Aţi observat cumva, că mass-media din România(a nu se înţelege românească), e în comă, cu privire la acest subiect? Mai ieri erau guralivi pe aceeaşi reţetă: "Vrem spitale, nu catedrale!".

           În comă spirituală, sunt şi guralivii, ce se fac că nu observă faptul că, Bibi Netanyahu e la conducerea pesedistă a României, de la premierea lui Liviu Dragnea, cu cea mai înaltă distincţie a congresului evreiesc european, "busola Ierusalimului" şi până la câştigarea alegerilor în numele PSD, de către firmele de profil israeliene, plătite de noi din bani publici, indirect. E şi Rusia în această combinaţie, deoarece KGB-ul rusesc a fost dintotdeauna evreiesc, de la Lenin, Beria, crearea statului fără Constituţie, israel şi până în ziua de azi. Aşa se explică activitatea firmelor israeliene de fabricat capital electoral, pe teritoriul românesc. Altfel nu ar fi auzit nimeni de marioneta Dragnea, de întâlnirile secrete netransparente pe bani publici, doar suntem antisemiţi, dacă nu-l punem pe Laufer, ca şef al dezvoltării, şef al tuturor bugetelor primăriilor, administrării lor, după ce prin OUG, s-ar fi reuşit să se legifereze, legalizarea corupţiei funcţionarului public, plafonarea unui singur act de corupţie în limita a 200 000 euro! Vă daţi seama ce pradă bogată, pentru funcţionarul public numit pe criterii PSD-iste, în primării, consilii judeţene, ce săvârşeşte fără număr şi legal, acte de corupţie plafonate la 199 999,99 euro? E o noutate ce vă spun? Sau chiar nu se văd aceste lucruri din background? Sau dacă ar fi văzut cine trebuie, de unde trebuie, Dragnea ar fi fost dat jos imediat, legal. Subiectul e prea mic pentru a fi dezvoltat aici, chiar dacă ei se cred importanţi! Sunt mari la pomul lăudat, în realitate sunt păduchi!

           Evident că există şi mici excepţii în presă, mari oameni, care ştiu ce înseamnă să faci bine românilor şi României. Dar aici nu mă refer la porcii masoneriei, rămaşi încă nesacrificaţi de Crăciun, care funcţionează după reţeta de succes a pomului lăudat: "a furat, dar a şi făcut", porci nesacrificaţi ce te agasează şi în timpul programului de muncă, cu telefoanele, minciunile istorice, prozelitismul lor, dacă constată că eşti bun de cotizant! Mă refer aici, la doar câţiva jurnalişti pro-români, ce merită lăudaţi mai jos.

           Aceste exemple de mai jos, sunt confirmate istoric, sunt bazate pe educaţie corectă, pe învăţături de bază, ce pot fi puse uşor în practică, aşa cum se mai întâmpla încă prin sec. al IV-lea, al V-lea, când educaţia producea încă oameni puternici spiritual, indestructibili fizic de cele mai multe ori, nemuritori. Oameni pe care îi întâlnim, culmea, chiar şi în zilele noastre, eu am avut acest privilegiu, prin voia Bunului Dumnezeu, ce e drept, îi număr pe degetele de la o mână. De aceea nu am de ce să mă tem de moarte, întrucât moartea nu există! Moartea e doar linia orizontului a simţurilor noastre! Nu am de ce să mă tem că voi fi atacat de zombificaţi, deoarece ei au fost deja judecaţi, dar ei nu ştiu asta! Prin efect bumerang, toate aceste răutăţi necondiţionate ale lor, se manifestă doar la demoni şi lazombificaţi, se întorc ca un bumerang amplificat asupra atacatorilor, de orice fel ar fi şi oricât de siguri pe ei ar fi că fac ce trebuie. Unii se mai trezesc pe parcurs, dar foarte puţni, asta face parte din misterul creaţiei lumii acesteia. Eu nu am duşmani şi nu fac rău, respect drepturile omului asupra demonilor şi nu drepturile demonilor asupra omului. Educaţia ţine de ABC-ul evoluţiei spirituale, fericire, sănătate, chiar indestructibilitate la practicanţii avansaţi, până la invizibilitate, teleportare, cunoaşterea nemijlocită a tainelor Universului etc. Citiţi biografiile creştinilor importanţi din calendar, precum Sf. Irina, Sf. Spiridon, Sf. Ioan Gură de Aur, să vă convingeţi de alternativa cunoaşterii infinite şi a vieţii veşnice, ce nu poate fi slăbită, pentru cine doreşte cu adevărat modele şi repere educaţionale Vii pentru evoluţia spirituală, liber consimţită şi nu obligată.

           "Trecerea Sf. Irina la creştinism l-a înfuriat pe tatăl ei, motiv pentru care a dorit să o supună la diferite torturi. Prin darul primit de la Dumnezeu, Sfânta Irina îl va converti în chip minunat pe tatal ei la creştinism.

           A fost supusă la multe chinuri în vremea a patru împăraţi. Regele Sedechia a îngropat-o pâna la gât într-o groapă umplută cu şerpi şi cu scorpioni, dar îngerul Domnului a păzit-o pe sfânta fecioară muceniţă întreagă. Apoi regele a încercat să o taie în două cu fierastrăul, dar fierastrăul s-a frânt de trupul ei ca şi când trupul ar fi fost de marmură. Acelaşi rege a legat-o de o roată de moară sub o moară de apă şi a dat drumul şuvoiului, nădajduind că aşa fecioară muceniţa se va îneca. Dar apa nu a curs, ci a stat pe loc, iar fecioara a rămas vie şi nevătămată.

           Regele Sapor, fiul regelui Sedechia i-a pus în picioare încaltaminte de fier, i-a încarcat în spate un sac de nisip, a înhamat-o la o căruţă şi a pus să fie mânată ca un animal cale lungă dincolo de cetate. "Cu adevărat sunt ca o vită înaintea Ta, O Doamne!" a rostit muceniţa, alergând legată în urma torţionarilor ei. Dar îngerul Domnului a cutremurat pămantul, iar pamantul s-a deschis şi i-a inghiţit pe chinuitori. Supravieţuind tuturor torturilor, mulţi păgani au lepadat păganismul şi au alergat la Hristos crezând şi botezându-se.

           Irina a intrat în cetatea lui Callinicus pentru predicarea Evangheliei. Regele de atunci al cetăţii, Numerian, a aruncat-o consecutiv în trei tauri din metal încins. Dar ea nu a murit.

           Când Irina a sosit în cetatea Mesembria, a fost omorâtă de regele Sapur, dar Dumnezeu a înviat-o. Regele şi mulţi din popor, văzând aceasta, au crezut în Hristos şi s-au botezat.

           În cele din urmă, Sfânta Muceniţa Irina s-a întins într-un sicriu şi i-a poruncit lui Apelian să-l închidă. După patru zile, când au deschis sicriul, au vazut că trupul Irinei nu mai era în el. Aşa a proslăvit-o Dumnezeu în veci pe Sfânta Mare Muceniţa Irina."
https://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfanta-irina-118931....

           Nu zice nimeni că e uşor şi că nu trebuie renunţare de multe ori, renunţare la imagine bună, la faimă deşartă, la societatea de consum, la pseudo-educaţie bazată pe principiul "ţine mintea prostului ocupată să nu se deştepte", la consumismul bazat pe superficialitate şi pe ideologia pomul lăudat, dar asta nu înseamnă că nu se poate. Indiferent de pregătirea de la bază, în domeniul ştiinţelor exacte sau nu, eu vă spun că e posibil, pe baza propriilor confirmări şi în calitate de om raţional.

           După ce v-am exemplificat doar puţin, cu modele educaţionale valide, corecte, măreţe, iată ce spune despre aceste lucruri, Sf.Ioan Gură de Aur, autorul Liturghiei Ortodoxe, din Biserica din care facem parte, majoritatea dintre noi. Vorbeşte nu doar despre lucrarea şi planul demonilor, ci atenţionează cu privire la judecata de pe lumea cealaltă, a complicilor cu evreii şi cu demonii, în scopul de a produce oameni impotenţi spiritual, oameni cu educaţie slabă, bazată doar pe intelect, balast cultural, dopaj informaţional. Doar vă reamintesc faptul că mentorul lui Karl Marx era rabinul Moses Hess, iar politicienii noştri se pozează des la zidul plângerii, cu chelii false rabinice pe cap, să transmită mesaje de obedienţă diplomatică în mass-media, referitoare la făţărnicia lor şi la complicitatea lor cu demonii. Toleranţă nu înseamnă să cocoţi demonii deasupra copiilor tăi, ca şefi. Toleranţă nu înseamnă drepturile demonilor împotriva drepturilor creştinilor majoritari etc. Să vedem ce zice Sf. Ioan Gură de Aur despe aceste comportamente:

           "Dar aceşti iudei adună coruri de bărbati muieratici şi o mare mulţime de gunoaie de desfrânate; ei târasc dupa ei în sinagogă teatrul întreg, actori şi toate celelalte."

           "Dar sinagoga nu este numai bordel şi teatru; este şi culcuşul tâlharilor şi sălaş pentru animalele sălbatice."

           "De bună seamă că sinagoga este mai puţin vrednică de cinste decât oricare han. Nu este numai un salaş pentru tâlhari şi pungaşi ci şi pentru draci. Lucrul acesta este adevărat nu numai despre sinagogi ci si despre sufletele iudeilor, aşa cum voi încerca să dovedesc în încheierea omiliei mele."

           "Căci nu este nici o deosebire între teatru şi sinagogă. Ştiu că unii mă bănuiesc de nesocotinţă fiindcă am spus că nu este nici o deosebire între teatru şi sinagogă; dar eu îi bănuiesc pe ei de îndrazneală dacă ei nu socotesc că este în felul acesta. Dacă mărturisirea mea, că cele două sunt la fel, se sprijină pe autoritatea mea, atunci puneţi pe seama mea nesocotinţa. Dar dacă cuvintele pe care le rostesc eu sunt cuvintele proorocului, atunci acceptaţi hotarârea lui."

           "Chiar dacă nu există acolo nici un idol, dracii sălăşluiesc în locul acela. Şi spun lucrul acesta nu numai despre sinagoga de aici din oraş."

           "Aşadar păgânatatea iudeilor şi a pagânilor este la fel. Dar iudeii practică o înşelare care este mai primejdioasă. În sinagoga lor se află un altar nevăzut al înşelarii pe care ei nu jertfesc oi şi viţei ci sufletele oamenilor."

           "De bună seamă că este vremea să arăt că demonii sălăşluiesc în sinagogă, nu numai în locul ca atare ci şi în sufletele iudeilor. Hristos a spus: „Când un suflet [duh] necurat iese, el umblă prin locuri uscate căutând odihna. Dacă nu gaseşte, zice: Mă întorc acasă. Şi venind, îl gaseşte pustiu, curăţat şi împodobit. Apoi el merge şi ia cu el înca şase duhuri mai rele decât el şi ele intră în el şi ultima stare a acelui om este mai rea decât cea dintâi. Aşa va fi şi cu aceste generaţii.”

           "Spuneţi-mi, atunci. Cum aveţi îndrăzneala voi, cei care lucraţi iudaizarea, după ce jucaţi cu demonii, să vă întoarceţi la adunarea apostolilor? După ce v-aţi îndepartat şi v-aţi alăturat celor care au vărsat sângele lui Hristos, cum nu vă cutremuraţi să vă întoarceţi şi să luaţi parte la ospăţul lui sfânt, să vă împărtăşiti cu sângele lui de mare preţ. Nu vă cutremuraţi, nu vă temeţi când savârşiţi asemenea încălcări? Aveţi atât de puţină preţuire pentru acel ospăţ?"

           "Dacă un om vede că tu ştii că intri în sinagogă şi participi la sărbatoarea trâmbitelor, fiind slab, conştiinta lui nu va fi încurajată să preţuiasca ceea ce fac iudeii? Cel care cade nu numai ca plăteşte pentru căderea sa, ci este pedepsit şi pentru că îi face şi pe alţii să păcatuiască."
(Sf. Ioan Gură de Aur, Omilia I,II – impotriva evreilor)

Vizualizări: 191

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 12, 2019 la 7:32pm

Moise a fost un criminal, sau nu?

Comentariu publicat de Gordan Mircea pe Ianuarie 12, 2019 la 6:57pm

...și ar fi o mare greșeală să acuzi un întreg popor! Unii s-au creștinat. Isus , mama Sa, apostolii etc au fost evrei. Evident , lichele au toate popoarele.

Ceea ce legionarii acuză, că marii criminali, Hitler și Stalin ar fi evrei e o mare minciună! Sunt frații lor, unul rus-caucazian și altul neamț-austriac, criminali ca ei!

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 12, 2019 la 6:48pm

N-ai vrea oare ca şi copiii tăi, fraţii tăi mai mici, rudele tale, să-şi împlinească astfel menirea pe pământ? Să moară de tineri în chinuri groaznice, ca să fii fericit că şi-au împlinit scurta menirea pe pământ?

Comentariu publicat de Gordan Mircea pe Ianuarie 12, 2019 la 6:39pm

....să-și împlinească menirea pentru care a venit pe pământ! Eu nu am păreri. Acult ce spun preoții, în predici.

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 12, 2019 la 6:24pm

După părerea dumitale, de ce Iisus a trebuit să se nască? Să moară de tânăr în chinuri groaznice? Nevinovat? 

Comentariu publicat de Gordan Mircea pe Ianuarie 12, 2019 la 6:05pm

Păi, să se decidă: Moise a spus că e poporul ales. Sfantul(?) Ioan Gura de Aur a apărut la 300 de ani după ridicarea la cer a lui Cristos.

Comentariu publicat de Adrian Scrimint pe Ianuarie 12, 2019 la 11:28am

„Moartea e doar linia orizontului a simţurilor noastre!” ce-mi place cum sună. Eu o numesc o continuitate a vieții. Multe relatări biblice neîntâlnite în Biblie. M-a bucurat popasul, și paralelismul vremurilor!

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 12, 2019 la 9:18am

Bag seama că îl faci mikiduţă pe Ioan Gură  de Aur, că el a zis "sinagoga e bordel", nu eu! Bag seama că acelaşi comportament îl aveau israeliţii faţă de Cristos: "Cu domnul demonilor scoate pe demoni(mikiduţă)". Nimic nou sub soare, răul e întotdeauna mic, previzibil, fără imaginaţie. 

Comentariu publicat de Gordan Mircea pe Ianuarie 11, 2019 la 8:59pm

Bag-sama, îi faceți tâlhari pe Cristos și pe poporul lui ales. Deci a propovăduit într-un bordel!? Bravo, Mikiduță!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor