Dragos Tudose's Texte

Panou de comentarii (15 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

La 9:37am în Aprilie 17, 2013, November a spus...

Felicitări pentru "Grota căpcaunului" şi pentru tot ceea ce scrii! Continuă...şi ai grijă de "unghia îngerească":)

La 7:00am în Aprilie 8, 2013, November a spus...

La 4:39pm în Martie 24, 2013, November a spus...

La 10:09am în Martie 22, 2013, November a spus...
November a partajat postarea de blog a utilizatorului Dragos Tudose pe Facebook
Crima din Cartea de telefoane
cu 1 minut în urmă
La 9:50am în Martie 16, 2013, November a spus...

http://www.youtube.com/watch?v=60yI2ufRD5s Sper sa iti placa! Weekend minunat!

La 12:12pm în Ianuarie 29, 2013, MACIUCA ION a spus...

Nu poti afla informatii despre proza sau poezie daca nu ai mijloace de comunicare avantajoase

La 12:11pm în Ianuarie 29, 2013, MACIUCA ION a spus...

Cautam colaboratori in domeniul telecomunicatilor!

Ce oferim:

1. PENTRU PARTENERI: o afacere proprie, la cheie (in franciza), devenind, astfel, dealeri cu licenta internationala (activitate exclusiv on-line) pagina web, suport, fara target lunar, pana la 9 surse de venit in companie, venit pasiv cat si bonusuri.

2. PENTRU INVESTITORI: posibilitatea de a investi in pachete de optiuni/actiuni (firma urmand a fi listata la Bursa din New York)

3. PENTRU CLIENTI : servicii de teleconferinta, videoconferinta, telefax, voicemail, convorbiri telefonice gratuite si nelimitate in reteaua proprie (interna si internationala), convorbiri internationale fara taxa roaming catre alte retele, precum si posibiltatea de a deveni, daca doresc, parteneri ai firmei. Teleconferinta zilnic la orele 20.00, ora Romaniei: www.anymeeting.com/NeccTelecom1. Link de inscriere: http://MION1.lv7global.com

La 9:24pm în Ianuarie 17, 2013, Diana Deby a spus...
Buna ziua, Am Diana, eu chiar vreau să aibă o prietenie buna cu tine. eu am ceva special vreau să discuri cu tine. Puteți obține înapoi la mine, direct la adresa mea de e-mail. (dianadeby77@ymail.com)
===================================
Hello, Am Diana, I really want to have a good friendship with you. i have something special i want to discuses with you. You can get back to me, directly to my e-mail. (dianadeby77@ymail.com)
La 9:26pm în Ianuarie 6, 2013, Faur leontin a spus...

Nici o problema Dle Dragos acum incerc sa invat gramatica cat despre har sa sa dea Dzeu la totii oamenii simpli si Dta rabdare cu noi slabii in gramatica ..

La 10:12pm în Decembrie 23, 2012, Daradici Ladislau a spus...

Colinde, colinde…

E ceasul de taină

Când în destinele omului

Răsare miracolul

Naşterii Domnului…

Să vă fie Crăciunul – această eternă reîntoarcere către cei dragi şi către cele sfinte – prilej de împăcare sufletească şi de frăţească bucurie… Anul 2013 să devină un nou început - pentru noi, pentru semenii noştri - un an al speranţei şi al împlinirii!

LA MULŢI ANI!

La 9:17am în Decembrie 20, 2012, November a spus...

La 8:59am on Decembrie 11, 2012, Gotcu Viorica i-a dăruit utilizatorului Dragos Tudose un cadou...
Cadou
Cu simpatie
La 8:13pm în Decembrie 10, 2012, Daradici Ladislau a spus...

Vă mulţumesc pentru atenţia pe care aţi acordat-o povestirii mele „Recitindu-l pe Cortazar”. Am scris-o fără să urmăresc ceva anume şi am publicat-o în ultimul număr al revistei DISCOBOLUL (alături de alte patru povestiri). Nici nu ştiu dacă o înţeleg... Eu cred că prozele noastre sunt ca nişte oglinzi care ne arată aşa cum suntem: mai mult sau mai puţin neliniştiţi, mai mult sau mai puţin resemnaţi, mai mult sau mai puţin trişti, curajoşi, orgolioşi, înţelepţi şi aşa mai departe. Mai mult sau mai puţin oameni. De curând cineva mi-a spus că scrisul e ca un drog care duce la dependenţă: ne creăm o lume a noastră în care ne izolăm, în timp ce viaţa continuă „să se întâmple” împrejurul nostru. Că e ca o fugă de realitate... Acest lucru m-a speriat niţel: toată viaţa am citit şi, din când în când, am mai şi scris. Oare asta înseamnă că mi-am irosit viaţa? Îmi plac prozele Dumneavoastră: sunt pline de inteligenţă şi imaginaţie. Vă doresc un final de an liniştit şi sărbători fericite. La Deva ninge. Copiii şi-au scos săniile...

La 7:04pm în Decembrie 5, 2012, November a spus...

Un minunat gand, in ajun de Mos Nicolae! Inspiratie maxima, iti doresc!

La 7:40pm în Octombrie 26, 2012, Dragos Tudose a spus...

Sincer nu citisem nimic de Eluard pina acum. Asta nu inseamna ca versiunea romaneasca a lui L'amoureuse imi place. Nu-mi place nici acum, mi se pare plata.Parca in franceza suna mai bine. Probabil ca, fiind vorba de Eluard, nu se poate s[ nu-mi placa? Nu? Sincer, nici cea pe care mi-ai trimis-o  nu mi se pare cu mult mai buna. Poate nu am eu organul special pentru genul asta de poezie, dar chiar nu o gust.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor