În centru, în profunzimea celei mai mari adâncimi din mine, pulsează cu putere, neîncetat, vibrând ca un vulcan gata să erupă, dorințe, șoapte, țipete, gemete, cuvinte, imagini, doruri. Și tremură scânteind în mii de senzații, freamătă... strălucind... dând naștere la ecouri ce reverberează pe chipul meu în priviri curioase, în buze întredeschise, în gesturi voluptoase, în gânduri lascive, în acțiuni echilibrate, în dorul de iubire ideală...


E un foc ce arde continuu în mine, ce mistuie ordinarul, ce devorează limitele, mă împresoară și mă duce dincolo de spațiu, de timp, de explicabil, de rațiune. Mă eliberează și mă înalță pe aripile libertății, a zborului, a ne-cuvintelor, a tăcerii.
Și când mă reîntorc aici găsesc etichete, încorsetări, situații ce încătușează, priviri rigide, voci ce vor să îngrădească, oameni ce stăvilesc libertatea neînțelegând nimic.


Trăiesc în mine infinit mai mult decât se întrevede în afară. Uneori întâlnesc suflete cu același neastâmpăr interior și dintr-o privire ne recunoaștem... și creăm lumea noastră, tărâmul nostru, învăluindu-l cu aspirațiile sufletelor noastre, departe de cei care nu ar putea penetra aceasta taină. Respir mereu în vâltori incandescente și las să se vadă doar un surâs liniștit pe chip...
Iar tu găsești în mine doar ceea ce vrei tu să găsești, vezi în mine doar ceea ce e bine pentru tine să vezi... o mică fracțiune din ceea ce SUNT!

Vizualizări: 39

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor