Suntem vis in visurile altora..întâlnindu-ne uneori în albastrul de la margini…tot ceea ce suntem risipindu-se în fiecare atom din univers…poate în noi trepte spre cer…fiind de ajuns o respiraţie sau …un gând…azi mai aproape decât mâine sau decât un mereu, pierdut de obicei în alte firi

Vizualizări: 84

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Danaela pe Ianuarie 7, 2011 la 11:10am
Fiecare suntem o flacără doar in prezent, ai dreptate Tudor.Arderea ei poate lumina trecutul, se poate răsfrânge asupra celor viitoare ,numai dacă ea strălucește, este deplinătate a firii, este vie, în prezent.
Comentariu publicat de Danaela pe Ianuarie 7, 2011 la 1:45am
Este o tehnică Irina. Arta visatului , așa se numește.Am incercat să o redau...literar. Să devii/ intri in visul altuia, se poate cînd pășești tu in visul din VISUL tău. Șă fii conștient de acesta. Intîlnirea nu este dincolo de ...limitele timpului și spațiului,  ci AICI - ACUM. Altă dimensiune, subtilă, dar la fel de reală.
Comentariu publicat de Irina Lucia Mihalca pe Ianuarie 7, 2011 la 1:35am

Demult aveam acest gand cuibarit pe care l-ai redat atat de frumos prin cuvant... a fi, a intra si a calatori in visul visului meu, al tau, o intalnire dincolo de limite, de timp, de spatiu, de viata...de noi.

O mantie de stele prin fiecare cautare!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor