Unitatea neamului românesc, se află la câteva zile distanță de comemorare, împreună cu unitatea în Catedrală a neamului românesc. Unitatea în spirit, în Duh, nu a lipsit niciodată, după vorbele din eternitate ale Mântuitorului: "Duh este Dumnezeu şi cei ce I se închină trebuie să i se închine în Duh şi în Adevăr"(Ioan: 4,24). Dar cum mulți deja sunt zombificați, erau deja oi, în vechea limbă siriacă, în limbajul de atunci, al galileanului Iisus, cum mulți sunt legați mai mult de materie decât de Duh, acesta e un pas înainte în demersul unității câtor mai mulți români și nu are cum să fie ceva rău, la fel ca în multe alte țări mai materialiste ca noi, cu catedrale și mai vechi ca la noi, ori pe ce parte ai analiza situația și am luat un caz nefavorabil. Bunul samarinean ar fi existat oricum și în situații mult mai defavorabile nouă. Important este să nu transformăm catedralele în sinagogi, deoarece sinagogile au fost condamnate de Dumnezeu prin Iisus cel trimis să facă asta și nu sunt vorbe goale, nu sunt simbolisme, ci sunt CREAȚIE: "Și tu, Capernaume(sinagoga din Capernaum): N-ai fost înăltat până la cer? Până la iad te vei coborâ. Caci de s-ar fi facut in Sodoma minunile ce s-au facut în tine, ar fi ramas pana astăzi, dar zic voua că pământului Sodomei îi va fi mai ușor în ziua judecății decât ție" (Matei 11, 23-24).

           În plus, acum se poate demonstra cu metode științifice moderne și precise, unitatea genetică a românilor, veche de cel puțin douazeci de mii de ani, conform dovezilor arheologice datate cu C14 și mă refer doar la cele descoperite la noi în Moldova, chiar dacă nu convine asta multora, de pe alte meleaguri. De asemenea, se împlinește și o profeție a părintelui Arsenie Boca despre această Catedrală, făcută la o cuvântarea de dumnică, de după o liturghie în biserică, consemnată în cartea "Cuvinte Vii" scrisă în 1949.

           E mică această catedrală, meritam mai mult decât costul unui stadion pentru microbiști, dar ne mulțumim și cu atât, ne mulțumim cu firimiturile ce cad de la masa stăpânilor. Sau bugetul SRI pe câteva luni, dacă nu e clar multora. Sau altfel spus, o catedrală identică, ar costa contribuabilii salariați din România, cu tot cu finalizare, doar 1 leu pe lună de salariat, timp de 20 ani (deci doar din salarii, fără impozitele mult mai mari pe mediul privat). Oricum se vor recupera rapid din turism acești bani, după care va aduce profit non-stop sute de ani de acum încolo, fiind și o investiție în artă modernă de calitate, care se remarcă în interioare, dacă tot veni vorba. Detractorii sunt de fapt "de tractori", că nici la artă nu se pricep, nici la investiții profitabile nu se pricep. Sunt intelectuali zombificați, oi moderne modificate genetic, indivizi fără nici o rădăcină în jos, fără nici o avere acumulată Sus în Împărăția Cerurilor, indivizi fără conștiință și cu păreri de sine ditirambice, purtați de colo-colo , de specialiști în psihologia maselor utilizate în scopuri obscure.

           Consider că toți cei care am contribuit la această construcție, ne-am făcut doar datoria, nu avem nici un merit special, pentru că am făcut în plus și multe altele în ajutorul aproapelui, despre care doar Bunul Dumnezeu știe și e bine să rămână așa, după explicațiile importante date de Mântuitor:

           "1.Luaţi aminte ca faptele dreptăţii voastre să nu le faceţi înaintea oamenilor ca să fiţi văzuţi de ei; altfel nu veţi avea plată de la Tatăl vostru Cel din ceruri.
            2. Deci, când faci milostenie, nu trâmbiţa înaintea ta, cum fac făţarnicii în sinagogi şi pe uliţe, ca să fie slăviţi de oameni; adevărat grăiesc vouă: şi-au luat plata lor."(Matei,6:1,2).

           După 140 de ani, doar războiaiele nu au lăsat firescul să-și urmeze cursul. Este în primul rând o victorie în Duh, din Ierusalimul Ceresc, a Sfinților închisorilor comuniste. Ei sunt "fericiții" și atât, lor le sunt adresate cele 9 fericiri, a zecea fiind Dumnezeu în persoană, Iisus Hristos. Ei sunt deasupra, în Biserica Cerească, Biruitoare, după cum spunea și Mântuitorul: "„Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă.”(Matei 6, 33). Cei care încearcă mai mult să acumuleze capital de imagine de pe urma acestui eveniment, sunt în general din sfera masoneriei, ecumenismului, politrucilor și a altor iudeofili, pentru a fi folosiți drept vectori de imagine și încredere în următoarele mișcări sataniste ale ecumenismului pe teritoriul țării noastre, demascate de Sfinții neputreziți de la Muntele Athos, demascate de preotul neputrezit în mormânt Calciu Dumitreasa, înainte de a muri, precum și de alți trăitori în Duh și în Adevăr, deci neputreziți.
.

Vizualizări: 97

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Decembrie 3, 2018 la 10:47am

99,9% practică şi 0,1% teoretizare.
Importante sunt comorile adunate în Cer, pentru eternitate. Cu celelalte comori pe care molima le strică şi hoţul poate să le fure, să fie mândri alţii, care au mintea scurtă şi viaţa scurtă. Am mai zis şi cu altă ocazie, nu întâmplător o supernovă strălucitoare are viaţa foarte scurtă. Aici e astro-fizică pură, e audiovizual pur, e ştiinţă pură. Adică scurtă. Eternitatea înseamnă altceva. Duhul se poate manifesta acolo unde e apa (ghiaţa adin comete nu e suficientă), iar mai nou, vinul lui Hristos, de la vinul lui Melchisedec, regele canaanit al Salemului, care a abolit jertfele fiinţelor vii cu ceva mii de ani în urmă şi până la Cetatea Mântuiţilor, Salemul Ceresc (Ierusalimul Ceresc, Cetatea Luminilor). Până şi David îl citează la bătrâneţe pe Melchisedec (Preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec). Ritualurile sataniste din Levitic sunt falsuri. Oriunde apar ulterior de Melchisedec, jertfele în ritualuri, sunt de la diavol, o spune Hristos (Diavolul de la începuturi a fost un ucigaş). În rest, practică după metoda Melchisedec, după metoda Hristos. Evident că alţii vor pune minuscula sectă a mozaismului, ce nici la ora actuală, cu suprapopularea de care avem parte, nu conţine mai mult de câteva sute de mii de practicanţi, că majoritatea sunt atei, din care o parte se vor converti. Nu poţi pune secta mozaismului, alături de alte mari religii, de la zoroastrianism, cea mai veche, până la hinduism, budism, Creştinism, mahomedanism (nu islam, care e o organizaţie teroristă creată de corporaţii). Nu le poţi pune la un loc pentru că ele ele nu funcţionează bine împreună, decât în activitatea lipsită de profunzime şi de importanţă a snobilor, se vede în practică, se vede în Israel(ebr.=anti-Hrist). Einstein a fost un adversar declarat al mecanicii cuantice şi al Bibliei. Uite unde a ajuns mecanica cuantică azi, ce a reuşit să producă, alături de invenţiile lui Nicolae Teslea Drăghici, uite unde a ajuns teoria relativităţii azi că nu a produs nimic în afară de snobi şi bancuri cu blonde.
Singura ţară unde marile religii funcţionează bine împreună, este Singapore. Acolo sunt şi cei mai deştepţi oameni de pe planetă, conform testărilor. Dar ceea ce nu se spune, e că masoneriile, sectele şi ONG-urile sioniste, sunt interzise prin lege în Singapore, membrii fiind pasibili rapid de judecare şi pedeapsa cu moartea, dacă sunt prinşi cu tot felul de minciunele, învrăjbiri şi furţişaguri tipic israelite. Doar aşa au făcut pace între oameni în lumea reală şi uite unde au ajuns, sunt un miracol de cultură şi civililizaţie, pe o bucăţică de pământ fără resurse. Hinduşii, budişti, creştini, mahomedani, trăiesc în Singapore în pace, armonie, educaţie şcolară de nivel înalt. Acolo va trebui să ajungem şi noi în Europa, deoarece culmea, în ciuda indiviyilor cu orbul găinilor, avem modele care funcţionează. Şi încă ce bine!

În rest,
Să nu crezi tot ce auzi
Să nu faci tot ce poţi
Să nu spui tot ce ştii
Să nu dai tot ce ai.
(Sf. Paisie Olaru)
https://www.ganduridinierusalim.com/sa-nu-crezi-tot-ce-auzi-sa-nu-f...

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Decembrie 1, 2018 la 3:40am

Domnule Robert, am citit cu atenţie ultimele 2 articole publicate de dumneata pe acest site (despre luptă şi unitate) şi mă abţin să mai fac acum comentarii, pe de o parte datorită faptului că sunt prea lungi comentariile mele pe care le-am pregătit (datorită citatelor pe care le utilizez şi nu aş dori să plictisesc cititorii), iar pe de altă parte pentru faptul că, pe un alt site am promis să TAC până la deschiderea ochilor noştri (http://negrupealb.ning.com/profiles/blogs/tipare ).

Recomand totuşi 4 articole, existente încă pe acest site:

a - primul meu comentariu pe RL, din 2009:

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/interviu-cu-dumnezeu...

b - primul meu articol din 2009, ce conţine poeziile mele în prima lor formă:

http://reteaualiterara.ning.com/forum/topics/about-the-human-genre-...

c - un articol din 2011 în care am prevăzut lupta sau războiul informaţional dintre Ştiinţă (ultima candela divină) şi marile religii (şase candele divine – Creştinism Catolic, Iudaism, Budism, Hinduism, Islamism şi Creştinism Ortodox – o interpretare originală a Apocalipsei – cap. 1, 2, 3 şi 4):

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/razboiul-hazardului-...

d – ultimul meu articol din 2018, ce conţine lupta mea informaţională, dusă prin SCRIS:

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-i...

http://negrupealb.ning.com/forum/topics/scrisul-in-stiinta-in-arta-...

 

Menţionez că site-urile The Scientist şi Cititor de Proză (pe care am comentat) s-au închis comentatorilor şi au şters din memorie toate comentariile cititorilor, dar şi unele articole ce nu pot fi combătute prin cuvinte înţelepte, ci doar prin batjocură.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor