Un pluton de zâmbete pentru un continent de simpatie.

Femeia- locul, rostul şi menirea ei în ierarhia socială

.Dacă admiraţia este doar o chestiune de opţiune personală, prestigiul, frumuseţea şi strălucirea femeii, sunt o chestiune de civilizaţie şi bune maniere.
.Aşadar, asemenea femei nu pot intra în ţinta josniciilor, vulgarităţilor şi insinuărilor unor mârlani, sau neciopliţi.

Valoarea femeii pe scara socială

Câteva criterii de evaluare
.Toate serviciile şi institutele de: biologie, genetică, antropologie, criminalistică şi medico-legale, au constatat separat şi împreună, că femeile(în general) posedă mai multe circomvoluţiuni decât bărbaţii, şi sunt mai inteligente.
.În toate legendele babiloniene, persane, egiptene, greceşti şi romane, s-a constatat cu mult înainte, că femeile posedă un grad de înţelepciune superior faţă de bărbaţi.
.În lumea fiarelor sălbatice, printr-o strategie specială care-i aparţine numai ei, femela iese mai greu şi mai târziu din competiţie în apărarea puilor săi, dovadă a inteligenţei sporite la care m-am referit.
.În cuplu, dacă bărbatul domină prin forţă, femeia domină prin viclenie, o dovadă certă de inteligenţă, din care fiecare se descurcă cu ceeace are în emisferele cerebrale.
.Subsemnatul mânuiesc condeiul, numai pe ţinte fixe şi personaje autentice, dintre care femeile reprezintă 80%, şi le-am personalizat ca atare.

Adevărul
.Este sublim, este ca o floare de colţ, rar, dar din păcate, perceput nuanţat după gradul de inteligenţă şi după interesele circumstanţiale de moment.
.Ca să fiu în vogă, am o înaltă stimă pentru tânărul şi distinsul domn Robert Turcescu, care este şi trebuie să fie foarte circumspect faţă de invitaţii din emisiunea dumisale, cu care trebuie să fie foarte zgârcit în acordarea bilelor albe, întrucât numai beţivii şi copiii mici spun întotdeauna şi mai ales tot adevărul. Spun aceasta deoarece în emisiunile dumisale am asistat la mulţi invitaţi, care-i servesc sferturi sau jumătăţi de măsură, pentru ieşirea pe moment din încurcătură.
.Adevărul fără nuanţe este ca o sentinţă fără motivare.
.Toţi mahării de la toate nivelele şi de toate calibrele, ne recomandă să folosim întotdeauna numai adevărul, de care ei fug ca dracul de tămâie.

Vizualizări: 11

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Filip Tănase pe Septembrie 23, 2010 la 10:03pm
Doamna Mariana, imaginea bună este ca o vopsea reuşită care lasă pete de culoare şi cu cât mai diferit colorate, creează jocuri de contraste mai frumoase.
Femeia merită totdeauna un pastel de culori şi nuanţe potrivite cu sufletul ei bogat nuanţat.
Don felipe

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor