E deja miezul nopţii. Mă ţine strâns de mână şi-mi vorbeşte. Sunt prea inconştientă să înţeleg vorbele lui. Erau un fel de vorbe de adio.

       Ajunşi în faţa blocului meu mă sărută şi-mi spune doar că o să fie bine.Cu o privire de copil mă uit in ochii lui şi incep să râd prosteşte.Intru în bloc ,deschid uşa şi,ajunsă in casă,mă schimb şi-adorm .Mâine trebuie să ajung devreme la şcoală.

       Ora 7 :30. Mă trezesc brusc plângând. Mâinile-mi tremură .Nu înţeleg de ce nu mă pot opri din plâns şi mai ales care este motivul pentru care plâng.În final mă liniştesc,pun mâna pe telefon,intru in agendă şi apelez « îngeraş :X «    .Răspunde. Nu aud bine,e gălăgie,claxoane.Singurele cuvinte pe care le-am auzit au fost « am ajuns,te iubesc ».

Nu s-a intâmplat nimic atunci,doar mi-a fugit pământul de sub picioare.

       După două ore de inconştienţă, mă ridic din pat, fac duş,mă îmbrac şi ies in faţa spitalului. Ştiam că trebuie să vină.După 20 de minute de aşteptare,îl sun.Nu răspunde. O fi păţit ceva ?Îl mai sun odată.Îmi dă ocupat.Imediat primesc un sms « îmi desfac bagajele,te sun diseară » . Am inţeles ce se intampla.El de fapt plecase,plecase de tot.

         Mă intorc acasă , mă aşez în pat , îmi las uşor capul pe pernă şi fără să vreau imi fixez privirea la rama in care noi doi zâmbeam din poză. Până acum nimic de neînţeles ,doar o singură diferenţă. Poza o priveam de nenumărate ori pe zi bucurându-mă de zâmbetul nostru şi de fericirea de pe chipurile noastre doar că astazi nu o mai priveam la fel. Vedeam doi străini, doi străini pe care ii admiram atât de mult şi nu-mi puteam dezlipi privirea de pe poza lor. Părea că ii invidiez.

      La un moment dat lacrimile îmi inundă din nou ochii dar nu-i nimic îi închid şi-acum …VISEZ din nou!

 

Vizualizări: 33

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Ioana D pe Februarie 3, 2011 la 10:42pm
Multumesc pentru incurajari. Sunt cele mai importante pentru mine in ceea ce  priveste lectura!
Comentariu publicat de Horaţiu Puşcă pe Februarie 3, 2011 la 10:40pm
Visează cu ochii deschişi...iubirea nu are limite mai ales în timpul tinereţii:), sunt încântat să lecturez textele tale în proză scurtă, continuă s-o scri, eşti pe calea cea bună, simt că ai ceva care te va putea orienta astfel încât ne vei mai dărui, nouă cititorilor, tot mai multe povestiri, cu aceeaşi eleganţă, cu admiraţie pentru "Ultima zi", cu drag şi prietenie, Horaţiu

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor