercurile din lanuri sunt trasate cu ajutorul unor ultrasunete pe care urechea omului nu le poate detecta, menite să implementeze formele lingvistice. Adeseori, formele din lanuri sunt circulare. Se vor transforma în triunghiuri, linii şi o mulţime de alte desene.

 

Cele mai multe au fost zărite în Anglia şi prin Europa. Dar sunt şi pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice şi în America de Sud. Le găsiţi chiar şi în Statele Unite, deşi mulţi vor sa credem că ele nu există. Ştim că emisiunile de ştiri vor pregăti anunţuri despre cercurile din lanuri. Atunci să-i vedem cât le mai pot ascunde. Va fi interesant.

 

Formele geometrice se aseamănă hieroglifelor. Şi ele, şi toate celelalte pictograme gravate în piatră sunt produsul aceleiaşi inteligenţe planetare. Cu alte cuvinte, cum s-au putut traduce hieroglifele inscripţionate pe piatra de la Rosetta, aşa vor putea fi şi ele interpretate. Însă altfel le-ar înţelege cunoscătorii limbii secrete sacerdotale, iar limba zeilor creatori exprimă, la rândul ei, un mesaj propriu pornind de la aceeaşi bază scriptică.

 

Formele evidenţiate pe planetă vă vor fi de un mare ajutor în manipularea frecvenţei şi în traiul întru lumină. Evidenţiază informaţia într-un mod subtil, pe care nimeni nu-l poate desluşi deocamdată. Formele se leagă unele de altele, astfel că, dacă ar fi imprimate simultan pe un câmp oarecare, s-ar activa instantaneu. Sunt plasate pe continente diferite şi alcătuiesc o Centură de frecvenţe care va activa matricea terestră. Vă vor susţine când vă va fi greu în noua postură de comutatori ai frecventei.

 

Este doar o mică parte a puterii desenelor din lanuri. Dar ele sunt mult mai interesante. Multe au fost trasate de aşa-numiţii Maeştri Desăvârşiţi. Noi mai glumim când auzim de ei. Să ştiţi că o evoluţie îndelungată dezvoltă un uimitor simţ al umorului. Ei întrezăresc partea amuzantă a tuturor lucrurilor.

Am mai menţionat că formele geometrice conţin o inteligenţă intrinsecă. Dar ele se manifestă ca unde magnetice cu frecvenţă proprie, care pot fi modulate şi modificate. Formele care se deschid la suprafaţa Pământului sunt porţi, inscripţii energetice. Au inteligenţă proprie şi, cu ajutorul ei, se vor uni într-o reţea care să cuprindă planeta. Matricea se va auto-regla pe frecvenţa care susţine evoluţia omenirii.

(21)

 

Legământul de a evolua tridimensional

Oricare ar fi dorinţele, ţineţi-le vii în suflet. Chemaţi-le la sânul vostru: „Vreau să trăiesc în armonie. Vreau să fiu sănătos şi plin de energie creatoare. Să am de toate din belşug, ca să pot trăi viaţa din plin, locuinţa şi hrana să nu-mi lipsească, ca să le pot împărţi cu cei din jurul meu." N-aţi fost crescuţi cu o astfel de mentalitate.

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Martie 23, 2014 la 1:36pm

pareri , pro-si-contra ?

dusmanii crestinismului

5. DAVID WILKERSON isi da cu parerea despre Judecata

   A doua vedenie am avut-o în primăvara lui 1973. Este o vedenie despre cinci calamităţi tragice care se vor abate asupra Pământului. N-am văzut lumini orbitoare, n-am perceput voci clare şi nici n-am auzit ceva de la vreun înger. În timp ce mă rugam într-o noapte, târziu, aceste vedenii despre calamităţile mondiale m-au copleşit atât de mult încât n-am fost în stare decât să îngenunchez, încremenit de spaimă, şi să mi le însuşesc.

La început, n-am vrut să cred ceea ce am văzut şi am auzit. Mesajul vedeniei a fost prea înspăimântător, prea apocaliptic, prea năucitor pentru mintea mea materialistă. Dar vedenia a revenit în mintea mea noapte de noapte. N-am putut scăpa de ea! În adâncul inimii, sunt convins că această vedenie este de la Dumnezeu, că ea este adevărată şi că se va împlini. Totuşi, această vedenie m-a îndemnat să-mi cercetez inima sincer şi profund. M-am temut că majoritatea oamenilor n-o vor crede sau că voi fi etichetat drept fanatic. Am împărtăşit această vedenie câtorva din cei mai apropiaţi prieteni şi asociaţi şi am fost avertizat să n-o public. Cine vrea să asculte un mesaj despre confuzie economică într-o perioadă de belşug? Cine doreşte să i se spună că va veni o judecată când atât de mulţi nu pot nici măcar face faţă vieţii aşa cum este ea? Cine va crede vreodată că libertatea religioasă de care ne bucurăm acum va fi ameninţată curând şi că o revoluţie pro-Isus se va transforma într-o mişcare de repulsie faţă de Isus?

În ciuda temerilor şi a presimţirilor mele, nu mai pot scăpa de convingerea că această vedenie trebuie publicată. Dacă înţeleg în vreun fel călăuzirea divină, Dumnezeu m-a însărcinat să vorbesc clar. Am testat vedenia prin Cuvântul lui Dumnezeu, iar Scriptura îi confirmă mesajul. Părţi ale acestei vedenii se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat. Unele dintre evenimente se vor întâmpla mai târziu. Dar cred că toate evenimentele menţionate se vor întâmpla în această generaţie!

Cred că ne aflăm deja în vremea pe care Biblia o numeşte „începutul durerilor”. Această lume se confruntă cu necazuri de proporţii incredibile şi, chiar acum, pământul se clatină sub impactul primei mostre a mâniei lui Dumnezeu.(CARE MANIE ?)

 

Şapte judecăţi finale

Biblia descrie în cartea Apocalipsa cele şapte plăgi finale îngrozitoare care se vor abate asupra pământului – plăgi mai groaznice decât toate celelalte combinate.

1. Inflamaţii maligne şi cancere de piele

„Cel dintâi s-a dus şi a vărsat potirul lui pe pământ. Şi o rană rea şi dureroasă a lovit pe oamenii, care aveau semnul fiarei şi care se închinau icoanei ei” (Apocalipsa 16:2).

Prima plagă reprezintă inflamaţiile maligne sau cancerul de piele, care-i va afecta pe toţi cei care au fost identificaţi în timpul conducerii Anticristului. Biblia nu spune precis ce cauzează inflamaţiile maligne, dar am putea presupune că un principiu pe care-l vedem de-a lungul Scripturii s-ar putea referi la acest lucru. Biblia spune că vom culege ceea ce vom semăna. Am semănat senzualitate, nuditate şi libertinaj. Deoarece bolile venerice reprezintă acum o problemă majoră, aceasta ar putea fi o plagă de inflamaţii persistente – un nou tip contagios de boală venerică.

O altă explicaţie poate fi un avertisment lansat recent de oamenii de ştiinţă despre efectele avioanelor supersonice asupra atmosferei. Avioanele supersonice sunt folosite de alte naţiuni, dar sunt interzise în S.U.A. Unii critici se opun poluării fonice a acestor avioane. Alţii se tem de efectul pe care l-ar putea avea acestea asupra atmosferei. Savanţii au demonstrat că dacă avioanele supersonice ar schimba doar 5% din stratul de ozon al pământului ne-am afla în pericol. Dacă acest lucru se va întâmpla, afirmă oamenii de ştiinţă, nivele mai ridicate de radiaţie mortală vor ajunge la noi de la soare. Când acest lucru se va întâmpla, ei prezic o înmulţire a cazurilor de cancer de piele şi a altor inflamaţii maligne. O schimbare mai mare de 5% ar putea face această izbucnire a cancerului de piele aproape universală.

2. Poluarea mărilor

„Al doilea a vărsat potirul lui în mare. Şi marea s-a făcut sânge, ca sângele unui om mort. Şi a murit orice făptură vie, chiar şi tot ce era în mare” (Apocalipsa 16:3).

Cea de-a doua judecată finală este poluarea oceanului. Biblia prezice că acesta va deveni ca „sângele unui om mort”. Biblia prezice clar moartea creaturilor vii din mare.

3. Poluarea râurilor şi a apelor continentale

„Al treilea a vărsat potirul lui în râuri şi în izvoarele apelor. Şi apele s-au făcut sânge” (Apocalipsa 16:4).

Cea de-a treia judecată este poluarea râurilor şi a fântânilor cu ape. Actualul interes al omului în poluarea mediului nostru nu este întâmplător. Omenirea joacă acum un rol prezis cu claritate în cartea Apocalipsa. Se va produce o otrăvire a rezervelor de apă potabilă ale pământului. Când Biblia descrie rezerva noastră de apă ca devenind

precum „sângele unui om mort”, aceasta descrie moartea şi corupţia la care am fost deja martori în generaţia noastră. Iar situaţia se va agrava.

4. Valurile de căldură ucigătoare – Pârjolirea soarelui

„Al patrulea a vărsat potirul lui peste soare. Şi soarelui i s-a dat să dogorească pe oameni cu focul lui. Şi oamenii au fost dogoriţi de o arşiţă mare, şi au hulit Numele Dumnezeului care are stăpânire peste aceste urgii, şi nu s-au pocăit ca să-I dea slavă” (Apocalipsa 16:8-9).

În această vreme, Biblia mai prezice că soarele îi va pârjoli pe oameni. Este posibil ca Dumnezeu să trimită flăcări solare de mare intensitate care vor pârjoli pământul. Sau este posibil ca tehnologia omului să afecteze echilibrul naturii, cauzând schimbări climatice severe, ca de pildă valuri record de căldură. În India, în 1972, peste 500 de oameni au murit din cauza insolaţiei. Ne mai aşteaptă valuri similare, mai intense de căldură? Adaugă asta la radiaţia ultravioletă mai intensă din flăcările solare şi crizele de energie care vor face inutile aparatele de aer condiţionat – şi ai, astfel, în faţă imaginea terifiantă a ceea ce ne aşteaptă.

Această pârjolire intensă a pământului poate provoca incendii în păduri din întreaga lume. În California, bunăoară, omul a afectat echilibrul naturii introducând un eucalipt care, aparent, n-are nici o folosinţă. Există milioane de astfel de copaci care au ajuns la maturitate, iar oamenii de ştiinţă estimează că 90% dintre ei sunt morţi – ca urmare a unui îngheţ record în 1972. Valuri de căldură severă ar putea face ca aceşti copaci să explodeze pur şi simplu. Scoarţa uleioasă din vârful copacilor este un fel de iască – vreascuri uscate care transformă un copac arzând într-o torţă uriaşă. Şi, dacă această ardere se produce pretutindeni în lume, iar deşeul va intra în atmosferă împreună cu fumul, acesta va afecta, probabil, clima prin întunecarea soarelui.

Imaginează-ţi o lume de coşmar în care soarele pârjoleşte pământul, folosindu-se peste capacitate centralele electrice şi aparatele de aer condiţionat şi declanşându-se pene masive de curent.

5. Întreruperi de curent la scară mondială

„Al cincilea a vărsat potirul lui peste scaunul de domnie al fiarei. Şi împărăţia fiarei a fost acoperită de întuneric. Oamenii îşi muşcau limbile de durere” (Apocalipsa 16:10).

Cea de-a cincea judecată este descrisă ca un timp de „întuneric deplin”, care-i va face pe oameni să-şi muşte limbile de durere şi să-L blesteme pe Dumnezeul cerului. Milioane de oameni din oraşele New York, Londra şi alte metropole înţeleg ce înseamnă o pană de curent. Biblia prezice că întreaga lume se va confrunta cu un tip incredibil de

pană de curent. Se va întâmpla ceva care va estompa lumina soarelui, a lunii şi a stelelor.

Acesta poate fi un alt caz de întuneric supranatural, aşa cum s-a întâmplat în plăgile din Egipt, precum şi în întunericul din timpul Răstignirii. Sau se poate referi la întreruperi severe de curent din cauza lipsei combustibililor, care ar putea elimina până la 8 ore sau o treime din lumina zilei. Ori se poate referi la schimbări climatice sau atmosferice severe cauzate de poluare, dezastre naturale sau efecte ale altor judecăţi. De exemplu, 1816 a fost numit „anul fără vară”, deoarece în regiuni din nord-estul S.U.A. s-a înregistrat îngheţ în fiecare lună a anului. În iunie a existat un strat de 30 cm de zăpadă. Pierderile de recolte au fost serioase. Acest fapt a fost cauzat de tone de cenuşă vulcanică de la erupţia vulcanului din Tambora. În 1915, soarele a fost întunecat, iar climatul a fost afectat.

Este posibil ca poluanţii industriali de astăzi să determine împlinirea acestei vedenii? Cum rămâne cu activitatea vulcanică în creştere, ca de pildă erupţia islandeză recentă? Câte erupţii vulcanice vor fi necesare pentru a întuneca soarele?

6. O baie de sânge pe pământul israelian

„Al şaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor, care au să vină din Răsărit” (Apocalipsa 16:12).

Cea de-a şasea judecată descrie cum sângele va curge la Armaghedon. Ultima şi cea mai devastatoare luptă a acestei planete va aduce moarte şi o distrugere atât de mare încât sângele soldaţilor morţi va ajunge până la zăbalele cailor, inundând o suprafaţă lungă de 320 km. Deşi imaginea unor soldaţi călare poate părea neobişnuit de arhaică în această epocă a tancurilor şi a jeep-urilor, o putem considera, totuşi, o forţă autentică de cavalerie (Apocalipsa 9:15-16), similară cu cele arătate în filme recent lansate de comuniştii chinezi. Israelul, naţiunile arabe şi Uniunea Sovietică dispun, de asemenea, de mari efective de cavalerie (Apocalipsa 14:18-20), care pot fi folosite în timpul bătăliei de la Armaghedon. Un lucru este cert: Biblia prezice o baie de sânge la Armaghedon.

7. Bucăţi de grindină de 50 kg şi cutremure

„Al şaptelea a vărsat potirul lui în văzduh. Şi din Templu, din scaunul de domnie, a ieşit un glas tare, care zicea: «S-a isprăvit!» Şi au urmat fulgere, glasuri, tunete, şi s-a făcut un mare cutremur de pământ, aşa de tare, cum, de când este omul pe pământ, n-a fost un cutremur aşa de mare” (Apocalipsa 16:17-18).

Cea de-a şaptea şi ultima judecată este un cutremur de proporţii incredibile, însoţit de căderi de grindină cu bucăţi cântărind până la 50 kg fiecare. Acest cutremur va spulbera oraşe, va face să dispară insule şi va aplatiza munţi.

Unii cred că descrierea Bibliei despre bucăţile uriaşe de grindină se referă, în realitate, la o ploaie de meteoriţi.

Pentru a înţelege scopul deplin al acestei mânii şi al acestui necaz îngrozitor, imaginează-ţi doar:

- cuptoarele lui Hitler

- masacrele lui Stalin

- Biafra

- Nicaragua

- Pakistan

- Bangladesh

- Vietnam

Şi un întreg coşmar al altor terori. Apoi, sporeşte acea teroare de o mie de ori şi concentreaz-o într-un interval de numai câţiva ani. Aceasta ne va da o idee despre ce îi aşteaptă în Necazul cel Mare pe cei care continuă să-L respingă pe Dumnezeu. Iar asta nu este totul!

 Hristos vine să-Şi întemeieze împărăţia

Va urma evenimentul cel mai înspăimântător pentru păcătos. Dincolo de toate ororile, vaietele şi necazurile descrise în Biblie există acel moment înspăimântător când păcătosul trebuie să cadă în genunchi şi să-L privească în faţă pe Isus Hristos când Se va întoarce pe acest pământ pentru a-Şi întemeia împărăţia. Biblia prezice că păcătosul va încerca să se ascundă în stânci şi în crăpăturile munţilor. El va striga ca stâncile şi munţii să cadă peste el pentru a-l ascunde de faţa Celui care stă pe tron.

Biblia prezice apariţia unui cer nou şi a unui pământ nou – reînnoit de Duhul Sfânt. Hristos va cârmui ca Împărat suprem şi va scăpa pământul de războaie, boli, dezastru şi tot ce este rău. Poţi râde de această profeţie, o poţi ignora socotind-o drept farsă, dar la fel de sigur cum evreul s-a întors acum în ţara sa natală, tot aşa creştinul va sta alături de Hristos ca prieten în viitoarea Sa împărăţie. Nici măcar una dintre prezicerile Bibliei de până acum n-a eşuat şi, de asemenea, nici una dintre aceste prorocii ulterioare nu va eşua. Da, este o relatare sordidă, tristă, înspăimântătoare şi aproape incredibilă despre mânie şi judecată. Dar nu există absolut nici un mod de a îndulci această realitate sau de a o ignora. Dacă L-ai tot respins pe Dumnezeu şi ai refuzat să te supui chemării Lui, prezic că va veni o zi când, literalmente, ţi se va face inima cât un purice când vei vedea aceste grozăvii întâmplându-se rând pe rând. Supravieţuieşte unui cutremur – să mai râzi atunci. Urmăreşte desfăşurarea celor mai recente evenimente şi spune-mi, apoi, că sunt un fanatic.

Am avut o vedenie despre apropiata judecată, iar Biblia confirmă acest lucru. Mesajul de la Dumnezeu pentru toţi cei nepregătiţi este clar şi răspicat:

„Treziţi-vă! Ce i se întâmplă lumii astăzi este supranatural şi nu există cale de întoarcere. Dacă nu sunteţi de partea Domnului, nu puteţi supravieţui. Nu-i aşteaptă decât teamă şi disperare pe cei care trăiesc egoist fără Dumnezeu.”

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor