Odată cu împlinirea a zece ani de publicistică ori scurgerea a,zece ani de la facsimilul primit de la poetul M.M.Macovei şi a zecea carte, în 01 noiembrie 2011 la orele 13,Biblioteca Metropolitană"Mihail Sadoveanu" din Bucureşti, lansează această carte"Pasiuni din ...Amintiri !", cu o prefaţă semnată de scriitoarea Mariana Vicky Vârtosu / Preşedinta Filialei Vrancea a L.S.R.

Iată !Ce scrie pe coperta cărţii,amintită mai sus,binecunoscutul scriitor,membru marcant al U.S.R.Florentin Popescu.

"Aidoma arheologilor care dintr-un singur fragment de ceramică pot reconstitui o lume cu toate luminile şi umbrele ei,colecţionarii sunt cei pe care o chemare anterioară îi îndeamnă să strângă cu hărniciea unei albine ori a unei furnici,fel de fel de piese despre şi din locuri de cele mai multe ori apuse.

Muncă,râvnă,iubire şi nu în cele din urmă un puternic sentiment al dăruirii peste timp,cred că-l pune în mişcare, pe colecţionari,îi mobilizează,le dă o nebănuită şi superbă poftă de a trăi şi de a simţi prin obiecte.

Am, toată dragostea şi preţuirea pentru aceşti inimoşi care -în felul lor,atât de personal -ştiu,să aducă mărturii născute des,atât de pline de semnificaţii pentru istoria cea mare a neamului nostru,pentru cronica nemuritoare a patriei.Iar domnul Dumitru K.Negoiţă se află printre ei".Semnează,Florentin Popescu.

Vizualizări: 78

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de dumitru negoita pe Octombrie 20, 2011 la 9:59pm
Cu plăcere,d-le George,vă aştept.
Comentariu publicat de George Gîtlan pe Octombrie 20, 2011 la 8:15pm
cu mare bucurie primesc vestea nasterii unei noi carti, carte pe care eu o sonsider inca o caramida pusa la zidirea templului poeziei contemporane. o sa va strang mana la lansare!
Comentariu publicat de dumitru negoita pe Septembrie 30, 2011 la 7:13pm
Mulţumesc ! Ploi de bucurii,vă doresc d-le Marius I.Z.
Comentariu publicat de ZINCA MARIUS IULIAN pe Septembrie 30, 2011 la 5:44pm
nota 10 si inca 10 pentru publicistica si inca 10 pentru cartea "Pasiuni din ...Amintiri !" si inca 10 pentru postare si... 10 cu FELICITARI!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor